Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

axis problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar Bu soruyu sormam biraz ayip ama ya ben onceleri kendin sekillendirdigin npcyi axise kaydede biliyordum simdi ugrasiyorum olmuyor acaba yanlismi yapiyorum bir kac tane kaydoldu acaba nasıl yapılacak anlatirmisiniz...[hline]İmMaLoN İf
Mesaj tarihi:
Eger npc'leri scriptlerini başka dosyada yazdıysan dosya ismini spheretables.scp'ye ekle.

Axis sadece spheretables.scp de yazan dosyaları okur.[hline]Limbscomp II Admin
Mesaj tarihi:
Ayrıca ben Axisi Sphereserver 55 iR de çalıştıramıyorum.Sorun ne olabilir sizce?[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...

Mesaj tarihi:
Sen Buraya Ne Hata Veriyo yada ne Yazdıgını Kopyalasana Ne Yapıyosan Hata ne veriyosa kopyala öyle sorununu halledlim[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii..
Da dat dAayyyt
Mesaj tarihi:
ya simdi yazdigim scp mesela grubunu falan belirtiyorum ben kendim mesela .add c_horse_poo yaziyorum horse poo cıkyıor ama verdigim gurubta axis spawnu olusmuyo onun icinde spawnunu koyamıyorum[hline]İmMaLoN İf
Mesaj tarihi:
bazı arkadaşlar scriptin adını spheretables.scp dosyasına yaz demişler . bunu çalışıp çalışmadığını bilemiyorum . ancak bende eski bir axis versiyonu var. ve bu versiyonu sphere klasörüne kurunca sphere scriptlerini , sphere/scripts kalsörüne koyuncada sadece sonradan eklenmiş scriptleri okuyor . ben bir ara böyle yapıyordum . ama versiyon farkı yüzünden olmaya bilir sende. çünkü benim axis setup lı değil . direk extarct ediyorsun oluyor .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
illa banners yazmana gerek yok
CATEGORY=zgrw
SUBSECTION=item
DESCRIPTION=kılıç
gibide olabilir[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
Peki beyler axis sphere 55 iR de neden çalışmıyor bir türlü bulamadım?[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...

Mesaj tarihi:
axis bütün sphere versiyonlarında çalışır . sen bir şeyşeri yanlış yapıyorsundur[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
kime diyorsun bu lafı ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
said:
Rotweiler, 10 January 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
Peki beyler axis sphere 55 iR de neden çalışmıyor bir türlü bulamadım?[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...

Clienti editleyip clietin asil ismi olan Ultima Online - XxX Serveri kismini editleyip XxX Server - XxX yaparsan axis çalışmaz axis Ultima Online - XxX 'i arar...

Umarim anlatabilmişimdir :)[signature][hline]Icq =[url=http://wwp.icq.com/scripts/search.dll?to=224455507]224455507

Mail = [url=http://mailto:[email protected]]Xharloan
Dw-Stronglife
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..
Mesaj tarihi:
ya senin scp dosyanı axise tanıtman lasım spheretables.scp dir axisin orjinali ama sne başka bir scp dosyasına atıyorsan axisde çalışmaz ona bir gözat[signature][hline]icq: 147852833
Mesaj tarihi:
Xharloan,anladım,sanırım haklısın sağol...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...

• Yeni Oluştur...