Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tak cd'yi, kap bilgiyi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu nasıl salak bir reklamdır, bu reklamı bir insanoğlu nasıl düşünebilmiştir, o çocuğu nasıl bir insan evladı büyütmüş, yetiştirmiştir? Nasıl 10 yıl (tahmini) boyunca o ukala (a.k.a. ukelâ) çocuğa katlanabilmiştir ebeveynleri?

Dakikada bir gösterilmesi bir yana, çocuğun tavırları o kadar şımarık, itici ve yapmacık ki, 1-2 gün içinde televizyonun ortasına yumruk atmazsam iyidir. Gerçekten eğitim setinden faydalanmak için almak isteyen çocuğu bile tiksindirir bu salak.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
hangi reklam bu ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Mesaj tarihi:
milliyet cd veriyormuş, ilköğretimle ilgili.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
Hrrr Döverim o çocugu ben ya Ayar oluyom.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
ıyyyyyyyyk efet bende gordum o cocuu sokakta bulursam hrrr .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Mesaj tarihi:
ehueheuehe
tak cdyi kap bilgiyi,tak cdyi kap bilgiyi,seni gibi parmak seni 8-)[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır;
"Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu."
Mesaj tarihi:
Herhalde yönetmenin falan torpillisi yoksa hayatta oynayamaz bir filmde.Yolda görsem dalıcam direk.[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
Mesaj tarihi:
hangi zihniyet reklama oyle ozurlu gıbı cocugu cıkarır bide 'tak sidiyi kap bilgiiyi' boyle evde ızledıkce ınsanlardan soyutlanma baslaadım antipatik olamsının yanı sıra o parmagını yukar assagı hareket ettırdıkce sınırlerım kasıldıgını bunalımın esıgıne geldıgımı hıssedıyorum.. oha ehe
Mesaj tarihi:
Umarım o çocuk büyüyünce yakın çevresi o reklamı hatırlayıp o insanla dalga geçerler.[signature][hline]avatar
BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
amcig aman magici de aliriz
  • Yeni Oluştur...