Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elazig-Fenerbahce

Apex

Öne çıkan mesajlar

said:
Simofle, 15 Mart 2003 15:13 tarihinde demiş ki:
Yahu Rustu boyle goller nasıl yer ya, hıc yakıstıramıyorum bu adama, super kalecı ama yedımıde sacma sapan goller yıyor.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

evet rustu o golu nasil yedi oda ayri bir konu , antu forumlarinda kendini bilmezin teki rustu go home demis onada kil oldum simdi zaten sinirliyiz .
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerin defans adana havalalanı gibi giren çıkan belli değil.
Nasıl bir defans o öyle ya. Bomboş.
kaç pozisyona girdi elaziğ
Elaziğ yerine güçlü ve tecrübel bi takım olsaydı.
Fener tarihi mağlubiyetlerinden birini alabildi.

Aziz Yıldırım bu takımın başından gitmedikçe Fenerden hiç birşey olmaz....[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro

Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bu sene cimbomum avrupa mecerası fazla olmadı fenere yazık transfer yaparken sıkıntı yaşıcaklar
malum fb gsnin avrupa kupalarında maç yaptıgı takımlarda gsye kim gol attı veya gsye karşı kim iyi oynadı hep onları transfer etmeye çalışırdı.

bu arada eve yeni geldim 3-3 ha ehiehi:)
zuzuzu
:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
yönetimin çok profesyonel olmasından dolayı fb böyle:)
statmış tesismiş yapmakla bitse bu yönetim kurulu inşaat mühendislerinden oluşurdu .
işi bilmeyen adamlar yönetince fb daha neler görücek bak gör.
sevmezdim ama ali şen varken fb turkiye liglerinde iddialıydı şampiyonluga oynuyordu. şimdi ise bu haliyle şampiyon olsa ne olur diye soruyor insan
ben gs liyim ama fb nin biraz daha sağlam yönetilmesi ve daha zevkli bir lig görmek ayrıca avrupada puanımıza katkıda bulunan bir takım daah görmek istiyor insan.[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

Bir türlü çözemedim 10 teknik direktör değişti başarı gelmedi, hep teknik direktör suçlu hiç yönetimin suçu yok siz bu kafayla daha çok teknik direktör değiştirirsiniz...
2-3 seneye kalmaz zaten hiç bir kariyer sahibi teknik direktör feneri çalıştırmaz duruma gelicek :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...