Gilth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Midgardlar Kay serverinde iyi durumdalarmi kotu mu? Anliyamadim da simdi paticik/daoc'dan baktim kalesi en fazla olan onlar ama hic relicleri yok.. Bende yeni siparis ettim diye soruyorum Kay'da baslicam diye , yani o yuzden soruyorum birileri bi annatirmi zamaniniz varsa :). tesekkurler simdiden...[signature][hline]Ao : Lvl 116 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 kay midgardda baslama bence. biz albionda oynuyoruz midde oynayacaksan baska serverda basla ki bi gun olurda bizle oynamak istersen charini silmek zorunda kalma. :) ayrica paticik daoc sitesindeki haritalar cok yavas refresh oluyo eski onlar. burdan bakabilirsin.[signature][hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yo kesinlikle albionda baslicam zaten ama aslinda en sevdigim sey en ezikde yani hibernia'da baslamaktir cunku her zaman en cok action orda olur :) , ama cok turk var albionda ki bende yeniyim yardima ihtiyacim olacak. Birde alt yada yeni kasicaginiz charlariniz varmi? benimle takilabilecek?[signature][hline]Ao : Lvl 116 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 11 January 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 benim infi var lvl 36 arada sirada oynuyorum[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 valla en son keep açısından en çok keep e sahip olan onlardı..genelde darkness falls u en fazla yarım saat elimizde tutuyoruz sonra içeri dalıp kesiyorlar bizi:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 adamlar cok mu yoksu oyunu iyi mi oynuolar?[signature][hline]Ao : Lvl 116 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 valla bilemiyorum ben daha lvl 17 im:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bi dakka lvl 17 rvrye nasil giriyo? yoksa kaleler rvrde degilmi? :)[signature][hline]Ao : Lvl 116 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 darkness falls kale degil dungeon.[signature][hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: thanatos, 11 January 2004 22:27 tarihinde demiş ki: darkness falls kale degil dungeon. df nin dungeon oldugunu biliyorum. Bildigin gibi df, en cok keep e sahip olan realm de kalıyor.. Ben de onu kastederek en fazla yarım saat elimizde kalıyor dedim ok?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ben gilthe demistim. :) dfnin rvr zone oldugunu saniyodu sanirim. ayrica ben dfnin 4gun bizde kaldigini hatirliyorum. 43den 47 olmustum eheuhuae[signature][hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 oha 4 günde iyi kasmışsın:) ben şimdi lvl 17 yim. bi türlü kasamadım adam gibi.. df yi alın da kasmaya başlıyalım:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 abi df midlerde diye midler guclu diye bisi yok her serverda bu boyle mid=df delisi yakinda ismi degiscek zaten midgard falls olcak adamlar yarim saat df siz kalinca titremeye falan basliyolar direk df df inliyolar df i bu kadar cok istemelerinin nedenide 30+ dungeon lari spindella kadar igrenc bi yer olamaz mesela alb barrows gayet iyi ama mid df e mahkum gibi[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ehe bi ara vnboards da thread gormustum. adam herzamanki gibi midgard fallsa giriyodum bana hata mesaji verdi. keep almayi kesin artik diyodu lol.[signature][hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Midler güçsüz değil, hiblerde güçsüz değil Kay'da.Dengeler birbirine çok yakın. Midlerin ve Hiblerin high RR lerden oluşan sağlam grupları var. Midler her zaman DF için uğraşır, zerg yapar keep alır vs. Ama Albler TOA'dan dönünce işler biraz değişecek diye umuyorum ben. Zira mid-hib RvR deyken Albler 200+ kişi TOA'da oluyor. Full artifact vs. ile geri döndüklerinde güzel savaşlar olacak inşallah. Öncelikle hatların düzelmesini daha sonra da RvR expansion'un gelmesini sabırsızlıkla bekliyorm...[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar