Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 boşver.. aşk mevsimi ilkbaharı bekle :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 şahsen ben gül manyağı yapardım, adresi de biliosun.. sonunda birgün.. sana gülü koymuş da, yavaş kalmış numarasına yatar aklın sıra yakalanırsın, yani madem çekiniosun[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: NuKe, 09 January 2004 19:08 tarihinde demiş ki: Dershaneden sevdiğim bir kız var. Aramız da iyi sayılır. Ama ona bir turlu açılamadım. bir süre sonra bir kızla çıktım. Ama sevdiğim kızı unutamadım ve çıktığımdan ayrıldım. Şansa bak ki sevdiğim kız da ayrılmış çıktığından. Ve bizim yan sokağa taşındıar!bunun avantajlarından yararlanmak istiyorum ama bunun ne gibi bir avantajı olabilir. Ona nasıl açılırım?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? bal[hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ayni kursta olmazina ragmen simdiye kadar acilamadiysan bundan sonra hic sansin yok guzelim.....[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ben açılmanın nesi zor onu anlamıyorum... Ne kaybedicen ki? Bende açılmak gibi bir durum söz konusu olmuyor.Çünkü sevdiğimi öküzcene belli ettiğim için gerek kalmıyor.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Alexi_Septimus, 10 January 2004 02:09 tarihinde demiş ki: Ben açılmanın nesi zor onu anlamıyorum... Ne kaybedicen ki? Bende açılmak gibi bir durum söz konusu olmuyor.Çünkü sevdiğimi öküzcene belli ettiğim için gerek kalmıyor.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. [hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: PiNk, 10 January 2004 02:06 tarihinde demiş ki: Ayni kursta olmazina ragmen simdiye kadar acilamadiysan bundan sonra hic sansin yok guzelim.....[hline]Ella es una hermosa mujer... bence sen bu yoruma inan, yani yas tutmaya başla ne dieyelim[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Öküzcene çok anlamında orda.Ehehehe...[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Saygıyla eğiliyoruz haha.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 şimdi en kesin çözümü söylyorum uzak ta olsa yakında olsa farketmez bi sms yolla aynen şöyle: bu mesajı aldıysan bana hayransın umurunda değilse beni seviyorsun cevap verirsen bensiz yapamıyorsun cevap vermezsen bana aşıksın... şimdi hem sen teklif etmiş oldun hemde olumlu yanıt almış oldun :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 git yanına ve "tanışmamız için illa çarpışmamız ve kitaplarının yere mi düşmesi gerekiyor?" sonra çıkışta bişeyler içmeyi teklif edersin. eğer kabul etmezse ve ilk soruna da ters bi tepki verirse, hangi yolu denersen dene bu iş olmaz. eğer bişeyler içmeyi kabul ederse, muhabbet arasında nerde oturduğunu sorarsın, söylediğinde bilmiyomuş gibi yapar, şaşırır, aynı yerde oturduğunu söyleyip eve bırakmayı önerirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: crepuscolo, 10 January 2004 08:58 tarihinde demiş ki: şimdi en kesin çözümü söylyorum uzak ta olsa yakında olsa farketmez bi sms yolla aynen şöyle: bu mesajı aldıysan bana hayransın umurunda değilse beni seviyorsun cevap verirsen bensiz yapamıyorsun cevap vermezsen bana aşıksın... şimdi hem sen teklif etmiş oldun hemde olumlu yanıt almış oldun :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... zuhahaha böle bişey hiç duymamıştım[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Şimdi şu gerçek var zaten eğer kız sizden hoşlanmışsa size bir şekilde bunu belli ediyor sizde rahatça açılıyorsunuz,bunun aksi durumunda zaten açılsanızda böyle birşey düşünmediği için oldukça gereksiz kalıyor.Önce kızın haraketlerini etüt etmek gerekir kanaatindeyim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 peki ya kız sizden hoşalnıyor fakat henüz bunu bilemiyor ve herhangi bir harakett bulunmuyor ancak siz ona açıldığınızda bunu farkedecek ve ona göre davranacaksa ? Bu soruyu KARAMURAT a soruyorum[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: crepuscolo, 10 January 2004 08:58 tarihinde demiş ki: şimdi en kesin çözümü söylyorum uzak ta olsa yakında olsa farketmez bi sms yolla aynen şöyle: bu mesajı aldıysan bana hayransın umurunda değilse beni seviyorsun cevap verirsen bensiz yapamıyorsun cevap vermezsen bana aşıksın... şimdi hem sen teklif etmiş oldun hemde olumlu yanıt almış oldun :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... bu mesajı kendisine mi atacak??:P[hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: crepuscolo, 10 January 2004 08:58 tarihinde demiş ki: bu mesajı aldıysan bana hayransın umurunda değilse beni seviyorsun cevap verirsen bensiz yapamıyorsun cevap vermezsen bana aşıksın... boyle msjmı yollanır kız kendını salak hısseder valla[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: zgrw, 10 January 2004 13:28 tarihinde demiş ki: peki ya kız sizden hoşalnıyor fakat henüz bunu bilemiyor ve herhangi bir harakett bulunmuyor ancak siz ona açıldığınızda bunu farkedecek ve ona göre davranacaksa ? Bu soruyu KARAMURAT a soruyorum Öle bişi hiçbir zaman olmuyor işte kız sizden hoşlanıyorsa bunu illa bir şekilde belli eder bunu anlarsın yada anlamazsın,oda algına kalmış[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 valla erkerklerde çok oluyor bu olay . ben pek çok kez tanık oldum kızlardada olabilir belki :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 onu bi kıza sormak lazım o zaman onlar cevap versin bakalım :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bencede :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Otobüsle okula gittiğim zamanlar çoğu zaman kızların birbirleriyle konuşmalarına kulak misafiri oluyorum. Genelde hoşlandıkları erkekleri çok kolay bir şekilde arkadaşlarına söylüyorlar (Kız arklarına tabi). Yani bir kızın sizin hakkınızdaki düşüncelerini öğrenmenin yolu arkadaşı ile arkadaş olmak olabilir:). tabi ölme eşşeğim ölme bunun için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 aslında bir kızla arkadaşlık kurmak kolaydır . ama kızı kendine aşık etmek zordur . Arkadaş olmak için iki yol vardır . ya kızın nefret etceği bir karaktere sahip olcan ama yardıma ihtiyacı olduğunda sana güvenebilceği biri olcaksın, yada kızın hayran olucağı tam kızın kafasıyla uyuşan bir karaktere sahip olcaksın . eğer bu özelliklere sahipseniz bütün kızlarla rahatlıkla arkadaş olabilirsiniz . Biliyorum çünkü sevdiğim kızla 1 haftada arkadaş olmuştum ama 1 yılda aşık olduğumu söyleyememiştim .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 romantik ol biraz :) yagmurda görün arada bir dısarda penceresinin önünde... ona fazla sevdigini belli etme ilk seferde bence bide telefon varsa alırsan iyi olur sms ile baslıyor günümüz askları :) bol sans sana..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Aynı sokağa taşınmasından daha güzel bişi yaşadım , aynı otelde aynı odada kalmak gibi :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ohaaa ohaaaa[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar