Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abyss vs Ninehells ..!

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

said:
Jaan, 15 December 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
valla gittim gördüm. :)

Hepsi salak eğer uzlaşmaya varsalar ortalığı dağıtırlar ama köpek gibi didişiyorlar.
Bana kalırsa sonuç her zaman berabere...[hline]NO PAIN NO GAIN

haklısın genede ninehells diyorum 9 kat daki devil esrarengiz kişiliği altında yenilmez bir güç var gibi ama ne yazıkki bu yaşlı şeytan hiçbir olaya karışmıyor sadace izliyip eğleniyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet ciddiye alıyor iki taraf da. Milyarlarca kayıp veriyo salaklar ama hala vaz geçmiyolar.

Bu arada daha geçenlerde gidip bizzat yerinde görme fırsatım oldu. Gördüm ki iki taraf da ayrı bir aptal. Hasan dayının öküzünü vuran davaroğulları ile öküzün sahibi seferoğulları arasındaki kan davasından farksız, sadece bir inat uğuna devam eden savaştan öte birşey değil sanki.

Hani kötü adam dünyayı kontrol etmek için yıllarını harcar ama bi şekilde başardığında ne yapacağını bilemez ya aynen ona benziyor. Yani sadece uğraş var, hedef yok.
Sosyal ağlarda paylaş

davaro olayından biraz daha farklı bi durum var.
zamanla görürsünüz ne olduğunu. hem daha durun bi savaş alanı görmekle blood war'ın olayını çözemezsiniz :)

bi de ikincisi pek doğru diil. Belki tanar'ri ler kazansa öyle olurdu da, baatezular kazansa direk bütün multiverse'i kendi zevklerine göre yeniden "düzenlerlerdi". Harmonium imparatorluğunun evil versiyonu olurdu heryer. Ondan sonra bol bol starwars müzikleri çalardık :)
[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 16 December 2003 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm yenı gordum baslıgı,ılgınc bır konu :)
Brood war surmek zorunda vede surecek bır sekılde bıterse kı olanaksız bır durum planeler arası hıcbır sey kalmaz butun dunyalar feth edılır butun herkes kole olur yada oldurulur(bu Torılden Mechanus a kadar heryerı ve herseyı ıcerıyor)Ayrıca Nıne Hellsdekı en alt kat yanı Nessus ta bulunan arkadasımız cok guclu olmasına karsın ole herseyı yakıp yıkabılıcek bırı degıldır,hatırlatırım Mephıstopheles bıle yanı 8cı katın lordu nıne hells savasında(reckonıng) Asmodeusu zorlamıstır Levıstus la yanı 5 ıncı katın lordu ıle bırlesebılseymıs Amodeus bıraz zor alırmıs lıderlıgı.. Tabı benım gorusum Levıstus buzulların altına hapsedılmemıs olsaydı kı buda Azmo nun serefsızlıgı ıle alakalıdır Levıstus kı kendısını en guclu ıblıs olarak gorurum su an 9uncu katta olurdu ama olmadı tabı :) Azmo ıle alakalı bır sey daha varkı oda onun aslında orıjın bır ıblıs(aslında ıblıs degıl devıl) olmadıgıdır kendısı aslen bır melektır fallen olmus bır melek..
Abyss se cok farklıdır bence,sınırsız katlarda sınırsız sey vardır bır cok ırkın tanrısı bıle bu katlardadır(drow,beholder,myconoıd vs.)Haaa deselerkı hangısıne surgun edılmek ıstersın herhalde Nınehells derım en azından ufakta olsa bıkac gun yasama sansın olur,abysste 10 dakıka yasanabılıcek karakter bıle azdır.[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

melek olan asmodeus diil. onun millete gösterdiği bedeni.
neyse karıştırmayalım şindi...

bu arada reckoningi de asmodeus organize etmiştir zaten.
Prime evil, geri kalan 8 layer'ın lordlarının toplamından daha güçlü bir yaratık. (book of vile darknessdaki statlardan bahsetmiyorum kesinlikle)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 16 December 2003 07:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ben reckonıng ı kımın cıkardıgı hakkında bırsey soylemedım loyalty olayını olcmek ıstemıs olabılır arkadas ama Asmo nun melek olma ıhtımalı yuksek kımse ne oldugunu tam olarak bılmıyor zaten bakınız kıtabımız ne dıyor...
From where fell Asmodeus?Was he once a greater deıty cast down from Elysıum or Celestıa....
Bıde Asmo dıger butun lord lardan guclu degıl hatta toplamından hıc degıl bakınız kıtabımız ne dıyor tekrar...
Should Levıstus break free,hıs vengeance on the other lord especıally Asmodeus would undoubtly follow..bellı bır gucu olmasa neden ıntıkam pesınde kostursun yada neden Asmo butun dıger lordları serbest bırakmısta Levıstus u hapsedıp sadece mental baglantıyı kurdurtmus?Yorum sızın bu benım yorumum..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

Dokuman olsun kafa tutarız bosuna loremaster demezlerdı zamanında ama bunları nerden buluyosa adam alla alla ya cok ılgınc valla kutuphanesımı vardır nedır :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

İskenderiye kütüphanesi yandı mı sanıyosun yoksa? ;)

jaan, yağla biyere gelebileceğini zannediyosan... hmm... daha çok çalışmalısın :)

grudge "the average DM" bringer[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 16 December 2003 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Grudge varya, hiçbişi bilmez aslında, kendileri çok feci uydurma kapasitesine sahip olan bir kişidir. Neredeyse her söylediği doğru çıkmaktadır. Bizleri çeşitli yöntemler kullanarak kandırmaktadır. Zaten az bilinen bir konu üzerinde konuşunca da her konuştuğu doğru sanılmaktadır. Oysa ki ona bildiği herşeyi ben öğrettim.

(Madem yağla bi yere gelinmez, bir de ters psikoloji kullanmak lazım. Belki kızıp tepki verir) :-P
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm onları sen uydurduysan grudge bı kac buyu recepiesi yolla pm den Dilbao yu kendı ellerımle cezalandırayım ve ılk worshıpperınıda kazanmıs olursun boylece :)Goruldugu uzere bılgının efendısı olabılmek ıcın grudg..öhöm calısmanın kolesı olmak lazımmıs :)
*yürür gider*[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

yaw o da bambaşka bi mevzuudur.
takhisis hatun essasen Tiamat hatundur.
fekat tiamat hatun takhisis hatunun aksine Avernusta takılır. yani baator'un 1. katında. :/[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 16 December 2003 12:44 tarihinde demiş ki:
Hmmm öhöm öhöm....
Beyler Grudge benı pm den bıraz sasırttı o yuzden ben grudge a katılıyorum her sekılde...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

hoca niye pmden konuşuyosunuz buraya yazında bizde öğrenelim dimi ama[hline]Riruix-Follower of The Lost God-Warrior of Light-Mixrebornuo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...