Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suç

Elcia

Öne çıkan mesajlar

Merhaba herkeze..Sormak istediğim bi konu var.Belki acaip gelebilir ama bunu çok ciddi soruyorum..Acaba oyunda tecavüz serbestmidir..Bu suç değilmidir?Yani bi cezası olması gerekmezmi??Çünkü ölmekten daha çok rahatsiz edio insani..Gerçi genelde erkek olduğunuz için belki saçma gelebilir ama bayanlar katilicaktir bana..Cinayet ve hırsizliğa ceza olduğu gibi bunada olmalı.Eğer varsada nasıl??Tesekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

türk free shardlarında bayan oyuncuların oynamasını hiç tavsiye etmem. başlarına her türlü çirkin olay gelebilir ve tek bir yetkili de bulamayabilirler bu durumu ciddiye alacak.

evet suçtur, üstelik çok büyük suçtur. ama ne yazık ki cezasız kalır free shardlarda. eğer osi'de oynuyorsanız journali rapor etmek yoluyla kişinin ceza almasını sağlayabilirsiniz. tabi konuşmalar türkçe olursa durum ne olur bilemem.

rapor etmenin yolunu unuttum. bilen arkadaşlar yazarlar.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

olayın üzerinden zaman geçmeden yani konuşulanlar journalden kaybolmadan page atarak türkçesi "birisi beni rahatsız ediyor" seçeneğini seçince sözlü ya da fiziksel rahatsız etme olarak iki seçenek çıkıyor. sözlü sataşmayı seçersen otomatik olarak senin journalin servera gönderiliyor ve anında cezasını buluyor. ingilizcelerini hatırlayamıyorum. biri rahatsız etmişti beni ve ben bu şekilde page attıktan bir süre sonra kayboldu adam. ve adam türktü(nicki) tabi benim de türk olduğumu bilmediği için ingilizce konuşuyordu
Sosyal ağlarda paylaş

malesef Türkçe bir olayda hiçbirşey olmuyor :) Oside(atlantic) oynayan türklerinde kimseyi rahatsız edecek bir davranışta bulunacağınıda zannetmiyorum. Bir avuç insan kaldı zaten.. Ama tahminimce bir free shardda oynuyorsun. Avalonla ilgili bir problemse buraya yada bana özel mesaj olarak yollayabilisin. Gereken neyse onu yapmaya çalışırız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...