b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 arkadaşlar ben serverı tamamen hazırladım runuo ile ancak artık bir sponsora geçmemizin zamanı geldi.arkadaşlar iyi bir bağlantı,iyi bir bilgisayar ve windows işletim sistemi arıyorum (server runuo çünkü) sizce kimlere sormalıyım?[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 büyük firmalara tek tek başvur yada orta dercedeki[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 January 2004 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bence suan en iyisi iyi bir co-location yaptır. biraz sermaye koy sunuuyu paralı yap. adam akıllı yönet edit flm lafı bile olamasın cok iyi bir sistem koy profesyonel ol bu iş böle yürür. sonra sponsor bul :)[signature][hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: guardteam, 10 January 2004 16:57 tarihinde demiş ki: Bence suan en iyisi iyi bir co-location yaptır. biraz sermaye koy sunuuyu paralı yap. adam akıllı yönet edit flm lafı bile olamasın cok iyi bir sistem koy profesyonel ol bu iş böle yürür. sonra sponsor bul :) İstediğini yapsin edit lafini yeni bir serverda yok edemezsin bazi oyuncular server açılır açılmaz 24/48 saat macro yapar kasar sonra bir çıkar ortaya adam Grandmaster Mage sonra millet forumlara zırlar edit var diye... Yeni açılan bir server asla parali olmaz once kendini kanitlar sonra parali olur... Misal Sylveria![signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bencede yeni açılan ve paralı olan bir servera kimse gelmez önce kasacaklar baya bi büyüyecek ancak 2 yıl sonra felan geçebilirsin sponsor işine gelince bütün firmalara( büyük yada küçük hepsine) email at ama mesela sen ankaradasın adamlar istanbulda anlaşma yapman için iste gitmen gerek onlarıda göze alman gerek[signature][hline]icq: 147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 boşta hangi net firmaları var anet,doruknet flm gibim[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bnet var.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Bivrip, 10 January 2004 16:29 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben serverı tamamen hazırladım runuo ile ancak artık bir sponsora geçmemizin zamanı geldi.arkadaşlar iyi bir bağlantı,iyi bir bilgisayar ve windows işletim sistemi arıyorum (server runuo çünkü) sizce kimlere sormalıyım? Basarilar cagincigim. Umarim istediğin yere gelirsin bak ben doruk net bi shard'a daha sponsor olacakmis diye biseyler duydum ama öyle bir sey yoksa ya kendin pc kirala (para warsa) yada tek tek superonline,ada net,e-kolay fln heryere mail at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 doruknet olayını duydum ama emin olamadım atabilirim mail hazırlanıom bi gün çat çat çat die atçam mail[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bnetten sponsor olmaz. Beklemeyin boşuna. Aslında hiç sponsor aramanıza gerek yok. Size bir ton vaatlerde bulunurlar ama 1 ay sonra bakarsınız oldu olacak geldi gelecek gitti gidecek. Bugün git yarın gel. vs. vs. Bırak Server açmayı başına dert alma. Bir Server yönetmek bir kasaba yönetmek kadar dirayet, sabır, zaman ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 artık kendimi şartladım merak etme :)[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Öyle çat diye sponsor bulamazsın. Gidip parayı basıp sunucu kiralayacaksın. Bunun başka yolu yok!!![signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bakın beyler free bir servera sponsorluk işini kaldıracak firmalar ufak çaplı olanlar olamaz çünkü aylık baya bi masraf cıkarıyor ve büyük firmalarda sanal birşey için ilk etapta hiç uğraşmazlar, illaki tanıdıgınız olacak ve asıl görüşmeleri o yapıp sunumu o yapıcak ki bir şansınız olsun bnet falan sponsor olmaz :) açılır açılmaz ücretli bir sunucu yaparsanda yürümez, ya kendiniz cebinizden karsılıcaksınız, en az 2-3 ay yada sponsor a kasıcaksınız ama türkiyede uo ya sponsor bulmak samanlıkta toplu iğne aramak gibidir.[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bnet ve sponsormu imkan yok örnekleri yaşanmıştır.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: DynamicK, 11 January 2004 11:14 tarihinde demiş ki: bakın beyler free bir servera sponsorluk işini kaldıracak firmalar ufak çaplı olanlar olamaz çünkü aylık baya bi masraf cıkarıyor ve büyük firmalarda sanal birşey için ilk etapta hiç uğraşmazlar, illaki tanıdıgınız olacak ve asıl görüşmeleri o yapıp sunumu o yapıcak ki bir şansınız olsun bnet falan sponsor olmaz :) açılır açılmaz ücretli bir sunucu yaparsanda yürümez, ya kendiniz cebinizden karsılıcaksınız, en az 2-3 ay yada sponsor a kasıcaksınız ama türkiyede uo ya sponsor bulmak samanlıkta toplu iğne aramak gibidir. Valla bencede en iisi git bi sunucu kirala 2 3 ay idare et sonra sponsor kendiliğindne bulunur zaten merak etme[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Hadescik hiç öyle birşey olmaz imkan yok birinin gelip ben sana sponsor olayım demesinin en azından şuanki durum öyle.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Sponsor İşte Bütün mesele Bu !! biras Kassanız Bu sponsor İşini 10 dk Da halledersiniz ama Sadece Forumlara BAglı kalıyosunuz Bu Da Sizin Acizliğiniz Büyük firmalar Sponsor oluncak Yer Arayıp duruyo !![signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ücretli ac sunucunu ilk ay beleş olsun bir ay sen idare edebilirsen ikinci aya biraz kar bile edebilirsin :) bakınız fiyat http://www.turksystems.net/gameserver.php yani ole ahım sahım fiyatlar değil bu işi yürütmeye kararlı olduktan sonra profesyonel olduktan sonra onune kimse gecemez. siz yeterki bu işi yapmak isteyin bu işi geyik olsun die server acıosanız hiç baslamayın derim.[signature][hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: guardteam, 11 January 2004 12:47 tarihinde demiş ki: ücretli ac sunucunu ilk ay beleş olsun bir ay sen idare edebilirsen ikinci aya biraz kar bile edebilirsin :) bakınız fiyat http://www.turksystems.net/gameserver.php yani ole ahım sahım fiyatlar değil bu işi yürütmeye kararlı olduktan sonra profesyonel olduktan sonra onune kimse gecemez. siz yeterki bu işi yapmak isteyin bu işi geyik olsun die server acıosanız hiç baslamayın derim. Evet dostum işte sen Busun Biliyosun olayı Adamlar Biraz İlgilense Forumlara Baglı kalmasalar Halledecekler[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 senden ii biliorum shinoda emin ol arkadaşım ilk açılan sunucuya ööle millet girmez ki yani[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 eee onuda göze alıcaksın bivrip[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Virus, 11 January 2004 11:44 tarihinde demiş ki: Hadescik hiç öyle birşey olmaz imkan yok birinin gelip ben sana sponsor olayım demesinin en azından şuanki durum öyle. Valla server biraz tanınsın bak nasıl bulunuyo ::)[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar