bergamot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ilk anda sizi etkileyen bir anda sizi buyuleyen sarkilar vardir ve sonradan hep dinlemek istediginiz dinlerken ayri bir zevk aldiginiz sarkilar vardir...Bu kategoride oldugunu dusundugunuz sarkilariniz neler paylasirsaniz sevinirim...Benimkiler Muse - Unintended Kenji Kawai - Voyage to Avalon orchestra versiyonu Apollo440 - the pain in any language Marilyn Manson- the speed of pain Placebo - the crawl , centerfolds Radiohead - the creep ve exit to music Anathema - regret , lost control, one last goodbye, angelica Richard Marx - until I find you again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Enya - Only Time Sting - Whenever'lı şarkısının remix'i yada neyiyse işte osu Loreena Mckennitt'in herhangi bir şarkısı, hatta direk kadının sesi[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Muse - Unintended Nightwish - Moondance Opeth - Black Rose Immortal R.E.M - Losing My Religion[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 evet dinler dinlemez keyword burda onun için: anathema - deep rhcp - otherside[hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 blind guardian - a past and future secret metallica - mama said rhcp - otherside[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 angizia - 2 millionen rubel orphaned land - a neverending way[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Anathema-Deep[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 led zeppelin - whole lotta love deep purple - lazy bon jovi - bad of roses gnr- dont cry bryan adams - pls for give me van halen - aint talking about love bunlari ilk dinlerdinlemez sevmisimdir herhalde simdilik bukadar[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighVoltage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 aynı konuya daha nasıl kalıplar uydurulacak bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 R.E.M - Losing My Religion[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 rhcp-scartissue,underthebridge p.o.d-youth of the natıion puddleofmud-she f*ckin hates me! :) (aşk hayatımın özeti olan şarkı) aklıma bunlar geldi.[hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 the clay people - jump around[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Opeth - Black Rose Immortal İlk dinlediğimde abi kahretsin bölmeden tüm albümü mp3 yapmışlar demiştim... Moonspell - Alma Matter İkinci dinleyişimde bi tarafları yumruk, tekme ve tokatlayarak kafa sallıyordum. Tiamat - Wildhoney albümü Bir kere dinledim sonra bi daha dinledim sonra 7-8 saat boyunca tekrar dinledim. Amon Amarth - Across The Rainbow Bridge Snakenet Radio ya takıldığım günlerdi internet üzerinde voting ile parça çaldırılan züper bir radyoydu. Birisi vote etmişti sonra baktım bir dakikada 10 vote a ulaştı bende ediim dedim ardından 10 gün boyunca her radyoya girişimde parçayı vote ettim şu anda en çok vote ettiğim şarkı durumunda hehe Ablaze My Sorrow - Thousand years of Opression Yine bir Snakenet durumu fakat bu albüm adamların elinde yoktu adamlarla kavga dövüş bi ftp ayarladım adamlara zorla upload edip arşivlerine ekledim ve günlerce çaldırdım şarkıyı. daha bir sürü hikayesi olan şarkı var böyle.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 slayer-south of heaven dream theater-ytse jam dimmu borgir-progenies of the great apocalypse blackmore's night-under a violet moon angra-rebirth Nightwish-Wishmaster Almora-Gates Of Time/Masalcı[hline]Helor The High Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 dark tranquillty - ınsanıty's crescendo ıron maiden- como estais amigos ıron maiden-the clansman[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 incubus / drive[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 R.E.M - Losing my Religion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Tiamat - Do You Dream Of Me (önceki kaleidoscope la beraber) aslında arkadaş haklı albümce güzel :) Dark Tranquillity - Lethe in spite - noise theatre of tragedy - a hamlet for the slothful vassal ff 8 soundtrack Faye Wong - Eyes On Me... silent hill 2nin theme müziği Empyrium - Ode De Melancholy başka başka..... Bloodbath - breeding death o kadar galiba[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ajdar - Nane $ekeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 beğendiğim bütün parçaları aşaa yukarı ilk dinleyişimde beenmişimdir. bunu dedikten sonra bikaç tanesinin ismini zikredeyim: Al Di Meola-Alien Chase on Arabian desert dinledikten sonra ayağa kalkıp alkışlamıştım. Chroma Key-Mouse insanın gözleri kapalıyken rötuş yapamadığını bana öğretmiş bir parçadır. Spyra Gyra-The Shaker Song Haala ne zaman dinlesem kudururum. ilk seferinde 20-25 kere looplamıştım parçayı. 3-4 saat filan boyunca.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Richie Sambora - Undiscovered Soul Bon Jovi - These days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Jimmy Eat World - No Sensitivity[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Muse - Unintended R.E.M - Losing My Religion Reamonn - Supergirl Nirvana - The Man Who Sold The World Blind Guardian - Nightfall, The Lord Of The Rings, And Then There Was Silence Iced Earth - A Question Of Heaven Nightwish - She is my sin Radiohead - Exit Music, Street Spirit, Paranoid Android[hline]I have come but; i do not choose to do now, what i have come to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 geçen ay dinleyip de direk büyülendiğim bir şarkı: within temptation - mother earth ve geçen haftalarda evanescence - my immortal (band ver.) eski olarak çok var, yenileri yazmak daha mantıklı geldi.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Forest Of Shadows-The Silent Cry[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar