Diemor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Selam ... arkadaslar RUNUO GUIDE ı okudum ve ıstenılenlerı yaptım... kendı UOGATEwaymdende 127.0.0.1 olarak ekledım .. SERVER LOCAL olarak gozukuyor..oyuna admın acc ıle gırıyorum... [ADMIN dıorum ve bır acc yaratıyorum .. AKTİF dıyor.. ancak arkadaslarım UOGATEWAYLERINE xx.dynip.com ve portu ekleyıp benım akıf hale getırdıgım acclerı ıle gıremıyorlar nasıl ; acc ve sıfrelerını yazıyorlar NEXT dıolar .. SERVERIN ADI GOZUKUYOR tekrar next dıyorlar.. ANCAK CONNECTING de kalıyor... yaptıklarım : SERVERLIST.CS den PORTU AYARLADIM SADECE.. baska yapmamıs oldugum ne war.. nasıl gırecekler serverıma.. ( DENETTIRDIGIM ARKADASLARIN PATCHI FULL )[hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 t2a kullanıp 3d yapmış olmasınlar?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 router ardından bağlanıyorsan sana attığım özel mesajda belirttiğim gibi bunu serverlist.cs içinde belirtmen lazım.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diemor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ozel mesaja bakarsan sevınırım[hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 insanın shardına kendi ismini vermesi ne güsel bişi bende acayım wogen uo shard yakı$tı beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: WogeN, 09 January 2004 21:49 tarihinde demiş ki: insanın shardına kendi ismini vermesi ne güsel bişi bende acayım wogen uo shard yakı$tı beah Yada serverinin ismini kendine nick edinmiş olabilir :P[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Xharloan, 09 January 2004 22:48 tarihinde demiş ki: said: WogeN, 09 January 2004 21:49 tarihinde demiş ki: insanın shardına kendi ismini vermesi ne güsel bişi bende acayım wogen uo shard yakı$tı beah Yada serverinin ismini kendine nick edinmiş olabilir :P[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Bu daha yüksek bir ihtimal :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar