zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Divin, 09 January 2004 19:03 tarihinde demiş ki: e^x and a constant are walking down the street. They turn into a dark alley, and a derivative operator jumps out of the shadows and blocks their path. "Oh no," says the constant, "He's going to turn me into nothing!" "It's okay," says e^x, "I'm e^x and I'm not afraid of derivative operators. They can't harm me." So, e^x walks down the valley and greets the derivative operator, "Hi, I'm e^x." And the derivative operator replies, "Hi, I'm d/dy. Calculus okuyan arkadaşlara... :) bunun türkçesinide alalım ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 11 January 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 belli ki alamamışsın[signature][hline].ã.¢.]-[.ë.®.ø.][. /// [L.u.¢.!.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ingilizce bilmek zorundamıyım ? . dolayısıyla anlayamamış olabilirim . ama ingilizce bildiğim için anladım ben sadece bilemyenler için istedim[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 buradan şunu anlıyorum okulda bize de calculus gösteriyorlar.. ulan unun neresi calculus? iktisatta calculus olurmuymuş? olsa olsa calculusa giriş bu... ya da bizi yiyorlar okulda uzay eriği, yerse...[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 lise 3/4 matematigi okuyanin da anlamasi lazim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Rahan, 09 January 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Bir gün e^x(e üzeri x) ve sabit bi sayı yolda yürüyorlarmış. Sapa bi sokağa girmişler ve karanlıkların arasından türev yollarını kesmiş. Sabit sayı birden paniklemiş "Hayıııır!, beni 0 a çevircek!", e^x rahatmış "Ben e^x'im türev bana hiç bişi yapamaz!" diyerek yola devam edip türevi selamlamış "Merhaba, ben e^x im." türev; "Merhaba bende d/dy yim!" bak güzel kardeşim aNlamamışsın demedim ki alamamışsın dedim.. türkçesini almak istemişsin ya.. heycana gerek yok[signature][hline].ã.¢.]-[.ë.®.ø.][. /// [L.u.¢.!.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 :) tamam o zaman onu görmemiştim . olur bölr vakalar gecenin şu saatinde . zati uykumda var[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 11 January 2004 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: zgrw, 11 January 2004 01:35 tarihinde demiş ki: said: Divin, 09 January 2004 19:03 tarihinde demiş ki: e^x and a constant are walking down the street. They turn into a dark alley, and a derivative operator jumps out of the shadows and blocks their path. "Oh no," says the constant, "He's going to turn me into nothing!" "It's okay," says e^x, "I'm e^x and I'm not afraid of derivative operators. They can't harm me." So, e^x walks down the valley and greets the derivative operator, "Hi, I'm e^x." And the derivative operator replies, "Hi, I'm d/dy. Calculus okuyan arkadaşlara... :) bunun türkçesinide alalım ? "thread'i okumadan post atılması" durumunun tipik örneği. said: Rahan, 09 January 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Bir gün e^x(e üzeri x) ve sabit bi sayı yolda yürüyorlarmış. Sapa bi sokağa girmişler ve karanlıkların arasından türev yollarını kesmiş. Sabit sayı birden paniklemiş "Hayıııır!, beni 0 a çevircek!", e^x rahatmış "Ben e^x'im türev bana hiç bişi yapamaz!" diyerek yola devam edip türevi selamlamış "Merhaba, ben e^x im." türev; "Merhaba bende d/dy yim!" [signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ben o ikisini aynı şey sanmıştım bir an . olabilir gözümüz yoruldu hemen kızmayın . tamam suçluyum kabul ediyorum . herkes hata yapar bunu unutmayalım :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 calculus olur tabi her yerde oluyo hatta[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 başlıktada dediği gibi sadece matematik.ilere yönelik..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 lise 3 türeviyle sonuna kadar anladım da d/dy yi açıklamayla anlamak zorunda kaldım :)[signature][hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Volfied, 27 August 2003 14:06 tarihinde demiş ki: En onemli seyi soylemis sana Dracula iste goz kontagi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuonela Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 sadece ingilizce bilmemeyle alakası yok zira ben ingilizce bölümündeyim ve malumunuz mat. yok orda 2sini birden bilmek lazım bunu anlamak için ben dil açısından anladım ama ben de hö diyorum :P[signature][hline]emmortal love - eternal curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar