ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 En sonunda bir arkadaşımı kandırdım, öve öve bitirmedim ve kandı gitti bir tane DAOC ve SI aldı. Aslında o da buranın eski bir uyesi ama maalesef adam acc bilgilerini hatırlamıyor. Onlara da mail yoluyla nedense bir turlu de uulaşamadık. İnsallah yakında bulacak. Neyse konudan fazla dagılmayalım. Şimdi oyunu bilmediği için tabii ne yapacak oyunu oven adama musallat oluyor dogal olarak ve Ne yapıcam Ne char acıcam Nasıl acıcam Nasıl geliştircem Ne özellik alıcam gibilerinden sorular soruyor. Adamın tarzı caster oynamak. Sordum sorusturdum ve ona en uygun karakterin Wizard olabileceginje karar verdim ve o da biraz incelemis yurt dısı sitelerden bakmış Wizard uygundur dedi. Ama gelgelelim ben pek fazla wizarddan anlamıyorum. Fire mi Ice mı yapsın? Specleri nasıl dagıtsın? Specleri hangi duzende dagıtsın? Yani hangi levelda nasıl spec dagılımı iyi olur? Wiz oynayan arkadaslar bir el atarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Peki bu grup takılma işi grupların tercihi konusunda mi boyle? Yani ice Wizleri gruplar sever de Fire Wizlerin grup bulması zor mu olur, yoksa icq wiz grupsuz gucsuz kaliyor yada o tarz bir nedenden dolayı mı boyle bir secim var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Yok konu o diil Fire wizard tek başına da xp yapabilir, yeni bolt düzeltmeleriyle daha da etkili oldular Ice wizard HER zaman gurup ile xp yapmak zorunda, ve fakat uygun gurupta çok hızlı xp alır ve hatta gurubuna da aldırır. RvR de ICe wizardlar daha etkili şu anda, ama herzaman değişir bööle şeyler Arkadaşın yazı tura atsın olmadı LvL40 da respec yapar :))[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30874 Bu konun tartışıldığı bir link.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: kalima, 05 June 2003 09:58 tarihinde demiş ki: Fire wizard tek başına da xp yapabilir, yeni bolt düzeltmeleriyle daha da etkili oldular )[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com NEA! Ne yaptılar yeni değişikliklerde?.Biri açıklarsa sevinirim.[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 oha ettard sen hayattamısın insan bi selam yollar dim?:P[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Selamlar Karga'cım :). Eh heç yoktan iyidir.Evet bana bir True Resurrrection attılar,kurtuldum valla. Ama bağlantı hala çok kötü,oynayamıyorum.[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 20 ye kadar fire gidersin , eger halinden memnunsan ve solo yapmaktan zevk aliyorsan aynen devam edersin.Lvl 40ta bir kez daha respec hakkin var. Ama ben grup oyunlarindan zevk aliyorum ve fast'n'safe xp almak istiyorum diyorsan , ister ice ister fire basla , nasil olsa fire baslasan da oyun lvl 20+ dan sonra basladigi icin ve senin de 20 de respec hakkin oldugu icin , icea gecersin ve sonuna kadar oyle gidersin.Eger etrafta grup varsa , unutma ki ilk alinmasi gereken char seninki.[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Grup bulamazsan da solo yollari var , fakat seni cok bayabilir. DD atacaksin , root edeceksin ve geri gideceksin.Bu islem cidden canini sikabilir ayrica karsindaki mob rootu resist eder , yanina yaklasip vurmaya baslarsa , sansin olmaz.Geri gidip med edip tekrar ayni seyleri tekrarlamak zorunda kalirsin. Zaten elinde SI varsa grup sorunu cekmeyecegine inaniyorum.[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Gliraniel, 06 June 2003 12:23 tarihinde demiş ki: 20 ye kadar fire gidersin , eger halinden memnunsan ve solo yapmaktan zevk aliyorsan aynen devam edersin.Lvl 40ta bir kez daha respec hakkin var. Ama ben grup oyunlarindan zevk aliyorum ve fast'n'safe xp almak istiyorum diyorsan , ister ice ister fire basla , nasil olsa fire baslasan da oyun lvl 20+ dan sonra basladigi icin ve senin de 20 de respec hakkin oldugu icin , icea gecersin ve sonuna kadar oyle gidersin.Eger etrafta grup varsa , unutma ki ilk alinmasi gereken charlardan biri seninkidir.[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay" [hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Evet respece kadar birini sonra diğerini denemek mantıklı bir durum. Hoşuma gitti. En azından ikisini de gormus olur 40 da da isteegini secer. Peki spec daılımını nasıl yapmalı ice için de fire için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: ghaldszar, 06 June 2003 16:49 tarihinde demiş ki: Evet respece kadar birini sonra diğerini denemek mantıklı bir durum. Hoşuma gitti. En azından ikisini de gormus olur 40 da da isteegini secer. Peki spec daılımını nasıl yapmalı ice için de fire için de. fire isen full fire ice isen full ice ; )[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 neden kimse earth wizzylerden bahsetmiyor? bence çok iyiler ve sıradışı hoş büyüleri var[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Earth ün büyüleri sauvnma büyüleri değilmi?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi earth wiz gruplar icin super bence firedan daha yararli ae rootu var ae dotu var boltu var shaman gibi[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bence earth sux. ae snare ve root için o kadar yüksek skillere gerek yok. fire ya da ice tavsiye ederim 2si için de secondary spec earth olmalı.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 katiliyorum , main spec earth gercekten gereksiz.[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bence denemeden konuşmayın derim gruplarda çok işe yarıyor fire earthdende gereksiz sadece ddsi var benim theurgistim bile fire wizard kadar vuruyor[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 denemedigimi nerden biliyosun ?[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay" [Bu mesaj Gliraniel tarafından 06 June 2003 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 lvl 45 üstü bir earth wizardın varmı?[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 olmasi mi gerekiyor denemem icin , yoksa baskasinin chariyla oynayamaz miyim ?[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 doh[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 earth sux. fire:1 shot yapabildiğin, aşmış menzilli bir bolt un oluyor-çok hızlı cast ve super dmg lı bir dd si var ice:pbae, gerisini boşver ilk ae root u secondary specle earth ten alacaksın. ice san root edip aralarına dalacaksın. fire san bi bolt atıp dd lere başlıcaksın. en kral tank bile anında seriliyor. Earth ün bir avantajını söylermisin Oynadım biliyorum.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ice wizzie. herdaim favori, her guruba lazım. 40tan sorna solo yapmanın çok kıymeti olmadığı düşünülürse, fire wizardın uber-solo özellikleri çok da bi önem taşımıyor şahsi kanaatimce. ki rvr ortaminda kalabalığın içine girmiş bi ice wizardın neler yaptığını da gördükten sonra, wizard denince sadece ice wizzie geliyor aklıma. Sisifos sağolsun çok güldürürdü bizi zamanında df'da. allah rahmet eylesin birdaha geldi aklıma. :([hline]Obscurd Stormhammer 50th season ASq Paladin Cherisha Supergirl 19th season Abermenai Nightmare, ASq Infiltrator Felici A newborn wannabe Ministrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben wizardla asil soloyu 45 ten sonra barrowsda yaptim 50 ye kadar :D fire rulez her daim :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar