Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abyss vs Ninehells ..!

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

nasıl abyss okadar da büyük diilmiş ?!?!?!?!?!?!?!?
ben book of vile darkness'ın böyle bi konuda kaynak olamayacak kadar yüzeysel bir kitap olduğunu belirttim. Sınırsız sayıda ve herbiri kendi içinde sınırsız katı olan bi layer nasıl okadar büyük olmayabilir?

bu arada evet dragonlancedeki abyss abyss diil, baator'un ilk layer'ı avernustur. da ne ilgisi var şindi ?[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten Abyss okadarda büyük değil. Sadece boyut içinde boyut katmanlarının arasına sıkışığ kalmış diye biliriz. Tamam yürüyerek kat etmeye çalışırsanız çıkamassınız ama nine hells kadar değil.
DL içinde daha önce birisi demişte az önce okudum ordan. Araya onuda sıkıştırıverdim.) .[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death."
J.R.R.TOLKIEN
Sosyal ağlarda paylaş

nası "sıkışıp kalmış" ve "büyük diil"???
Fraternity of order bile 900 bilmem kaç küsürüncü kattan sonra saymayı bırakmışlar. Ve bu katların her biri kendi içinde "sınırsız"

Baator 9 kat
ve 9 kat kendi içinde sınırsız

Sonsuz x Sonsuz >= 9 x Sonsuz[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam tamama pes ediyoryorum. Ama o katların bir yerde birleştiği katlı olduğu ve bunu neden kimsenin bilmediğinide bir düşünün. Gerçekten birşey yaparken sınırlarını koymamak fazlasıyka kolay ama sınırlarını çizerseniz okadarda kolay olmuyor. Buradada olayı karıştıran şey zaten o sonsuzluk(lar).[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death."
J.R.R.TOLKIEN
Sosyal ağlarda paylaş

katlar birleşmiyolar.
hatta tam olarak "üst üsteler"
hatta şöyle söyliim.
bi şehir düşün
şehir zincirlerden sarkıyo
zincirler bi üstteki layer'ın tabanına bağlı :)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

ne yönde sonsuz olduğuna bakar.
düzlemsel sonsuzluklar.
uzaydan yoksunlar.
prime gibi düşünme...

misal bytopia'nın layerları da sonsuzdur. ama birbirini bakar. gece birinden yukarıya baktığın zaman yıldızları diil, diğer layerdaki ışık kaynaklarını görürsün.[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Ordu duzenlerıyle ılgılı bırsey demısmıyım hayır güc dengesı ıle ılgılı bırsey demısmıyım evet buda aynı seyler degıldır.KI kaldıkı..
Asmodeus kımkı abyss ı feth edıyor savası bıtırıyor kı kaldı kı asmodeus olumsuz olmasa abyss ın yuzde bırını alamaz yaslanır olur...
haa tabı bu konusmalardan sonra sıdes are drawn :D
brood war torılede yansımıstır ama bellı belırsızdır,abyss e olucak saldırı dırek drowlarıda etkıler halıyle baatezular underdarka saldırır(buyuk gucle)halıyle underdark ta olsa 10 gunde orası duser sonra arkadaslar dısarı cıkarlar ve tatam baatezular Faerunda gun batısı ızlerler :)
Nası quest olur aman aman :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

O anlamda değil. Sonuç anlamında. Sen bir sonsuzluktan yürümeye başla bende bir diğerinden ölümsüz olduğumuzu varsayalım birkaç yüz milenium sonra karşılaşma ihtimalimiz var bu düzlemselde olsa analitikte olsa. Tabiki karşılmama ihtimalimizde yüksek. :D[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death."
J.R.R.TOLKIEN
Sosyal ağlarda paylaş

O ancak duzlemsel olabilir...
Lizbo da kendini bile bulmazsin bence :)x y z duzlemlerı olarak varsayarsan yaklasmak degıl bırbırınızden uzaklasmanız bıle olası....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia: Abicim walla prime cidden pek de önemli bi mekan diil. Hem baatezuların hem de tanar'ri lerin tek derdi, primelar öldüklerinde lower planelere aktarılmaları. bisürü prime'ın ölmesi için de koca koca baatezu lejyonlarına gerek yok. iki tane fiend gider, bikaç güç manyağı büyücünün aklını çeler, büyücü savaş çıkarır, al sana bisürü petitioner :)

yoksa bloodwarda yaşanan tek bi "çatışma" bütün faerun haritasını değiştirmeye yeter :)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Catismaları bı tanesının bıle 10000ler ustunde hesapladıgını dusunursen dedıgın kagıt ustunde dogru olur.
Ama tanrıların tepkısı noolucaktır sayet asmo prıme a gelırse?daha dogrusu boyle bır savas torıle sıcrarsa...Orcus bile unofficial acıklamarda helm tarafından hapsedildigi soylenıyor.Sunu soylıyım Torıl Ao nun dırek ıstegı olmadan bıraz zor degısır.[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

Blood'war çatışmaları onmilyonlar üzerinden yapılıyo. bazen milyarlar :)

Orcus official olarak Kiaransalee tarafından yokedildi (Drow Goddess of Undead and Vengeance)
fekat Skull King Quah-Nomag Wand of Orcus ve The Last Word yardımıyla onu diriltti. Kiaransalee'nin akıbeti mechul...

Asmodeus hiçbiyere çıkmaz gücünü toplamadan
gücünü topladıktan sonra AO'yu bile dinlemez.

savaş o boyutta torile sıçrarsa tanrılar bi halt diyemezler.
çünkü savaşın tanrılarla ilgisi yok. ve bi tanrı olaya müdahale ederse onun karşısındaki de müdahale eder ve ikinci bi time of troubles doğar.

ancak proxylerini falan kullanarak bişeyler yapmayı denerler. Elminster dahil hiçbir ölümlünün o boyutta bi güç karşısında yapabileceği hiçbişey yok. olay Clueless bi yazar tarafından nakşedilmezse Faerun'un official sonu demek bu da :)

Sonuçta dediğime geliyo :)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 02 January 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 02 January 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
Asmodeus hiçbiyere çıkmaz gücünü toplamadan
gücünü topladıktan sonra AO'yu bile dinlemez.

Ehheeh cok guldum buna Ao sey der eeeee KAPATIYOZ BAYLAR SON CAYLARsonrada reset atar :D

Orcusun oldugu ne zaman official oldu hangi tome da yazar bu.
Bunu bılmıodum bak tabı o arkadası dırılten skull kıng ı de gormek ısterdım onu dırıltıyosa artık neyı dırıltmez.[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

book of vile darknessda değinmiş baya.
ondan önce de manual of the planesda the return of orcus şeklinde bi side note var.
city of spider queen'de ve faiths and pantheonsda da kiaransalee'den bahsediliyo. orcusu indirme geyiğinden oralarda da bahsedilmiş olması lazım...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Da grudge haklı, Ao o kadar da güçlü değil. Hatta Cyric'in asıl amacı Ao yu alt etmek çünkü gücünün sınırlı olduğunu farketti-biliyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o gucu imajine edemiyorum ki o kadar guclu terımını yargılayayım.Ao da o kadar guc yoksa Asmo da ne kadar guc vardır acaba once 40 vault soul toplaması lazım bunu yapabılırse sonuc olarak eskı meleklerden bırı yanı fallen olmus.
Cyrıc komık tanrı zaten delı tanrı olarak gecıyor adam nereye kımın yerıne gecıyor :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 02 January 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
sonuc olarak eskı meleklerden bırı yanı fallen olmus.

ulan okadar yazı yolladık hala asmoya fallen angel muamelesi yapıyosun ha...

senin dediğin lightbringer
a.k.a. Atar
a.k.a. Lucifer morningstar[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

O yazıda Asmodeusun tam olarak NE oldugu yazmıyor yada ben goremedım.Fallen angel olayı dırek MoP den aklımda kalmıs alıskanlık ıste.Hem ustelık yazı unoffıcıal (bahanem hazır :D)
Gene bıle bu Ao nun kapatıyorum demesıne engel olmaz bence res atar gider.Asmo ıle Ao karsı karsıya kalınca noolcak tabı bu karsı karsıya dusuncesıne bakar bırazda :)Dragonlance gıbı olur en ıyı ıhtımalle Raıst,chaos,Astınus ....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

Cyric artık deli değil. The True Life of Cyric, kendi Seraph of Lies'ı tarafından okununca iyileşti. Zatem hiç bir zaman şaklaban olmamıştı. Yanlız farkettiği bişey var oda Ao'nunda diğer tanrılar gibi bi divine rank inin olduğu (grudge a göre 21) Yani yapılamayacak bişey değil.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

bu böyle uzar gider....ama asmodeus ztn korkunç derecede güçlü...Azmodayı yı gördüm mü aklıma o Asmodeus geliyor ztn tırsıyorum...[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...