Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cd yazıcı tavsiyesi

karakedi

Öne çıkan mesajlar

yılbaşı hediyesi olarak kendime cd-yazıcı almayı düşünüyorum. lg iyi diyorlar ama lg kötüde diyorlar. yamaha süpermiş cdyi yazdıktan sonra boş kalan yerlere dövme yapıyormuş resim çiziyormuş ama 100 dolar gibide fiyatı warmış. değmez gibime geliyor. özelliklede 60$+kdv civarlarında liteon, lg, samsung gibi markalar varken. tüm bunlar 48x yazıyor. daha ne isterim ki zaten :)

bir de başka bir sorun var. mesela fedaykin lg cdwriter aldı; 48x yazanından. ama adamın cdwriteri piyasada satılan 850mblik cdlere yazamıyor, okuyamıyor. bunun olayı nedir. lgden kaynaklanan bir olay mıdır yoksa 850mblik cdler süsmüdür sadece?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

850mb cd yazması ya da okuması için writer a update gerekiyor olabilir. LG fiyat performans olarak gayet iyi. Şuana kadar kullanan kişilerden şikayet duymadım. Yamah iyidir ama 100$ ın altında görmedim. Plextor alabilirsin.(Para bende bok gibi diyorsan) LG ler iyidir. Her ihtiyacını karşılar.[hline]Icq değişti. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Walla suan pcimde 2 CD-R var Biri lg digeri tdk lg baya iyi ama
eger tdk yi bulabilirsen baya uzun bir muddet rahat edebilirsin(Burada varmi bilmiorum 2 sene Evvel USa den Gelmisti)
Dedigim Gibi Eger Bulabilrsen TDK suana Kadar TDK da cd yakabilmeyi basarabilmis degilim(Bi ara giciklik olsun die cancela basmistim okadar :P)
TDK bulabilirsen Ala Eger Bulamazsan LG de baya iyi perf gosteriyor..[hline]L.E.Q.U.I.E.R.A.: Lifelike Electronic Quadruplet Used for Intensive Exploration and Rational Assassination
Sosyal ağlarda paylaş

850'lik cdleri yazması lazm lg'nin. Overburn müydü neydi o teknolojiyi destekleyenler yazabilio.

PcWorld dergisinde var nasıl yazılacağı.
Bende LG 48x16x48 var dehşet bişi. Daha önce hiç cd yazmamıştım. 10-12 tane cd yazdım şimdeye kadar LG ile ve hiçbiri yanmadı :D Teki music cd'siydi diğerleri divx film.
Music cd'sinde son track i yazdıktan sonra hata verdi failed oldu ama son şarkıyı yazdıktan sonra hata verdiği için cd playerlarda çalıo sorunsuz cd yi :D[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yeni lg 48x16x48 aldim.. su ana kadar bi tane cd yazdim onu da iki bucuk dkde yazdim (evet cdyi full doldurdum).. arkadasta da lg var.. o da henuz yakabilmis degil bildigim kadariyla.[hline]
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
"First they ignore you. Then they laugh at you.
Then they fight you. Then you win."
-Mahatma Gandhi
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Sosyal ağlarda paylaş

o sözünü ettiginiz lgyi bende gözüme kestirdim zaten :) ama o modelden iki arkadasımda birer tane aldı ve ikiside 800 ve 850lik cdleri dolduramıyorlar. bunun sorunu nedir? bu cözlebilir bişimi acep?

internetten indirdigimiz filmler standart 700mb civarına geldi artık. bu durumda bana en az 800luk cdyi yazabilecek bi cdwriter lazım. cğnkü genelde internet hattımı film indirmekte kullanıyorum.

upgrade firmware falan gibi bişiler yazmıslar insanlarda onlar nedir yenilir icilir veya download edilir mi?

kara "cahillik zor zanaaat azizim" kedi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bizim burada bi yerde 52x32x52 lg cd writer 66 milyon tl. Sizce alayım mı?[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...