Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon's Tail RUNUO Shard

Dozer

Öne çıkan mesajlar

Bir yıldır değişik sunucularda hizmet vermiş arkadaşlarla yuruttuğümüz çalışmalar RUNUO nun benzersiz emulasyonuyla da birleşince guzel olduguna inandığımız bir sunucu ortaya çıktı. Elaltından yuruttuğumuz test çalışmalarıda sona erdi. Shardla uğraşmaktan ağırlık veremediğimiz web çalışmalarımızda sonuçlanmak üzere. Oyuncularımızla iletişim kurabilmek amacıyla forum sayfalarımız devreye girdi. WebAcc ise bu hafta içinde aktif olucak. Sunucuya girmek içine neler yapmanız gerektiği forumlarda detaylı olarak anlatıldı. Şimdi size sadece oynamak kalıyor. Buyrun gelin. Bekliyoruz..

Ana Sayfalarımız

Forum Sayfalarımız[hline]Ne ve Kim oldugunu asla UNUTMA!
Alma kudreti ancak verenindir!..
Türkiye Türklerindir!

[Bu mesaj Dozer tarafından 07 December 2003 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dozer, 07 December 2003 17:11 tarihinde demiş ki:
Gelin görün :)[hline]Bluemark a.k.a Dozer
Dragon' s Tail Sys Admin & Developer

açıkçası ben birçok insanın sırf görmek için geleceğini düşünmüyorum. yapılan değişik yenilikleri sitenizde belirtirseniz beklediginiz oyuncu kitlesine daha cabuk ulasabilirsiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

Shard açık. Kayıtlar şu anda mail yoluyla yapılıyor. Forumlarımızda detaylı bilgi var. Web Kayıt ise bu hafta içinde devreye girecek.

Değişikliklere gelince en iyi şekilde oynarken gorebileceğinizi düşünüyorum. Burada tek tek anlatmakla olmaz. Ama RUNUO üzerine C# ile eklenemeyecek hiç bir şey olmadığını söylememe gerek yok.

Sunucumuzda OSI standartlarına sadık kalınmaya buyuk ozen gosterdik. Herşeyden once normal playerlar için zor bir shard oldugunu söyleyebilirim. Hedefimiz duzeyli bir Ultima özlemi çeken elite playerları toplayabilmek. BU yuzden player kaygısı çekmiyoruz. Kayıt olmak çok kolay ama sunucuda kalıcı olmak çok zor. Bunu girdiğinizde goreceksiniz.

Şimdilik bu kadar
İyi Oyunlar[hline]Bluemark a.k.a Dozer
Sosyal ağlarda paylaş

İlk olarak run uo nun osi standartlarına sanıldığı kadar yakın olmadığını belirtmekde fayda var. Doom dungeon içi questlerinin detaylarından, çaprazlamayla sonsuz kombinasyon verebilen bitki sistemine kadar olan detayları bitirip ortaya sadece ben seni kestim, sende onu kestinin dışında bir uo çıkardık. Tüm bu değişiklikleri sanırım sitemizden duyurmamız daha uygun olur.[hline]İyi oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yok, 07 December 2003 23:58 tarihinde demiş ki:
"osi standartlarina sadik kalmaya buyuk ozen gosterdik" demissin de.. zaten runuo'nun defaulth'u osi standartlarina sadik.
yeniliklerinizin ne oldugunu soyle de ona gore paticik insanlari shardini bir kefeye koysun.
baglantiniz nedir? sponsorunuz var mi? sponsorunuz varsa anlasmanin ne kadar sureligine? shardinizda defaulth runuo disinda ne gibi ozellikler var, ne gibi yenilikler, ne gibi degisiklikler var?
bunlar insanlarin yegane merak ettigi seyler..[hline]AO:Orospu
Izmir Linux Kullanicilari Grubu (LKD)
"Ben Armutum!" diyenlere..
[/quot]

İlk olarak diyeceğim, player ve bir kefeye konulmak gibi bir kaygımız, tasamız ve derdimiz yok. Yaptığımız şeylerin çok iyi şeyler oldugunu biz biliyoruz. Ve 1 yıldır RUNUO ile uğraşıyoruz. SPHERE serverlarda cok hizmet verdiğimiz için onunla nereye kadar ne yapılabileceğiniz biliyoruz. (AI ozurlu bir emulatorden başka bir şey değil SPHERE.) RUNUO B36 üzerine kurduk shardımızı.

GM Pikapika'nında belirttiği gibi RUNUO default scriptleri tam olarak OSI yi yansıtmıyor. Hatta bir hayli eksikleri var. Ama default haliyle bile açık olan pek çok SPHERE shardından iyi standartlara sahip. Fakat C# bilmediğiniz surece hakimiyet ve duzenlemesi güç.

Sponsor olayımız ve kaygımızda yok. Sunucumuz kendi şirket makinelerimiz üzerinde oldugundan dolayı " Anlaşma bozuldu. Server kapandı yeni isimle açıldı falandı filandı" sıkıntılarımız olmayacaktır. Biz sponsor falanda aramıyoruz. Şu ana kadar test aşamasında sponsor olmayı teklif eden ISP lere de hayır cevabını verdik. Çok güçlü ve istediğimiz şartlarda bir sponsor olmadıkça düşünmüyoruz kısacası. Düşünmemiz için sponsor firmanında Ultima'ya en az bizim kadar değer vermesi, bilgi sahibi olması ve işimize karışmaması gerekiyor.

İnsanların merak ettiği şeylere karşı daha duyarlı olarak sunucumuza gelmeleri oyuna girmeleri ve bir kaç gün oynamaları kafalarındaki soru işaretlerinin kalkmasına yetecektir. Ama dikkatli olun kaydolması çok kolay. Sunucudan uzaklaştırılmanızda çok kolay. Zor olan Sunucumuzda devamlı oyuncu olarak kalabilmek. Ultimanın ne oldugunu bilen Hede Höde yapmayan playerlar sunucumuzdan buyuk keyif alarak oynamaktadırlar. Diğer playerlar ise bir kaç skill kasma denemesi bir kaç argo jailinden sonra ya uyum sağlamaya yada tırs tırs olup gitmeye mecbur kalıyorlar.

Evet gerçekten iyi bir oyun oynamak isteyenleri bekliyoruz. Diğerleri lütfen gelmesin...[hline]Bluemark a.k.a Dozer

[Bu mesaj Dozer tarafından 09 December 2003 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

girebilirim ama şunu sölüorum bitki sistemi artık çok kolay bi sistem oldu ve önüne gelen de yazabiliyor ona pek de iyi bi yenilik denemez hatta runuo nun sitesinde bile var
ciddi ciddi insanları sevdirecek bişiler yaparsanız daha iyi olur runuo ilk açıldıında bile gerçekten çok iyi bi shard ve evet c# bilmeden pek bişi yapılmaz ama c# yanında bir kaç şey daha bilmeniz gerekiyor yeni şeyler yapmak için
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
*Sunucumuzda AOS çalışmaktadır.
T2A
AOS
LBR
3D
full patchlerini yaptıktan sonra oynamamanız imkansız.

said:
lord_gorthaur, 12 December 2003 22:28 tarihinde demiş ki:
Ben bir tek bir şey istiyorum...
ROLE PLAY onu bana verin yeter bana...
C# 'miş D# 'miş bana ne oyuncular rol yapsın yeter

O da olacak inşallah

Forumlarımıza kaydoldugunuz andan itibaren oyuna girebilirsiniz. Başangıçta biraz zor geleceğini itiraf edeyim. Ama ilerledikçe aldıgınız zevk yaşadığınız zorlukları unutturacak nitelikte..

İyi Oyunlar[hline]Bluemark a.k.a Dozer
Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy

[Bu mesaj Dozer tarafından 04 January 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...