Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AT-AT ve cries of alderaan act 3 test centerda

Popeye

Öne çıkan mesajlar

AT ATlerle ilgili thread

cries of alderaan threadi

AT AT screenshotlari

üzüldüm bu rebellere

eyt be armora bak

başka bi açıdan

en begendigim görüntü bu oldu

baya heybetli

AT ATler hakkında bildigim sanırım playerlar kullanamıyo (umarım kullanamazda)
damageleri 1500-2000 arasıymış
ve 230k civarı ham varmış :)

bu nabooda bi bölgede bulunmuş ve başka bi yerde henüz görülmemiş sanırım

threadi tam okumadım kısaca okudugum yerlerde anladıklarım bunlar :)

bakalım ne zaman gelicek normal serverlara :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

[Bu mesaj Popeye tarafından 09 January 2004 08:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

simdi merak ettim, bu at-at ye bir teras kasi napicak ki? gidip bacaklarina kafa mi aticak?

filmlerde bunlari indirmenin tek yolu kablo dolamakti, baska turlu inmiyordu meretler, tam yuruyen kale. eee bunun icin araclari oyuna eklemeleri gerekki oda mumkun degil simdilik. zira kablolari atan speederlari a-wing ler korur vs vs vs.

sunlarin hepsini tek paket hazirlayip sunsalar olmaz ha. bir de at-st ye pet muamelesi yapmalarini feci halde yadirgamis durumdayim. guard, attack falan gibi komutlari gordukce gulesim geliyor. sunlari kullanilabilir vehicle yapmalari gerekiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

teras kasi olayina iyice kil kapmaya baslar oldum.

bence soe japon menseli calisanlari yuzunden giderek oyuna daha fazla uzakdogu kulturu sokuyor. ris armor olayina baktik resmen samurai armor idi. oyunda karate kid gibi tk var, zaten su anki durumu yetmiyormus gibi bir daha iltimas gececeklermis galiba tkya. oyun ceki cen filmine donecek. star wars nerde 20 metreden ciplak elle vurmayi basaran karate kidler nerde.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Gelsinler abi..3lü 5li gelsinler.. Bizim çölün ortasında on fire verdikmidi dönüp dursunlar, bulabilirlerse su bulsunlar :)) Walla bi bildiğim bizim city'deki 2-3 fountain hehe.. Bi civatası girmez onun içine heralde :D

Bi gün gelecek asiler yenecek..[hline]Bria - Grenadeer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 09 January 2004 13:28 tarihinde demiş ki:
buna iman gucu yetmez anca 10 tane komandonun gucu yeter.[hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ)

ehhehe[hline]Sansured by sad :)

mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando...
Still prog: Merchant(2nd holo)
Next: Teras kasi Artist
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...