Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yasam daki amac?

ranges

Öne çıkan mesajlar

Eveet arkadaşlar sizden yaşam hakkındaki görüşlerinizi alayım.Niçin yaşarız niçin paticikte yazı yazmamızın sebebi nedir?Neden onu bunu yaparız?Neden ?[hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all
be aware the storm gets closer
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bi siftah yapalım:"Bence insanlar duyguları için yaşar.Acı-sevgi-nefret-cinsellik.....Bunların hepsi vücüdümuzun beynimize uyguladıgı seyler ve bunların sonunda oluşan sey de bizim davranışlarımız.Tanrıya inanmam Allah a inanmam bana göre yalnızca madde vardır."

Cevap ve eleştiri bekliyorum....[hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all

[Bu mesaj ranges tarafından 09 January 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 09 January 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
yaşamamız gerektiği için yaşarız.assadas dsdqw3111322[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions

biraz daha derin e insek ??[hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranges, 09 January 2004 17:04 tarihinde demiş ki:
said:
Deli333, 09 January 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
yaşamamız gerektiği için yaşarız.assadas dsdqw3111322[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions

biraz daha derin e insek ??[hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all

Çok düşündüm ama cevabını bulamadım. bulursan söyle.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranges, 09 January 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
hmm bi siftah yapalım:"Bence insanlar duyguları için yaşar.Acı-sevgi-nefret-cinsellik.....Bunların hepsi vücüdümuzun beynimize uyguladıgı seyler ve bunların sonunda oluşan sey de bizim davranışlarımız.Tanrıya inanmam Allah a inanmam bana göre yalnızca madde vardır."

Cevap ve eleştiri bekliyorum....[hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all

[Bu mesaj ranges tarafından 09 January 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Tanrı'ya neden inanmıyorsun. İnanmıyorsun önünde belkide büyük bir boşluk görüyorsun. Onun için mi actın bu topici.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

1 konuyu tanrıya saptırmayalım.suan tanrı ya inanmam icin toplum un din hakkındaki bastırılmış görüşlerinden daha fazlasına ihtiyacım var.
2 baska turlu cvp verebilcek yok mu?(sadece mutlu olmak mı???)[hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptığımız şeylerin bir kısmını refleks olarak diğerlerini ise hormonal ve sinirsel denge yüzünden yaparız sanırsam.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Tanrıya inanmayabilirsin ama şunu dinle. Benim var olmamın nedeni daha çok bilgiye ulaşmaktır bunu da ancak bilgilerimi süzgeçten geçirip kesin gerçeklere ulaşarak yapabilirim buna ulaşmak içinde düşünür eleştirir ve anlatırım. Bu yüzden varım(descartes) Her neyse Benim amacım daha çok bilgi yani daha çok güce sahip olup bütün basit insancıklara acı çektirmek ta ki onları benim kadar derin yapana kadar... Çünkü herkes derin olduğunda aslında özgür olmadıklarını anlıcaklar ve anarşiye dönecekler...[hline]Whispering Banshee am I
Saygı güçlü olana verilir.
Est Sularus Oth Mithas; Otorite ya bilekle kazanılır yada yürekle
Sosyal ağlarda paylaş

Eh be yav biri sonunda hayatın anlamınıda sordu ya ölsem gam yemem artık. Lmanyak filan oku çocuum acuk.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 09 January 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
Yaptığımız şeylerin bir kısmını refleks olarak diğerlerini ise hormonal ve sinirsel denge yüzünden yaparız sanırsam.[hline]

ben bu konular hakkında bi kitap okumuşlugum biriyle konuşmuşlugum yok.Yalnızca ve yalnızca kendi düşüncelerimi yansıtıyorum bu yüzden yazdıklarınızı bi de açıklarsanız sevinirim. Ben şimdi çıkıyorum girdiğim zaman burda 100 msj görcem ona göre[hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all
Sosyal ağlarda paylaş

Niçin yaşarız bir kere gelmişiz bu dünyaya yaşamak zorundayız.
Kendimize başarılı bir hayat içinde yer edinebilmek için didinip dururuz.
Paticiğe neden yazarız insanlarla iletişim kurmak lazım bütün gün işyerinde oturup kod yazacak halim yok onun için belirli aralıklarla burdayım sizinkilerde sanırım benzer nedenler ve aynı zamanda eğleniyorum bilmediğim şeyler öğreniyorum tartışıyorum kısaca paticik gerçek hayatın write only hali :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir aralar Foxx un dediği süper bir quote vardı..
Ama buraya yapıştırırsam uygun olmaz!

