Aserehe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Arkadaşlar anatomy bi bug oluştu butun playerların anatomy si durduk yere 0 lanıyor. Nbl scplerini kullanıyorum. Bana birisi yardım edebilirmi acaba? Bi pvp yapacaz aramızda anatomy 0 lanıp duruyor. Anlamadım gitti yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Anatomy bonus scriptin varsa onu bir incele, belki yanlis birsey vardir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aserehe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hangi scp nin içinde acaba onu arıyorum ama bir türlü yok. ne heal nede anatomy ile ilgili bi scp var. Nbl scp leri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aserehe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Yardım edebilirmisiniz acaba. Bu konuda çaresiz kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 spheretables'da skillclass bolumu var, playerlar icin hani $u on=@login falan eklendigin kisim oradaki anatomy bolumunu 0 yapmi$indir o yuzden olmu$ olabilir.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aserehe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Skillclass a baktım da vallaha orda anatomy ile ilgili bir yer göremedim yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar