Diemor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 RunUO Hakkinda daha dogrusu benım cevabını bulamadıgım bir kaç sorum olacak ? Bu konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabılırmısınız? 1-Scp Buldum dıyelım..Bunun serverda calısabılmesı ıcın nereye ve nasıl kayıt edıcem ? 2-Test Center dosyasını sılıyorum ancak ne bankadakı itemler yok oluyor nede shardın ısmı duzelıyor_ ( test oalrak kalıo) 3-genel sphereayarları yada sphere.ini vardır spherede..runuodada buna benzer genel ayalrlar bolumu varmı? sımdılık bu akdar yardımıcı olursanız sevınırım
kickass Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 neden bu kadar hazırcılık yapıyor 3-4 klasör gessen ne nerde ne neymiş görücen
Diemor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 gezdimm...bunlarun cevabı yok ayrıca sharda arkadaslarım gıremıyor neden sıfre acc lerını gırıyolar next dedıklerınde shardın adı cıkıyo tekrar tıkladıkların conenctıng de kalıo ve dıscconnect oluo nedeni ne?[hline]Diemor UO Shard
Diemor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ilgilenen yokmu[hline]Diemor UO Shard
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 serverlist.cs yi açıp ordaki RunUO Test Center server adını değiştir. RunUO Guide başlıklı threadin ilk mesajında bunları bulabilirsin.[hline]its supersonic
Diemor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 abisi server adını deıstırdım o sorun dııl...arkadaslarım gıremıyor.. kısme gıremıyor...[hline]Diemor UO Shard
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Diemor, 08 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: 2-Test Center dosyasını sılıyorum ancak ne bankadakı itemler yok oluyor nede shardın ısmı duzelıyor_ ( test oalrak kalıo) $imdi Diemor bu itemler direkt olarak GM acc. açarsanda bankasina atar sen bir player acc. aç onun bankasinda olmayacak tabi scpde bu kismi sildiysen....[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..
Öne çıkan mesajlar