coronius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ogle vakti uc arkadas yakın bir dostlarının lokantasına gidiyorlar.yemeklerini yiyip,hesabı istiyorlar.30 milyon hesap geliyor.veriyorlar parayı,herbiri 10 milyon cıkıyor.lokantanın sahibi kontrol icin aksam vakti geldiginde,keske arkadaslarımdan 25 milyon alsaydın evladım diyor garsona.5 milyonu sıkıstırıyor eline garsonun.onu arkadaslarının oturdugu eve gonderiyor.garson uc arkadasa 1'er milyon verip 2 milyonu da cebe atıyor. dusunun bakalım lokantaya gelenler 10 milyon verdiler 1 milyonu sonradan aldılar. 3.9=27 milyon 2 milyonu da garson indirdi cebe... 27+2=29 milyon 1 milyona ne oldu? mantıgını anlatabilecek biri var mı?bende bilmiyorum cunku:)[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ulan tam yatıyodum bi bakiyim dedim aklıma soktun şimdi sabaha kadar düşünürüm ben bunu!.. *!düşünmeye başlar*[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mantığın yanlış :) 3.9=27 milyon (bu ceplerinden çıkan para) buna 2 milyon eklemen demek garsonun cebinden para vermesi demek... bundan 2 milyonu çıkartıcaksın (bu para garsona gidiyo) 27-2 = 25 (restaurant sahibine kalan para oluyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ulen iyice karıştı kafam :)[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 saolun valla beyin kanamasından gidecektim yoksa:)[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 *! salak olduğunu düşünmeye başlar*[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 30 - x = 25 x = a + b a = 3 (1x3 adamlara geri dönen para) b = 2 olayın espirisi anaparanın 27 olduğunu anlamaktan geçiyo kısaca... [Bu mesaj Divin tarafından 11 January 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar