karakedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 yılbaşı hediyesi olarak kendime cd-yazıcı almayı düşünüyorum. lg iyi diyorlar ama lg kötüde diyorlar. yamaha süpermiş cdyi yazdıktan sonra boş kalan yerlere dövme yapıyormuş resim çiziyormuş ama 100 dolar gibide fiyatı warmış. değmez gibime geliyor. özelliklede 60$+kdv civarlarında liteon, lg, samsung gibi markalar varken. tüm bunlar 48x yazıyor. daha ne isterim ki zaten :) bir de başka bir sorun var. mesela fedaykin lg cdwriter aldı; 48x yazanından. ama adamın cdwriteri piyasada satılan 850mblik cdlere yazamıyor, okuyamıyor. bunun olayı nedir. lgden kaynaklanan bir olay mıdır yoksa 850mblik cdler süsmüdür sadece?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 850mb cd yazması ya da okuması için writer a update gerekiyor olabilir. LG fiyat performans olarak gayet iyi. Şuana kadar kullanan kişilerden şikayet duymadım. Yamah iyidir ama 100$ ın altında görmedim. Plextor alabilirsin.(Para bende bok gibi diyorsan) LG ler iyidir. Her ihtiyacını karşılar.[hline]Icq değişti. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 LG 48X bizim şirkette kullanıs baya iyi.[hline]TıklaManak - Index Gel gel... Gel de tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Birde LG ler için firmware bulması daha kolay. 40x LG leri 48 hızlı çalıştırabiliyorlar. ilerde 52x filan çıkarsa 48x lg 52ye de çıkabilir.[hline]Icq değişti. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 lg 12x8x32 ve raks [nt kalitesinde] cd kombinasyonuyla çok uğraşsam da cd yakamadım.. öle cdromlar yapıyo ki adamlar, bozuk olanı bile ıkına sıkına okuyo ehh[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 abi bende Sony var ama ne dersen de LG-Sony-Philips arasında bir seçim yap! Lg tavsiyemdir..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 baya eski modellerden bi hp kullanıorum .. (9300 serisi) ama memnunum tavsiye ederim[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 2 tane Lg var bende hiç yamuğunu görmedim keratanın lg ownz[hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Walla suan pcimde 2 CD-R var Biri lg digeri tdk lg baya iyi ama eger tdk yi bulabilirsen baya uzun bir muddet rahat edebilirsin(Burada varmi bilmiorum 2 sene Evvel USa den Gelmisti) Dedigim Gibi Eger Bulabilrsen TDK suana Kadar TDK da cd yakabilmeyi basarabilmis degilim(Bi ara giciklik olsun die cancela basmistim okadar :P) TDK bulabilirsen Ala Eger Bulamazsan LG de baya iyi perf gosteriyor..[hline]L.E.Q.U.I.E.R.A.: Lifelike Electronic Quadruplet Used for Intensive Exploration and Rational Assassination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 bende de plextor var plextor scsi cd-rom + plextor scsi writer hiç hdd ile uğraşmadan direk yazıyorum valla elektrik kesilmesi veya voltaj düşmesi dışında cd yakmadım =) tavsiye ederim [scsi değil tabi, ide olanlarını] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Valla combo sürücü diyorlar galiba birçok özelliği var dvd,cd,yazıcı gibi... Onlardan alabilirsin lg bayağı iyi ancak ii bir para basıp yamahada iyidir ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 bende plextor 24*10*40 var çok mesudum herşeyi okuyo sorunsuz yazarkende çok iyi valla dahasorunla karşılaşmadım[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Lg al kedi... Sağlamdır...[hline]Molped Kızları : Şii molpedin varmı? Xaero : Gösteriyim anam!! XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 LG iyidir.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 peki şu 800 ve 850mblik cdleri okuyamaması, onlara yazamaması sorununu ne yapacagız arkidişler? yok mudur bunun bi çözümü?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 850'lik cdleri yazması lazm lg'nin. Overburn müydü neydi o teknolojiyi destekleyenler yazabilio. PcWorld dergisinde var nasıl yazılacağı. Bende LG 48x16x48 var dehşet bişi. Daha önce hiç cd yazmamıştım. 10-12 tane cd yazdım şimdeye kadar LG ile ve hiçbiri yanmadı :D Teki music cd'siydi diğerleri divx film. Music cd'sinde son track i yazdıktan sonra hata verdi failed oldu ama son şarkıyı yazdıktan sonra hata verdiği için cd playerlarda çalıo sorunsuz cd yi :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 bende kendime hediye olarak bi cd-writer düşünüyodum çoğunluk LG diyo Samsung kullanan warmı ?[hline] Lord British Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 ben de yeni lg 48x16x48 aldim.. su ana kadar bi tane cd yazdim onu da iki bucuk dkde yazdim (evet cdyi full doldurdum).. arkadasta da lg var.. o da henuz yakabilmis degil bildigim kadariyla.[hline] =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= "First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win." -Mahatma Gandhi =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 o sözünü ettiginiz lgyi bende gözüme kestirdim zaten :) ama o modelden iki arkadasımda birer tane aldı ve ikiside 800 ve 850lik cdleri dolduramıyorlar. bunun sorunu nedir? bu cözlebilir bişimi acep? internetten indirdigimiz filmler standart 700mb civarına geldi artık. bu durumda bana en az 800luk cdyi yazabilecek bi cdwriter lazım. cğnkü genelde internet hattımı film indirmekte kullanıyorum. upgrade firmware falan gibi bişiler yazmıslar insanlarda onlar nedir yenilir icilir veya download edilir mi? kara "cahillik zor zanaaat azizim" kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 ben hep 700luk cd kullaniodum.. onlari 300.000 e fln aliyorum.. 850mblikler ne kadardir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Sindi bu Lg 48x16x48 850mblik yazamiyomu?yazan varmı[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bizim burada bi yerde 52x32x52 lg cd writer 66 milyon tl. Sizce alayım mı?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 asus, plextor[hline]http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 lg 53*32*52[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ee?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar