Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klasik Gitar Telleri

OwnerRavenLoft

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar. Bugün yeni tel alacam. Ama hangisi alsam bi türlü karar veremedim. Önerdiğiniz bir marka varmı acaba? ( Baya Kaliteli bişi olsun ama :) )[hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...
Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

UP
UPUP
UPUPUP
UPUPUPUP
UPUPUPUPUP
UPUPUPUPUPUP
UPUPUPUPUPUPUP
UPUPUPUP
UPUPUPUP
UPUPUPUP
UPUPUPUP
UPUPUPUP
UPUPUPUP
UPUPUPUP
UPUPUPUP
UPUPUPUP
[hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...
Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

d'addario'dan şaşma.

eskiden silverplated j44 extra hard tension vardı en gür sesi veren model. goldplated j48 biraz daha shooth ama tatlı bir tını veren modeldi. hala bu modeller varsa j44 bul derim. gitarın da iyi ise çok güzel bir ses elde edersin.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

ben de hep klasik gitarımda d'addario kullandım çok memnunum. hep dediğim, başka tellerde kullandım da, d'addario beni en tatmin edendi.

yeni forum açmiim, burda varken bi şey sorcam.

şimdi elektro gitarım var, yamaha. 3 ay önce fabrikasyon aldım, teller hala fabrikasyon yamaha teller, değiştirmedim. seste çok bir değişme olmadı sanki, öyle çok pas kir falan da yok tellerde.

değiştirmeli miyim sizce? değiştirirsem ne almalıyım? yamaha mı? d'addario mu? yamaha gitara yamaha tel takmak daha iyi uyum sağlar gibi bir fikri kapılmalı mıyım yoksa d'addario mu almalıyım?

d'addario alırsam, hangi tension almalıyım? ve ne farkı vardır? hangi müzik türüne hangi tel tipi uyar vs.. teşekkür.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...