Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shard önerisi.

batuhan

Öne çıkan mesajlar

Yava$ Gelin :D Yani Insanlar biraz Meraklansın O Anlamda..
Irklı faln bi server istiosan
www.sihirlisayfalar.com <<<<<<<
Sylveria Kapandı Faln Dediler Ama bilemicem..
Başkada Yok Galiba demi?[hline] I did it all for the nookie, c'mon T
he nookie, c'mon
So you can take that cookie
And stick it up your yeah!
Stick it up your yeah!
Stick it up your yeah!
Sosyal ağlarda paylaş

var tabi . 1. olarak ben varım :) . 2. olarak staff güzel . 3. olarak dünyadaki spawn dağılımları ve item scriptleri çok hoş[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Wogen ben sylveria kapalı olduğu için mi staffı beğenmediğimi söylüyorum sandın?Elbette bir serverin staffı,o serverin açık olmasını herkesden çok ister.
Ancak bir kişinin çok iyi scripter olması onun çok iyi bir admin olmasını gerektirmez.Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum.Çünkü karşı taraf şu an bana cevap veremiyecek durumda olabilir,bu bende rahatsızlık doğurur.Zaten neden serveri bıraktığımı sylveria forumlarında belirtmiştim.Bu konuyu kapatalım.Sadece şunu bil ki;insanlar bazı zamanlar bazı şeyleri göremiyebilirler ya da görmek istemezler işte o an sağduyulu olabilmek erdemliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sylveria Shard'i acılma sürecindidedir , sponsor arayı$ındalardı olumsuz karsılastılar sanıyorum kendi cabalarınca bir Makine alarak yada kiralayarak serveri calistiricaklar.
+
Sylveria Staff'lari son derece iyimser ve menfaat gütmeden gorev yapan $ahıslardır , ownerleri olan ve scripteri olan vampirhuma ise bir numara insandır . kimi yersiz ele$tirilerinizle kendinizce yorumladıgınız kisiler hakkındaki olumsuz mantıklarınızı ortalıga yayarak kafa karıstırmanızda anlamsız.
herkez kendisinden sorumludur , yargılanıcaksa da daima insan kendi kendisini yargılarsa dogruyu bulur baskası tarafından yargılanması ne olumlu ne olumsuz gelisme saglar.[hline]may the force be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathwave ya da nickin her nasılsa bu lafları bana söylüyorsun da sen benim vampirhumma ile armızda geçmiş olan dialogu biliyor musun ki oradan ahkam savuruyorsun?Sana göre iyi bir insan olabilir.Belki iyi bir insandır da...Kişiliğine bir lafım yok çünkü birebir tanışmışlığım da yok.Ancak az evvel de belirttiğim gibi 2 kişi arasındaki bir olayı bilmeden lütfen yorum da bulunma sakın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şimdi öncelikle Türkiye'deki script bakımından,staff bakımından,player bakımından en iyi serverlardandır eski adıyla kolayoyun yeni adıyla Sylveria.Oranın admini olan Huma Türkiye'nin en iyi scripterlarındandır.Sylveria diğer serverlardan tamamen farklı scriptlere sahiptir.(Bu aralar genellikle bütün serverlarda zebula scpleri kullanılıyor.).Şu an kapalı ama staff arkadaşların dediğine göre bomba gibi geliyolar.Gene Türkiye'nin en çok playerı olan shardı olacak bence.

Forever Sylveria[hline]
Turbo Pascal,C,Sphere Scripting And Gm Pvp
Hell_Angel Quamen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hell_Angel, 09 January 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
Gene Türkiye'nin en çok playerı olan shardı olacak bence.

Ne zaman oldu ki gene oluyor? Acildigindan beri en istikrarli, iyi ve kalabalik server Nebula. Tarafsiz olalim biraz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Hell_Angel iyi konuştun :) . aynen katılıyorum sylveria aşkımız hiç bitmeyecek :) . Sylverai bomba gibi geri döncek[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio en kalabalık server nebula bende katılıyorum . ancak şu varki syl parasız olduğu dönemde günde 300 kişi ile oynuyoduk[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Zgrw ben Kolayoyundan beri Sylveria'da oynadım ama hiçbir zaman günde 300 kişinin online olduğunu hatırlamıyorum :)Evet Sylverianın scriptleri çok iyi.Huma işini gerçekten iyi yapıyor ona lafımız yok.Hemde fazlası ile iyi yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya ben sylveria ilk açıldığı dönemden beri varım ve ben 300 kişiyi hatırlıyorum ( tam değil yaklaşık )[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Sylveria ile ilgili sorunları olanlar bana danışabilirler, herhangi bir cevap da gerekirse verebilecek yetkiye sahibim.
Özel mesaj atabilirsiniz.

Server en kalabalık değildi, çünki nebula'nın açık 2 server ı var ve 300 civarı kişi oynuyor,

Zaten amacımız en kalabalık olmak degil ama en iyi olmak , ki bu amaç sizi kamçılar ve sürekli gelişmeye çalışırsınız, gelişmekten kasıt hem kişisel hemde serverı yapılandırma ve daha güzel bir hale getirmek.

Gerek hizmet , gerek playerlarla iletişim ve asıl olarak online gaming de türkiye için birşeyler yapmak adına çalışıyoruz. Pek cok sorunlar cıktı ki bu gibi benzer sorunlarla karşılaşan pek çok server da ya kapandı yada eşiğine geldi, fakat asıl önemli olan özgün olmak , ve elinizde bir potansiyel gücün olması, eğer varsa merak etmeyin öyle kolay kolay 2 dk da bitip gitmez

Bugün Türkiyede hakikaten markalaşıp belli bir güce bir özgünlüğe sahip uo serverı olarak sayabilecegim şimdilik nebula ve sylveria dır.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler , elbette pek cok güzel server daha var fakat bu tip değerler için uzun bir zaman ve çok fazla uğraş gerekiyor.

Sponsorluk işlemleri çözüme kavuşur, ve şimdilerde karşılaştıgımız sorunlar hallolursa daha uzun bir müddet Türkiyede Online Gaming için katkıda bulunmaya ve hizmet vermeye devam edecegiz.[hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...