Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Router'dan anlayanlar bi bakın lütfen

patara

Öne çıkan mesajlar

2mbit adls ve bir adet alcatel speedtouch 510 4 port router aldık. Makina haliyle network'den nete çıkıyor.

Router konfigrasyonundan (NAPT) dışarıdan giren ipadresi:2593 şeklinde istekleri 192.168.0.1:2593 olarak yönlendirdik. http://ipadresi:2593 şeklinde bir istek yapıldığında sphere'in web tabanlı bilgilendirme sayfasının açılması o ana kadar bir yanlışın olmadığını gösteriyor.

Fakat ilk sorun network ortamında internet ipisi ile oyuna girememek. Aslında bu ip ile değil ultima'ya bağlanmak pws yane web server'a dahi bağlanamıyorum. Bu benim için sorun teşkil etmiyor fakat bir sorun var ise bilgilendirmek maksadı ile bunu belirttim.

Asıl sorun oyuna bağlanırken yani kullanıcı adını şifresini yazınca server çıkıyor fakat bağlanmaya çalışırken pc kitleniyor. Bu arada sphere 'dan takip ediyorum bağlanan kişinin ip adresini gösteriyor bağlanmaya çalışıyor ama bir kaç sn sonrada kopuyor.

Ya router'dan ada sphere.ini de farklı bir ayarlama yapmam gerektiğine inanıyorum. Ama ne olduğunu bilmiyorum.

Bu arada Router'da bilenler bilir napt ayarlarında bağlanma türünü TCP olarak belirttim. UDP nedir ne işe yarar bilmediğimden onu seçmedim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
patara, 08 January 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
Canerg topic konusunda router'dan anlayanlar demiştim.

LoL

patara bir screenshot koyarsan sevinirim.
-göstermek istemediğin yerleri siyaha boya, öyle koy fakat o ekranı görelim..-

veri transferinde bir sorun var ama ne olduğunu şu anda çıkaramıyorum. eğer veri transferi 0 olsa shard listesine gelemez. eğer veri transferinde sorun yoksa sorun ne?[hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...