Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ha aklıma gelmişken hocalar delirtir derken abartmıyor kimse gerçekten 5 sende benoit da okudum farkı biliorum yani daha bu gün derste şaklabanlık yapan birine güldüm diye hilmi bnesi beni disipline yollıyacaını söyledi (hilmi hillhouse olarakda bilinir genelde totoş o.ç. evenk vs gibi adlarla tanınır ama bazıları lise 1-prep müdürü olarakta çaırıo) yani abuk sabuk işler hocalar harbi kıl geçen sene kaşımı kaldırdım die (yüz mimiği oluomuş) dersten atıldıımı bilirim yani hiç biri abartı deil yalan deil birebir yaşanmıştır:) birde kavga konusu aşırı geyik bir adamı kimse görmeden döversen disiplin cezası almıosun yada az kişi görürse biri sana vurursa sende karşılık verirsen alıosun ceza ama vermessen almıosun bide nasıl birey oldunuz ya resmen eziyorlar adamı ancak pısırık birey çıkıyor 99 alıp ağlamayı bırakın ben mun de(bu arada bu bir kol anlamı model united nations oluyor ayrıca melancholy koçtada var mun un in rpsi kısaca) bir belgeyi verenlerde ismi başta deil diye ağlıyan zırlayan tipler gördüm geçtim notu motu erkekler bile ağlıyor bizim okulda not yüzünden totoş olmuş millet bu okullarda birde rehberlik servisi vardır (aka wtf ???) uzun araştırmalarım sonucu rehberlik servisi adamı atlamaya meyilli yaptığı ortaya çıktı şöyleki artık yeter üleean dağıtma aptal testler cartlar curtlar ben normelim miktir git diosun kadın seni gene görüşmeye çaırıo ha bide rehberlikçiye bişi söyleyip kabul etmesse atlarım hocam diosun kadın ciddiye alıp aman yavrum ilgisi edası ile yaklaşıyor kısaca manyaklar delilik rehberleri biraz daha düşüniim hah yemekler berbat aş evi resmen:P pilav üstü kuru,mercimek pilav,nohutlu pilav,pilavlı pilav filan var hasta oluosun kesin bu arada anti hilmiciler klübü için başvurucam ama disipline giderim die korkuorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 robert verdi elinize öss de ama fizboşcum ne diosun .) yalan dolan ama robert oWnz yani yeri gelince eha mino ve bizim gibiler olmasa türkiyede dereceye rahat girerdi okul ya eha :P[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bu arada özel okul & özel okullular çekilmez diyosun ya bence onun alakası özel okulla diil beraber okuduğun insanlarla doğrudan ilgili bence. Sonuçta arkadaşlarınız bi anlamda karakterinizin gelişmesine doğrudan etki ediyor o yaşlarda.. Yani nice devlet lisesine giden tip gördüm senin tanımına uyan (sözüm meclisten dışarı eha) .. :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 şu kadarını söyleyeyim Türkiye'de okuyup da üstüne para vermek çok saçma geliyor, ha girersin okula burslu okursun eywallah zaten o bursu almış olman ve o bursu eğirtim hayatın boyunca koruyabilmen tebrik edilecek bir şeydir. Burslu adam okulda olduğu kadar gerçek hayattada başarılı adamdır. tam tersi bir durum görmedim. Ablam da KAL mezunu ve orta3 de girdiği anadolu liseleri sınavında Roberti kazandı, ama gitmedi. Dikkat edin gönderilmedi değil gitmedi. Annem açıkcası çok istiyordu orada okumasını ama kendisi gitmek istemedi liseyi kendi okulunda bitirdi. Yurt dışını düşünenler için konuuyorum her halukarda gidebiliyorsunuz, oşlay okulda değil sizde bitiyor. Arkadaşım ticaret lisesi mezunu ama Almanya'ya gidiyor 13 Aralıkta. bir sene hazırlık tadında kursa gidecek ve seneye Berlin'de okumaya başlayacak. Arada "devlet lisesinde eziliyorlar" g,ibi bir ibare okudum ve çok üzüldüm. Ben de ezdirmedim kendimi diğer arkadaşlarımda, ezilseydik zaten bu kadar geniş insanlar olamazdık. Ki bu anlattıklarım daha çok İEL, GSL ve KAL için geçerleri diğerlerini pek bilemem onlar hakkında konuşursam yalan olur. Yukarıda belirttiğim gibi Türkiye'de eğitim için milyarlar vermek bana saçma geliyor. Her yönden iş öğrencide bitiyor. Sosyalleşmekte, öğrenmeyi istemekte... Ben sosyal biri oldum ama okulumdan bir şey öğrenmek istemedim zevk alamadım, özel okula gitseydim de aynı şey olacaktı boşuna para vermiş olacaktım. Bi de "Benim okulum hepinizinkini döver" diye bir şey yoktur "Ben hepinizi döverim" Okulunuzun adını ne zaman kullanırsınız biliyormusunuz? evet cevabı basit iş hayatına girerken, insan kaynakları öncelikle lise öğreniminize bakar ondan sonra üniversiteye bakar "sen çok şey biliyorsun nereden biliyorsun" diyen olursa da çok basit, bazı holdinglerin (Okan, Sabancı, Zorlu) insan kaynakları departmanlarında çalışanlarla tanıştım zamanında direk onlardan öğrendim... neyse ben çok yazdım baydım bu kadar açıklama yeter para verip özel okula gitmek zevk meselesidir, hem ne de olsa etrafta denize nazır diploma hazır liseler de var (güneş koleji), yüksek standartlar sunan yerler de var... [hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 20 November 2003 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 verilenleri alabilirseniz her okul iyidir ama ozel okullara para girdigi icin olanaklari daha cok oluyo hocalar daha iyi olabiliyo.. ozel okul derken ornegin bi fransiz kolejini bitirirseniz ve aksine de cabalamassaniz cok guzel ingilizce ve fransizcayla mezun olabiliyorsunuz bu da ornegin kanada gibi ulkelerde cok isinize yariyo... yurtdisinda iyi bi okula gitmek istiyosaniz turkiyede okudugunuz okulun onemi var ama notlariniz kotuyse pek bisi farkettirmez ama disardaki okullarda turkiyedeki durumu asagi yukari biliyolar.. bi de okulun ne kadar iyi egitim verdigini oss'yi kistas alarak bulursak pekte saglikli olmaz bana kalirsa...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Abi okulları araştırın hangisi size hitap ediyorsa ona gidin. Her okulun kendine özgü artıları ve eksileri var. Seçin, azmedin, girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 fizban, robert veya üal dediysem, özel okullar için konuşuyorum. yoksa kal ve iel'in öss başarısını herkes biliyor. ama özel okula gideceksen, öss için üal derim.(çalışkan olman lazım) ha oğlum olursa yollar mıyım? hayır, yollamam. bu arada bi kazan da öyle gel konuş derim.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 şimdi yurt dışı oalyına bi açıklık getirelim türkiyede sütçü imamda universite boğaz içide belki her okuldan dandik yada paralı yabancı universitelere gidersin bizim bahsettiğimiz okullar harvard princeton mit yale oxford gibi efsane okullar fizban kıskanma gibi birşeyler sezdim ben sende sonuçta parası ailene yük deilse neden gitmeyesin ayrıca ingilizceyi amerikalı ingiltereli hocalardan öğrenmek ayrı türk hocalardan öğrenmek ayrı öss de kişiyle alakalı okulla değil boyaz içi kimyada boğaz içinin en düşük bölümü ha sizin okulda öss başarısı yüksek olabilir ama harvarda yale e giren 10 larca insanla kıyaslandığında boğaz içine giren 5 kişi kum tanesindeki bok böceği kalıyor[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish [Bu mesaj Glatheros tarafından 20 November 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ewt küçük bir anket ile düşüncelere devam edelim http://c.1asphost.com/asinanyavuz/[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 adresi düzeltiyorum http://c.1asphost.com/asinanyavuz/index.htm[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 22 November 2003 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 şimdi şöyle bir durum var ortada. Ben Robert te okursam yurtdışına gitmem gerekir. ÖSS konusu biraz zorlar. Ama gidemezsem kalırım açıkta diye korkuyorum anladınız mı? Bir de bu MIT , Carnegie Mellon fln hayır işleri istiyo. Tamam can kurban her şey feda olsun da. Bu adamlar sadece Rotary Lions fln mı kabul ediyo hayır kurumu olarak. Onların umrunda mı Deniz Feneri, Kimse Yok Mu Dernekleri? Bu önemli. Çünkü ben Rotary Interact gibi kuluüplere girmek istemiorum...[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bu logoda ne yazıyo? Bir de anlamı ne?[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 05 January 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 robert nasıl başka bir okulla kıyaslanabilir ki.. ben mezun olduktan sonra inanılmaz değişiklikler olmadıysa hiçbir okul amerika olayında robert'in yanına yaklaşamaz. robert'te bu sene sadece erken başvurularda 3 harvard, 2 stanford, bir sürü cornell, california, u-penn falan var, gazetede yazıyor. diğer okulların başarısı ne çok merak ediyorum. o logoda 1863 yazıyor, robert'in kuruluş tarihi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sigill coll. robert fln yazıyo ya o ne? onu soruyorum ben[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: asinanyavuz, 05 January 2004 17:13 tarihinde demiş ki: şimdi şöyle bir durum var ortada. Ben Robert te okursam yurtdışına gitmem gerekir. ÖSS konusu biraz zorlar. Ama gidemezsem kalırım açıkta diye korkuyorum anladınız mı? Bir de bu MIT , Carnegie Mellon fln hayır işleri istiyo. Tamam can kurban her şey feda olsun da. Bu adamlar sadece Rotary Lions fln mı kabul ediyo hayır kurumu olarak. Onların umrunda mı Deniz Feneri, Kimse Yok Mu Dernekleri? Bu önemli. Çünkü ben Rotary Interact gibi kuluüplere girmek istemiorum...[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! ben pek anlamadim senin kafani kim karistirmis bu konularda. bi kere niye 'roberte gidersem amerikaya gitmem gerekir' demissin anlamadim, yani o zaman galatasaraya gidersen de fransaya gitmen falan gerekiyo bu durumda. o kadar da uzaydan gelme seyler ogretmiyolar yani azicik kendi aklini kullanarak turk sistemine uyarliyabiliyosun herseyi. yani 'oss falan kasar' demissin, diger okullardan fazla niye robertte kasicak pek anlamadim. belki birazcik fazla. ama yani amerikaya gitmek zorunda birakicak kadar diil. iki, bu amerika isleriyle ilgili gercekleri ilerde ogrenirsin, mesele 'mit ve carnegie mellon'in ayni cumle icinde normal normal kullanilmayacagini falan anlarsin da, yine de sormussun soyleyeyim, rotary falan sart diil. hic gerek yok yani. okul sana zaten gerekli hayirlari yapman icin talimatlari veriyor. benim arkadaslarim egitim gonulluleri vakfinda calismislardi bi yaz, ingilzce matematik dersleri falan vermislerdi. ama o da sart diil. ciddi olarak ilgilendigin herhangi bisey ilgilerini cekiyor, yani derslerinin iyi olmasinin yaninda. spor, tiyatro falan. ama evet ekstra biseyler sart. sosyal manada. uc, niye logoya o kadar taktin bilmiyorum cok mu onemli? yani acikcasi ben de sigill ne ise yariyo bilmiyorum ordaki. dort, ben bu konudaki dusuncelerimi zaten daha once burda soylemistim onu okursun bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya sadece merak ettim. Ama benim amerika düşüncemin sebebi, ya eğer biri TR de okuyacaksa roberte gerek yok bence zaten bildiğim(bir arkadaşın söylediği kadarıyla) üal de velilere ÖSS düşünüyorsanız yanlış yerdesiniz ama Amerika düşünüyorsanız doğru yerdesiniz demişler. O sigill i ise sadece merak ettim dikkatımi çekti...[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 valla güzel okuldur benim halam robert robert diye tutturur zaten :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ahah, evet bunların içinde üsküdar yok, olmamalı da zaten. :D hala ders çalışıyorum, nasıl işkencedir bu? said: Dresquin, 05 January 2004 17:40 tarihinde demiş ki: Kal, Gl, Robert, Alman ve İel.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 üal güzeldir ya :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Hmm...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 UAL iyidir, ama yurt dışı konusunda bu sene tam anlamıyla batırdık, counselor'umuz saolsun! ÖSS konusunda iyidir ama bu okuldan kaynaklanmıyor (bazı istisnalar dışında) lise3'te eşşek gibi dersleri yapıyor hocalar. Yarı-amerikan yarı-türk sisteminin bi çok dezavantajı da var. Göçebe dolanıyoruz bütün gün ha babam şu binadan diğerine ama dersler türk müfredatı altında ingilizce işleniyor. Hayır, tam amerikan sistemi olsa ben aldığım dersleri seçebilsem ve sayısal öğrencisinin görmemesi gerektiği tarih'ten kurtulsam göçebeliğe razıyım, ama yok kardeşim illa en kötü yönde olcak... Neyse çok gaza geldim şu anda, böyle salakça seyler olsa da bizim okul gayet iyidir, ama rahat ettirmezler adama kolay kolay. Bu sene yeni gelenlere dört yıllık oldu okul ondan biraz daha rahat ve iyi olmasını bekliyorum. Robert'e fln giremezsen ve OSS/Yurt dışı konusunda kararsızsan çok uygun bi yer bizim okul. OSS diyorsan KAL veya IEL'i öneririm, dersanelerde çok bi fark yok aramızda ama biraz daha rahat edersin. Yurt dışı diyorsan Robert o zaman.[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ya arkadaşım sen ugraşma robert falan gel bak iel e burda ögretmen le aran iyi , kıyaq hocalar var ve ben derim ki ingilizceyi en sonunda herkes ögrenir yani onu dert etme bi de+ almancan olsun.Kesinlikle ie e gel derim .Gl falan düşünme benim tanıdık bi inek arkım var sabah akşam fr kasıyo (hazırlıkta) feci zor yani.Ben hic kasmıyom dersler de 3-4 civari idare ediyoz. Not:*Legandary sen kimsin ya?*[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Saendul, 10 January 2004 20:37 tarihinde demiş ki: UAL iyidir, ama yurt dışı konusunda bu sene tam anlamıyla batırdık, counselor'umuz saolsun! ÖSS konusunda iyidir ama bu okuldan kaynaklanmıyor (bazı istisnalar dışında) lise3'te eşşek gibi dersleri yapıyor hocalar. Yarı-amerikan yarı-türk sisteminin bi çok dezavantajı da var. Göçebe dolanıyoruz bütün gün ha babam şu binadan diğerine ama dersler türk müfredatı altında ingilizce işleniyor. Hayır, tam amerikan sistemi olsa ben aldığım dersleri seçebilsem ve sayısal öğrencisinin görmemesi gerektiği tarih'ten kurtulsam göçebeliğe razıyım, ama yok kardeşim illa en kötü yönde olcak... Neyse çok gaza geldim şu anda, böyle salakça seyler olsa da bizim okul gayet iyidir, ama rahat ettirmezler adama kolay kolay. Bu sene yeni gelenlere dört yıllık oldu okul ondan biraz daha rahat ve iyi olmasını bekliyorum. Robert'e fln giremezsen ve OSS/Yurt dışı konusunda kararsızsan çok uygun bi yer bizim okul. OSS diyorsan KAL veya IEL'i öneririm, dersanelerde çok bi fark yok aramızda ama biraz daha rahat edersin. Yurt dışı diyorsan Robert o zaman. Yurtdışı konusu tam bir facia zaten oda dediğin gibi counselorlardan kaynaklanır. ÖSSde zaten bir okulun yapabilceği herşeyi yapıyorlar, skorlarını takip edip formu doldurman için annen banadan daha çok peşinden dolaşıp yardım ediyolar daha napabilirler? evine gelip ders çalıştırıcak halleri yok heralde, her sene öğrencilere bağlı zaten skorlar. (aslında yurtdışıda büyük bi miktarda öğrencilere bağlı). Ayrıca şu 3 senelik sistemde tam amerikan sistemine geçseler bile tarihi kaldırmalarının yolu yok çünkü zorunlu (inkilap tarihi üniversitede) yani gidip milli eğitime ''değiştirin ulan bu müfredatı biz istemiyoruz tarih'' diyemezler. En fazla 4 senelik sisteme geçebilirler ki onu yapmakta okadar kolay değil arakamızdan gelenler oldukça hadi biz 4 sene yaptık eyvallah diyemezler, çünkü herkes senin gibi tarih okumamak össye bi tarafını yayarak hazırlanmak için bir senesini feda etmeye razı değil, şahsen ben değilim. Ayrıca haline şükret çünkü Alman lisesinde seçmeli dersleri okul öğrenciler için seçiyor gene senin bir şansın var fizik uygulama şunu bunu seçmek için. Ayrıca insanların böyle özel okullara gelmesinin nedeni ingilizcelerini geliştirmektir belki bir derste türk bir hocayla (lise 3lerin ingilizce sayısal derslerine şuan sadece Türk hocalar geliyor) ingilizce konuşman sana yardımcı olmaz ama o dersin ingilizce kitaplarını okumak(biyoloji buna en iyi örnek), ki zamanında sayısal derslerimize yabancı hocalarda gelirdi(sanırım şimdi yabancı hoca kıtlığı yaşanıyor). Ayrıca robert robert dediğiniz yer bizde matematik bilmeyen, sınıfta futbol oynanamasına karambol yapılmasına ses çıkarmayan, aslı işi muhasebecilik olan bir insanı dean olarak aldı buda beni düşündürür. Hmm...Ama genede yurtdışında çok başarılı oldukları açık sanırım bu dört sene olmaları ve böylece insanların sosyal aktivite yapmalarına olanak sağlamaları ayrıca dersleri tam olarak amerikan sisteminde görmeleri(notlama vs) Ders konusuna gelince hiçte eşşek gibi çalıştırdıkları yok. Şuanda tam ortadayız eğer zor ders görmek istiyosan almana git (4sene olmasına rağmen) ağlatsınlar seni. Eğer kolay ders görmek istiyosan Roberte git dört sene yay otur son sene(okulun %90nın son sene aldığı en ciddi dersler fotoğraf inigilizce olur eğer önceki senelerde akıllı planlamalar yaptıysalar) össye kas gir istediğin yere. Sanırım 4 seneye geçmeleri bizide roberte yakın bir kategoriye koyucak (istediğin gibide tarih kalkıcak ama çok geç olucak :)) çünkü sanmıyorum okulun dört sene olmasıyla beraber müfredatımıza almandaki gibi dnanın detaylı özelliklerini koycaklarını falan filan feşmekan.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 10 January 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ardeth tamam biraz sakinleş. Biraz biyo / coğrafya sınavlarını hatırla çalışma konusunda. OSS konusunda daha rahat bırakabilirler veya son sınavları test şeklinde uygulayıp yükü biraz ustumuzden kaldırabilirler, bu 3 senelik sistemde zor farkındayım çünkü konular anca yetişiyor. 4 yıllık sistemle çok daha farklı olabilir, bunu zaman gösterecek. Ve evet yeni gelenler çok ballı, o tarih derslerini görmek zorunda olmayacaklar (galiba daha cok emin degilim)... Neyse biz seninle en iyisi icqda görüşelim :)[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bana iel ve kabataş demeyin. Çünkü yazmadım ve gitmek de istemiyorum. Hem 1.5 saat yol çekmek istemiyorum hem de almanca öğrenmek :) 5 yılımı iel de harcayacağıma robertte harcarım daha iyi :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar