Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tak cd'yi, kap bilgiyi

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Bu nasıl salak bir reklamdır, bu reklamı bir insanoğlu nasıl düşünebilmiştir, o çocuğu nasıl bir insan evladı büyütmüş, yetiştirmiştir? Nasıl 10 yıl (tahmini) boyunca o ukala (a.k.a. ukelâ) çocuğa katlanabilmiştir ebeveynleri?

Dakikada bir gösterilmesi bir yana, çocuğun tavırları o kadar şımarık, itici ve yapmacık ki, 1-2 gün içinde televizyonun ortasına yumruk atmazsam iyidir. Gerçekten eğitim setinden faydalanmak için almak isteyen çocuğu bile tiksindirir bu salak.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bi de çocuk parmağını hareket ettiriyor ya. diyorum al o parmağını......[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek
There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be
But I hardly know this beauty by my side
I'll never for get, the way you look tonight
The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

hangi zihniyet reklama oyle ozurlu gıbı cocugu cıkarır bide 'tak sidiyi kap bilgiiyi' boyle evde ızledıkce ınsanlardan soyutlanma baslaadım antipatik olamsının yanı sıra o parmagını yukar assagı hareket ettırdıkce sınırlerım kasıldıgını bunalımın esıgıne geldıgımı hıssedıyorum.. oha ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...