Npc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Nebuladaki gibi buyu yazilarini beyaz yapmak istedim nebulanın scriptleri kopyaladım ve soyle bi sorun cıktı. Buyu atınca yazılar alt alta cıkıyor iki kere in nox yazıyo mesela biri gri biri beyaz olarak bunu nasıl duzeltebilirim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bos yere thread actigim icin ozur dilerim arama bolumunde sabahtan beri aratıyordum bulamamıstım az önce buldum tekrar pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aserehe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Nasil yaptigini bana da soyleyebilirmisin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 sphere.ini'de WOPPLAYER satirini bul, 0 yap.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aserehe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Teşekkür Ederim Baggio! Vallaha hiç aklıma gelmedi o. Ben de scp lerin içinde tek tek yazılarını arıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar