Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baggio yeni bir forum açma zamanı geldi sanırım

Dozer

Öne çıkan mesajlar

said:
Baggio, 08 January 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
said:
Larethian, 08 January 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
turkiye ultimanın ömrünün ne kadar kaldığının farkındasınızdır umarım son zamanlarda çıkan mmorpg tarzı oyunlar ultima online bitirmek üzere

Evet farkindayiz, ama bu emulator ogrenmek isteyen insanlara yardimci olmamak icin bir sebep degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

Sanırım yalnış anlaşıldım. Ben yardımcı olmayalım yada dediklerim yardımcı olamamak için bir sebep değil. Demek istediğim son çıkan mmorpg tarzı oyunlar oynanınca uo yu unutturuyor örneğin burada kaç kişi wow oynamak için can atıyor yada swg oynayanlar kaç kişi yada daoc bunları oynayıpta ultima aşkını bitiren kaç kişi tabiki çok. Ultima oynanmasının bu kadar yoğun ilgi görmesinin 1. sebebi free 2.si ise confugurasyon ve bağlantı gereksimi konusundan ideal düzelde olması değilmidir sizce. Son zamanlarda ultima oynayanların yaş ortalamasınn düşmesi buna bağlı olarak görüyorum büyürsün paran vardır doyumsuzluğun artmış artık değişik daha zor görsel olarak daha iyi bir oyun istersin çünki değişim cezbedicidir. Saydığım bu nedenler benim görüşlerimdir ama dediklerim hiç bir zaman ultimayı silelim yeni gelenlere yardımcı olmayalım demek değildir. dediğim gibi yenigelenler bize yeni ufuklar açabilir yeni heyecanlar katabilirler.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner
Sosyal ağlarda paylaş

sphere uo değil demişsiniz ancak . unutmayalımki her şey sphere ile başladı Türkiyede . hem ayrıca şubatta büyük bir süprizle karşımıza gelecek . sphee ilkkez 3d uo yu destekleyecek . yani sphere hala yaşıyor . henüz hastayı kaybetmedik[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar runuo, sphere dili tartışmasına girmeyelim anlamsız.
sphere sizi bir yere kadar götürür.ancak c# size sınır koymaz alabildiğine uzun bir araziye mi daha çok ürün ekersiniz yoksa sınırları olan küçük bir araziye mi.
ayrıca runuo nun programlama dili bir bilgisayar dili olduğundan (anlatmaya çalıştığım programlar da yazılabiliyor) tabii ki runuo daha iyi[signature][hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

ya sonuçta eğer sen sphere in dilinide çok iyi biliyorsan sphere ilede harikalar yaratabilirsin . bizim scriptlerde kullandığımız çok yüzeysel bir hal . ama ben çok karmaşık halinide gördüm[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...