RaVena Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Evet Arkadaslar O Kelimeyi Duyunca Herkes Donup Kalıyor Hevesi Kacıor. Bu Kelime ''Sponsor'' Ben Serverımdaki Herseyi Sonuna Kadar Baktım Inceledim Yaptım Sorun Olan Yerleri Bitirdim Kısacası Scriptler,Verdata ve Connectore kadar Hepsini Bitirdim Hergun Kendime Diyorum Bu Server Acılcak Ama Sponsor Lafını Duyunca Kalıyorum.. Ve BanA Sponsor olcak Bir Firma veya Birisini Arıyorum.. Ama Bole bir Konu Actım Diye Belki Bazı Kisiler Beni Tanımayanlar Ana Eziğe bak Gibi Azarlıyıcı Laflar Solerlerse Eyer.. Onu Diyenler Beni bi İğcene Arastırsın Sonra Elestiri Yapsın Diorum.. Ve Sizlerdende Yardım Elinizi Bekliyorum.. Saygılarımla ve Tesekur Ederim Dinledigiinz İcin..[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ravena Lothlann da adminim ilerki zamanlarda (sponsor bulamazsan) seni staff'e alabilirim =) bunu unutma =) tabi frp_master da yetkili... ona sormadanda olmaz değilmi? =) herşey frp ye bağlı[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu [Bu mesaj Erutan tarafından 10 January 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Erutan Tesekur Ederim ama. Ben Bi Kerede Kendim bir Sey Basarmak istiorum.. kENdi yaptıgım emekleri Gormek ve hizmet Vermek İstiorum ama Sponsor Diyince Donup Kalıor Titriorum Adeta... Sponsor Yok Olcak biriside Yok Galiba..[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 peki başarılar sana ozaman =) işallah sponsor bulursun bu arada kendine yardım edecek arkadaşlar aramayı unutma... tek başına pageler zor olur falan =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Onları Dusundum Erutan tabiki. Dedigim gibi HerSey Hazır.. Tek Sponsor Haric....[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 RaVena paticikte sponsor bulabileceğini sanmiyorum ama yinede kolay gelsin..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Türkiye'de her işte olduğu gibi sponsor bulmada çevre meselesi. Belirli bir çevren olması lazım. Ama dediğin özellikler varsa ve kendine güveniyorsan bence aramaya devam et. Eminim bulursun.[signature][hline]Limbscomp II Admin [Bu mesaj Ardhath tarafından 10 January 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Xharloan, Ben Sponsor Aramıorum Bana Bu Konularda Yardım Edebilcek birini Arıoyrum Tabi Sponsorda Arıyorum arada.. Ama Sonuc yok.. Nese Tesekur Ederim yinede[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ra_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Slm ReVena Msnnede bi Bozukluk Var Ondan Haberlesemiyoruz Ozel Mesaj Atarsan Sevinirim Server Konusunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 tebrikler ravena işte kankam budur abi daha ne diyim helal olsun azimle bazı yerlere geliosun.çok çok tebrik ediyorum bana özelden icq yolla da konuşalım[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 RaVena ilk sözünde öyle konu$mu$sunki bana öyle geldi galiba afedersin... Ba$arilar..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bivrip ve Diger Arkadaslarım Siz Olmasanız bu kadar ilerleyebilecegimi Zannetmezdim Hepnizie Bir Bir Tesekur Ederim.. Isallah Sponsor Bulur ve sİZLere Hizmet Vermek isterim. ve Mutluluk Duyarım....[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Arkadaslar Sizin Bir Tanıdıgınız veya Bildiginiz Bir SPonsor Olucak İyi bir Insan Varsa Bana Solereniz Cok Mutlu Olurum.. Burdada Acık Acık Belirtiyim Scriptler,Client,Verdata,Connector,Full Spawn Hepsi Bitmistir Ve Sponsor Arıyorum Yardım Edebilcek Kisiler bana Msn [email protected] Icq=322630305 (pek girmıorum) Mirc=/server irc.doruk.net kanal #Paticik Nick [Mayhem]'Dır. burdan Ulasabilirler Herkese Hayatındaki Idealinde Basarılar Dilerim.[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Tebrikler Ravena...Ircta hic bahsetmedin bu projenden...Seni kutlar basarilar dilerim :)[signature][hline]Lothlann UO Owner Lothlann Web Cok Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Frp_Master Suan Irc ye girsen Guzel Olurdu.. Projelerimden Ben Oskiye Bahsediordum Oda Sana Soluyor Biliordum ben Demek Anlatmamıs.. Her Dakika Away Olmamım Sebebinden Anlardın Belki.. :D Irc ye Bakarsan Guzel Olur..[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ravena Senin gibi parmakla sayılamayacak kadar çok kişi var... Ama ben hala Türkiye'ye yakışır bir Ultima Online shardının mevcut olduğuna inanmıyorum[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 inşallah bulursun ne diyelim :)[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Arthur_HellsFire Belki Dogru Soyluyorsun Ama bunu Kendinden Emin OLan Serverınında Guzel Olcagını Belirten bi kisiye Denemeden Soylemezsin. Hergun biliyorum Yaklasık 3 4 tane server acılıyor... Belkide Bundan ole Solemişsindir... Hadescik Saol sende....[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! [Bu mesaj RaVena tarafından 11 January 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ulan Ravena Gözlerimi YAşarttın.. lan Bursada Olsan Sana En SAglam Sponsoru ayarlayabilirdim Ama .........[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Shinoda :D TeSEKur Ederim.. Izmirle Bursa Arasında Okadar bir Uzaklık Yok 4 saatlik yol. Bi Gun Sizi Izmiride Beklerim.. Belki bigun ben Gelirim Bursaya...[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 GElirsen En Kral Şekilde Karşılarım Kardeşim Seni Sen merak Etme[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Shinoda Saol Canım.. Ama Benim bu Konuyu Forumlara Yazmamım Sebebide.. Dısarıda Fazla Cevremin Olmaması. Olsaydı Suan Serverım Size Hizmite Girmisti Sponsor Kelimesini Duyunca Okadar Heves Yaparsın ama o Kelimeyi Duydunmu Donup KALIrsın Neden? SanA Sponsor Olcak birini Bulamazsın Ve Olece Kalırsın...[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Öyle Ama biraz Araman LKazım bak Sponsor olabilecek adam var yanımda Ama Olmam diyo[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Türkçe imla kurallarının suyu mu çıktı anlamıyorumki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Qui, 11 January 2004 13:29 tarihinde demiş ki: Türkçe imla kurallarının suyu mu çıktı anlamıyorumki? Bana mı Dedin ?[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar