Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iğrenç bir gün.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

dog bu nedir ya yazık sana ya ben bile bu kadar çileyi bi günde çekmemişimdir ya bence psikolojin iyice bozulmadan postala kızı manyağın teki salak!! ne diyim bi daha böle bi gün yaşamazsın umarım ayrıca...

KEDİLER NANKÖRDÜR!! ün kanıtıdır bu olay ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 08 January 2004 17:41 tarihinde demiş ki:

başka ayakkabın varmı diye sorsan iyi olurdu :)

Afedersin..
baska ayakkabinin olmamasi tercih meselesiyse bence yanlis yapiyorsun ama.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 08 January 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sabo abartmıyorum,kız gerçekten böyle,ama yanlış anlama ayrılırım demiyor o gün senle gezmem diyor,bir gömlek için ayrılmazx yani(korumaya çalıştım kızı ama omadı gibi) :)[hline]"In blossom today, then scattered:
Life is so like a delicate flower.
How can one expect the fragrance
To last for ever?
- Admiral Onishi Takijiro
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 08 January 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
said:
DoGMeaT, 08 January 2004 17:41 tarihinde demiş ki:

başka ayakkabın varmı diye sorsan iyi olurdu :)

Afedersin..
baska ayakkabinin olmamasi tercih meselesiyse yanlis yapiyorsun ama.[hline]

hayır başka ayakkabım var,pumalarım fln var,ama botum yok,yani yoktu,yumarta kapıya dayanana kadar bot alamama gibi bir huyum var.yani tercih meselesi değil.[hline]"In blossom today, then scattered:
To last for ever?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 08 January 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
ben hala abarttığını düşünüyorum bu arkadaşın. öyle biri olamaz ki dünya üzerinde. "ya tommy giy ya terket" ne bu be[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

Gerçekten ya bu kadar menfaatçileride var.Bazılar öyle abartılı ki bu bile hiç kalır yanında.Hepsi tam dayaklık tipler :devil:[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 08 January 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
nedense kızı böle taksimde sallandırasım geldi...

"tommy gömlke gitymezsen seninle çıkmam"
kıçımın kenarı
asshole![hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

al be babacum.. .okdar yani...
Tomy gömlekle çıksın o senin giydiğin şeyler için çıkacaksa..

Ehe..Hayır ama şansız değilsin.. :p Daha şansızlar var aramızda :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Başlangıç
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 08 January 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
Markayı marka olduğu için giymek mallıktır başlı başına.
Kız bunlardan.
Markayı kaliteli olduğu için giymek mantıklı ama.

Yani mesela gidip bakıyorsun hoşuna gidiyor alıyorsun.O marka diye almıyorsun hoşuna gidiyor diye alıyorsun...

Tavsiyem kız arkadaşının ayaklarına beton döküp köprüden aşağı atman.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.

bencede olay budur..[hline]my..
(icq) - (site) - (e-mail)
Sosyal ağlarda paylaş

ula dogmeat ben sana neler dedim ne yapıyorsun
neyse sıkılana kadar oyalan biraz onla ama ayrılırken birşey yap yani öyle boş boş ayrılma
artık tokat mı çakarsın bir tane ne yaparsın
öteki kız için birşey demiyeceğim aylardır diyorum zaten diyeceğimi
ama neyse bir kez daha tekrarşıyayım
kaybedeceğin birşey yok!! dene şansınııı!!!!!![hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

Dog meat kardeşim başka bir threadde sanırım kıza açılamadığından falan bahsetmiştin yalnış hatırlamıyorsam aynı kaderi paylaşıyoruz senle ama unutturmak için bile olsa o tip bi kızla çıkma yani hiç tavsiye etmem.[hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
regulus, 08 January 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
ayrılırken birşey yap yani öyle boş boş ayrılma
artık tokat mı çakarsın bir tane ne yaparsın
öteki kız için birşey demiyeceğim aylardır diyorum zaten diyeceğimi
ama neyse bir kez daha tekrarşıyayım
kaybedeceğin birşey yok!! dene şansınııı!!!!!![hline]

abi ne tokadı,adam gibi bir nedne bulurum kalbini kırmadan ayrılırım yani,öyle olurmu,ama çok güldüm okuyunca. :)

diğer kız işi bitti abi,şansım bile oyk,biliyorum yani açılmıyacağım,istemiyorumda,istiyorum ama kaybediceğim bir şry vasr yani,arkdaşlığımız,şu anda çok iyiy arkadşız açılıp redeilirsem biter o arkadaşlık.

bu arada stres topu benzetmesi gerçekten tartışmaya açık bir laf olmuş ama yani o bezetymeyi yasparken sizin söylediğiniz anlam aklımdan geçmedi bile. :)

epxmadcat,abi naapalım bkader utansın bea :)[hline]"In blossom today, then scattered:
To last for ever?

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 08 January 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi arkadaş olman mümkün diil dogmeat. sen onun iyi bi arkadaşı olabilirsin ama o senin arkadaşın olamayacak bir seviyede duruyo senin gözünde göründüü kadarıyla. kaybedicek tek şeyin sıkıntıların aslında.[hline] To resist change is folly.
To direct change is unlikely.
To co-operate with change is an act of intelligence.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi aslında şöle bi düşünürsem senin yerinde olmakta isterdim beah.
Mesela ben söyledim kabul etmedi ama hala arkız ben ark olmaktan memnun deilim ama napalım idare ediyoruz.Bazen konuşmak falanda istemiyorum ama naparsın aşk işte.[hline]these wounds won't seem to heal

Sosyal ağlarda paylaş

bu sevdiğim kız işini çok düşündüm,zaten paticikte bu konuda bir topic daha açmıştım,yanrdımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim ama ben açlımıyacağım(açılamıyacağım) ona1-2 ay önce çok belli ettim ona karşı olan GERÇEK dduygularımı,kızda aptal değil,eminimki anladı,yemin ederimki bu yüzden benle konuşmayı sıfıra indirdi,yüzüme bakmamaya başladı,ortak bir arkadaşımızla konuşurken "herkes bizi sevgili zannediyor amam yo bana öyle yaklaşırsa hayatımda onun yyüzüne bile bakmam"demiş son derece ciddi bi şekilde,yani direkten döndü,.bene o yüzden bu kızla çıkmaya başladım,1 hafta dewdim amam bayadır çıkıyoruz işte,başkalarının yanındayken sarılıyorum,yavşıyorum,ama yalnızken soğuk davranoyıprum,çünkü yeniden arkadaş olabilmemiz için sefdiğim kıza daha şimdi kızla çıkmaya başladığımızın 2.haftası şimdi çıktığım aptal kıza deliler gibi aşık olduğumu söyledim,oda yuttu,o yalanımdan beri yeniden arkadaş olduk,yani şu son aylardaki performansım için ben oscar alırım bea,ve hataımda hiç yalan söylememiştim ben.sırf onu sefdiğim için.of.[hline]"In blossom today, then scattered:
To last for ever?

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 08 January 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olm manyak mısın ya. bırak gitsin etsin. hayır salak da olsa bunun da canı var. çok onur kırıcı bişi olsa gerek böyle bi ilişki. stepne sevgili bile diil bambaşka bi olgu. ayıpladım seni şimdi.[hline] To resist change is folly.
To direct change is unlikely.
To co-operate with change is an act of intelligence.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm demek durum bayağı wahim.Ama sewdiğin kızın yanında çıktığına yawşıyosan kız bitirir diye düşünüyorum.Ama ben hala ısrar ediyorum.
Ya İstiklal Ya Ölüm![hline]these wounds won't seem to heal

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RazorJimmy, 08 January 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Sen de git de ki kıza, eğer bir dahaki buluşmamızda üstünde Victoria's Secret iç çamaşırları görmezsem seni yanımda kız arkadaşım olarak gezdirmem ona göre.. Bak nası yamuluo..

Mohaohaou
ROFL
Süperdi ya. :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 08 January 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
olm manyak mısın ya. bırak gitsin etsin. hayır salak da olsa bunun da canı var. çok onur kırıcı bişi olsa gerek böyle bi ilişki. stepne sevgili bile diil bambaşka bi olgu. ayıpladım seni şimdi.[hline]

aab, haklısın,bende kendimden utanmıyor değilim bunun yüzünden ama kız yanızken vediğer insanların arasında ona davranışlarımn nasıl değiştiğini alamıyorki.[hline]"In blossom today, then scattered:
To last for ever?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...