Herhalde bu açılan 304930493049. Topiktir..Bıktım görmekten bu tür topikleri...Yaşıyorsan,Yaşıyorsundur..

Bir kere daha Yeter demek istiyorum izninizle,üzümünü ye,bağını sorma!

Eğer ki Din-Felsefeye dökmeye başlarsak işin içinden çıkılmaz...

Hayat=Gereksiz diye düşünüyorsan direk olarak The End yap kendine bir tane..

Yet Another Garbage Topic For Paticik...

*!iyice sinirlenir*

*!Ema ablayı Yada Popeyeyi bekler*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Başlangıç
Sosyal ağlarda paylaş

her canlı çoğalmak için yaşar...
senin hayatın, bir dişi insanla birleşip üremek içindir..

yaşamın amacı üremek..
üremek için insanlar evlenmeli..
evlenmek için aşık olmalı..
bir kızın sana aşık olup evlenebilmesi için
1- yakışıklı olmalı
2- zengin olmalı
3- çalışkan olmalı
4- iyi bir kariyerin olmalı..

Diğer hayvanlar daha parlak kürkle, diğer hayvanları döğüşte yenerek dişilere gösteriş yapıyor biz de böyle..

hayatının asıl amacı üremek, çocuğunu büyütmek..

ama insanlar bu sırada hayattan zevk almaya çalışıyor
kitap, film, paticik vs..[hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranges, 09 January 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
said:
Ardeth, 09 January 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
Yaptığımız şeylerin bir kısmını refleks olarak diğerlerini ise hormonal ve sinirsel denge yüzünden yaparız sanırsam.[hline]

ben bu konular hakkında bi kitap okumuşlugum biriyle konuşmuşlugum yok.Yalnızca ve yalnızca kendi düşüncelerimi yansıtıyorum bu yüzden yazdıklarınızı bi de açıklarsanız sevinirim. Ben şimdi çıkıyorum girdiğim zaman burda 100 msj görcem ona göre[hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all

Bir sayfa önce ''şuanda neden paticiktesiniz, yaptığınız şeyi neden yapıyorsunuz'' gibi bir soru gelmişte bende genel olarak yapıtğımız şeylere neden olarak bunları gösterdim. Yani bazı zamanlarda bazı şeyleri yapmamıza neden olan bence hormonal dengedir. Tabi bunu kesin kanıdı varmı bilmiyorum olduğunuda sanmıyorum ama bir kız gördünüz ve sevdiniz o sırada kızla konuşmaya çalışıpta bişeyler saçmalarsanız bu çok fazla adrenalin salgılanmasından olabilir (sanırım ilgili hormon bu ama başka bir hormonda olabilir), yada sevdiğiniz birşey yapmakta sizde adrenalin salgılanmasına neden olabilir ve siz sıkıldığınızda sevdiğiniz bir şeyi yapmak isterseniz bunun nedenide vücudunuzun adrenalin salgılancağını bilmesidir. İrade konusu hormonlara girermi girmezmi bilmiyorum belki bazı hormonların verdiğimiz bu çeşit kararlar üzerinde etkisi olabilir ama sonuçta sinirsel denge demekte bu konuyu içine alır diye düşünüyorum nede olsa beyinde sinir sisteminin bir parçası. Refleks derkende kontrol edemediğimiz hareketlerden (elini ateşten çekmek gibi) bahsediyodum. Refleks dışında diğerleri sadece benim düşüncelerim benimde bir dayanağım yok :)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 09 January 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
her canlı çoğalmak için yaşar...
senin hayatın, bir dişi insanla birleşip üremek içindir..

yaşamın amacı üremek..
üremek için insanlar evlenmeli..
evlenmek için aşık olmalı..
bir kızın sana aşık olup evlenebilmesi için
1- yakışıklı olmalı
2- zengin olmalı
3- çalışkan olmalı
4- iyi bir kariyerin olmalı..

Diğer hayvanlar daha parlak kürkle, diğer hayvanları döğüşte yenerek dişilere gösteriş yapıyor biz de böyle..

hayatının asıl amacı üremek, çocuğunu büyütmek..

[/b]

İnsan erkek bireylerinin testesteron salgılayıp kas yapmasının bir nedenide o dişler ve parlak kürk gibi bir olay.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 09 January 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...