ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bazı alı$kanlıklarım vardır onları yapmadan olmaz , mesela: -bardak , tabak vb. leri dolaptan cıkardıktan sonra iclerine uflerim. -nedense yeni farkettim exploler'ı actıımda direk "pa" yazıp paticik/forum'lara giriyorum .. istemesem de otomatik olarak .. -sabaha her zmn plan yaparım ama hic bi zmn uygulayamam .. -Yatmadan once yatagımı kontrol ederim bocek felan varmı diye ... Sizin de boyle alı$kanlıklarınız varmıdır ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bi linke tıkladıktan sonra boş bi yere tıklarım etrafındaki kare iz gitsin diye[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 deep'in yaptığı şeyi bende desktop ikonlarında yapıyorum :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Deep-Night, 11 January 2004 21:57 tarihinde demiş ki: Bi linke tıkladıktan sonra boş bi yere tıklarım etrafındaki kare iz gitsin diye hehe onu bende yaparım $imdi hatırladım .. Hatta eger olmazsa geri bile donduum olur ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Iyy ama dene bi içindeki seçilmiş maviliği gidiyo ama etrafındaki kare gitmiyo ığğğ dişim kamaştı.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 birşeyyi yemeden önce dikkatlice incellerim hatta şuan bile:)[signature][hline]irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! Detaylı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bende genelde explorer ı ilk çaışımda paticiği açıyom. Bir de sol elimi klavyeye koyunca parmaklarım otomatikman şu tuş sıralamsına yerleşiyor. Soldan - sağa (sol el) CTRL + A + W + D + Space Bu tuşlar size hangi tuş takımları. :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 cs.)[signature][hline]irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! Detaylı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 TV'yi uzun süre seyretmişsem , parmağımla kapattıktan sonra AS yazarım..[signature][hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yemeklerden ve yatmadan önce 30 öss tarzı soru çözmek alışlanlığımdır, boş zamanlarımda insanlara kızar(genellikle yeni uyandıktan sonra) campaign hazırlarım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 sol tarafta masanın altında bulunan çöp kutusunu sürekli ayaklarımla oynarım ileri geri oynatırım kapağını açıp kapatırım vb. bir de zamanın çoğunda sürekli davul çalıyormuş gibi ayaklarım ve ellerimle ritim tutarım çeşitli cisimler üzerinde[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 -nerede bir punkçu görsem tekmelerim -caminin önünde bir punçu görürsem önce "caminin önüne punçu gelmiş" der sonrada tekmelerim[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yatmadan önce dişlerimi fırçalarım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Okula giderken, sabahın köründe yürümem gereken ev ile dolmuş durağı arasındaki yolda müzik dinlemek. Gün içindeki hal ve davranışlarımı çok etkiler... olmazsa olmaz. Tabi bu aktivite genelde dolmuşta da devam ediyor.[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz [Bu mesaj Wulfgar tarafından 11 January 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 nerde deniz akkayayı görsem büyülenirim..[signature][hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 gecelerı uyunır 1sabaha kadar 1 lıtre su bıtırırım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Hah $imdi aklıma geldi antreman'da topa tekme atana dalasım gelir.. Cewrede kimse yoksa dalarım .. Yumurta gibi oluyo toplar sonra[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 burası serinduruş takıntılar olmuş heh ben de de eskiden gazeteyi ilk okuma takıntısı vardı heh bide cep telefonunu ne durumda olursa olsun tuş kilidine sokma takıntısı :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bende okurken highlight ederim....[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 -bende sabah beni kaldıran birine kufur edesim deliresim gelio ama hep içime atarım.(uykuyu coook severimde) -Bizim evin sokagına girerken Elfreni cekesim gelir.(arada çekerim ama hep aklıma gelir) -expolerer ı açınca ilk stop a basarım nedense:D -her yemekte yanında bişi yemegi isterim-olmazsa olmaz gibi yani takarım-.(sogan,yogurt,ketchup gibi...) -gazete okumazsam gun eksik bitmiş gibi hissederim. şimdilik aklıma gelenler bu kdr:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Selocan, 11 January 2004 22:21 tarihinde demiş ki: sol tarafta masanın altında bulunan çöp kutusunu sürekli ayaklarımla oynarım ileri geri oynatırım kapağını açıp kapatırım vb. bir de zamanın çoğunda sürekli davul çalıyormuş gibi ayaklarım ve ellerimle ritim tutarım çeşitli cisimler üzerinde Aynen..[signature][hline]Yaşıyorum, öyleyse başka problemim yok Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bilgde okuduğum yazıyı highlight etmeden okuyamam.fizban gibi ,o yazmasa aklıma gelmezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar