-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Dün akşam yatağa kurulmuşum,yatmadan önce şöyle uzanarak güzel bi korku filmi seyrederim diye keyiflendim. film başladı 45dk filan iyi bi şekilde devam etti,ondan sonra yayın bozuldu 1 saat filan gelmedi nerdeyse,yayın geldiğinde ehueh filmin sonuydu elemanlar gemiden çıkmış filan falan.Yahu kaldığı yerden versene be adam zaten olmuş saat gecenin 1 i . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Eminmisin yayın bozulduğuna? Ben kanalları sürekli dolaşıyordum birşey bulamadıgım için öyle birşey görmedim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bozuktu yahu no signal gibisinden bişeyler diyodu turuncu bi ekranda kablo tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 sorun sizde sanirim. gayet duzgun verdi atv. [ama digiturk][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 06 January 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 kablo tv vardı ve gayet rahat seyrettim sanırım sizin kablo da bi bozukluk vardı.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hayalet gemi korku filmi degilki baştaki o katliam sahnesinden başka hiç bir şey yok filmde 0 yani[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 valla bende rahat seyrettım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Diablo, 06 January 2004 18:37 tarihinde demiş ki: hayalet gemi korku filmi degilki baştaki o katliam sahnesinden başka hiç bir şey yok filmde 0 yani atv deki filmin adı kayıp gemi (lost voyage) 2001 yapımı senin bahsettiğin açılış sahnesinde katliam olan film ise hayalet gemi (ghost ship) 2002 yapımı. Yani Atv de yayınlanan aslında hayalet gemi diil, kayıp gemi[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ATV deki film video filmiydi. Yani ikinci sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ghost ship de zaten gayet ikinci sınıf bi film kimse merak etmesin ;)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 yok yahu 2. sınıf diil. 1. sınıf olmayı kıl payı farklarla kaçıran bir film. şöyle anlatiyim: arkadaşlarımın zoruyla gitmiştim. film başlamadan hemen önceye kadar devamlı küfrettim arkadaşlarıma film bitti küfürlerimden eser kalmamıştı hiç de fena diil yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 walla ben izlemedim atv dekini ama arkadaş hayalet gemi yazınca herhalde odur dedim[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 EEee nerde kaldı ATVden özür yazısı :) Adamların günahını aldın o kadar hehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 yoo bende hiç bir sorun yoktu ama seyretmedim o ayrı :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 korkunc diildi bende izledim bi ba$ı vardı yani (digigigigiturk)[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ehem kem küm..... kablo tv den yayın gidince yerel bi sorun diildir diye düşündüm bir Türk vatandaşı olarak birini suçlamak görevim! kablo tv suçludur o zaman arkadaşlar,bu olaydan sonra kablo tv ye bi sabotaj düzenledim ama hedef şaştı internet hatlarını kaldırdım ortadan kusura bakmayın olan size oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar