Diemor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Selam ... arkadaslar RUNUO GUIDE ı okudum ve ıstenılenlerı yaptım... kendı UOGATEwaymdende 127.0.0.1 olarak ekledım .. SERVER LOCAL olarak gozukuyor..oyuna admın acc ıle gırıyorum... [ADMIN dıorum ve bır acc yaratıyorum .. AKTİF dıyor.. ancak arkadaslarım UOGATEWAYLERINE xx.dynip.com ve portu ekleyıp benım akıf hale getırdıgım acclerı ıle gıremıyorlar nasıl ; acc ve sıfrelerını yazıyorlar NEXT dıolar .. SERVERIN ADI GOZUKUYOR tekrar next dıyorlar.. ANCAK CONNECTING de kalıyor... yaptıklarım : SERVERLIST.CS den PORTU AYARLADIM SADECE.. baska yapmamıs oldugum ne war.. nasıl gırecekler serverıma.. ( DENETTIRDIGIM ARKADASLARIN PATCHI FULL )[hline]Diemor UO Shard
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 t2a kullanıp 3d yapmış olmasınlar?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 router ardından bağlanıyorsan sana attığım özel mesajda belirttiğim gibi bunu serverlist.cs içinde belirtmen lazım.[hline]its supersonic
Diemor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ozel mesaja bakarsan sevınırım[hline]Diemor UO Shard
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 insanın shardına kendi ismini vermesi ne güsel bişi bende acayım wogen uo shard yakı$tı beah
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: WogeN, 09 January 2004 21:49 tarihinde demiş ki: insanın shardına kendi ismini vermesi ne güsel bişi bende acayım wogen uo shard yakı$tı beah Yada serverinin ismini kendine nick edinmiş olabilir :P[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Xharloan, 09 January 2004 22:48 tarihinde demiş ki: said: WogeN, 09 January 2004 21:49 tarihinde demiş ki: insanın shardına kendi ismini vermesi ne güsel bişi bende acayım wogen uo shard yakı$tı beah Yada serverinin ismini kendine nick edinmiş olabilir :P[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Bu daha yüksek bir ihtimal :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar