fasarya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 filmin sonunda nooluyo yani aslında filmde oynayan herşey çocuğun yazdığı bir hikaye mi ne ben anlamadım?yani çocuk kapıyı tıklıo kıza mektubu verio kız onu okuyo film o okuduğu mektubun içindekiler mi?[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Aslında open ending kasmışlar galiba. Ama bana kalırsa Şeytanın Avukatı misalini yakalamya çalışmışlar kız doğru şıkkı seçiyor ve Timewarp oluyor...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hazir topic vardi be konuyla ilgili[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar