Apex Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 77. dakikaya kadar elazig 2-1 onde goturuyordu , dakika 80 fenerbahce 3 - elazig 2 . mac devam ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 dk . 81 3-3 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 mac cok hizli devam ediyor , her an bir gol daha gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Beter olsun Oguz yuzunden bu hallerdeyız.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Yahu Rustu boyle goller nasıl yer ya, hıc yakıstıramıyorum bu adama, super kalecı ama yedımıde sacma sapan goller yıyor.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 yahu yeter artik be kanser olucaz bu fener yuzunden , oguz cetin fenerbahceyi kaldiracak kapasitedeymis , goruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: Simofle, 15 Mart 2003 15:13 tarihinde demiş ki: Yahu Rustu boyle goller nasıl yer ya, hıc yakıstıramıyorum bu adama, super kalecı ama yedımıde sacma sapan goller yıyor.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- evet rustu o golu nasil yedi oda ayri bir konu , antu forumlarinda kendini bilmezin teki rustu go home demis onada kil oldum simdi zaten sinirliyiz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Adama yanıtını verdım ben[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ha gordum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Bıttı 3-3[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Fenerin defans adana havalalanı gibi giren çıkan belli değil. Nasıl bir defans o öyle ya. Bomboş. kaç pozisyona girdi elaziğ Elaziğ yerine güçlü ve tecrübel bi takım olsaydı. Fener tarihi mağlubiyetlerinden birini alabildi. Aziz Yıldırım bu takımın başından gitmedikçe Fenerden hiç birşey olmaz....[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Azız yıldırım ne yapsın ya ? Is teknık adamda bıtıyor.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 lol bu maçta mı puan kaybetti fener[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antediluvian Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 "maç da" olacak o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 hayırrrrr oguz istifa etmesin. ya hayret birsey besiktasla oynasın fener sonra istifa etsin olmaz böle gs ye oguz bizle oynarken baskası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bu sene cimbomum avrupa mecerası fazla olmadı fenere yazık transfer yaparken sıkıntı yaşıcaklar malum fb gsnin avrupa kupalarında maç yaptıgı takımlarda gsye kim gol attı veya gsye karşı kim iyi oynadı hep onları transfer etmeye çalışırdı. bu arada eve yeni geldim 3-3 ha ehiehi:) zuzuzu :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 yönetimin çok profesyonel olmasından dolayı fb böyle:) statmış tesismiş yapmakla bitse bu yönetim kurulu inşaat mühendislerinden oluşurdu . işi bilmeyen adamlar yönetince fb daha neler görücek bak gör. sevmezdim ama ali şen varken fb turkiye liglerinde iddialıydı şampiyonluga oynuyordu. şimdi ise bu haliyle şampiyon olsa ne olur diye soruyor insan ben gs liyim ama fb nin biraz daha sağlam yönetilmesi ve daha zevkli bir lig görmek ayrıca avrupada puanımıza katkıda bulunan bir takım daah görmek istiyor insan.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ze roberto'nun golünü izledimde, acayip asmış valla rüştüne yapabilirki[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 harbi rüsüt ne yapsın. bir macta 1000 tane pozisyonla karsılasırsa kaleci bir cok kez de hata yapar istedigi kadar süper olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Sız barajı ve rustunun durdugu yerı gormedınızmı? Bu arada zaten fenerbahce yonetımı full mutahıtlerden olusuyor,Azız yıldırım Natonun mutahıtı.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 oğuz istifa... başka birşey demiyorum...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 yakisir fenerime :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 o istifa bu istifa:P gömlek deiştirir gibi..:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 elazığın puana ihtiyacı vardı. şimdi işleri daha zor. gakkoşların puanını yediler, penaltılarını vermediler, bir de haksız bir ofsayt verdiler....[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Bir türlü çözemedim 10 teknik direktör değişti başarı gelmedi, hep teknik direktör suçlu hiç yönetimin suçu yok siz bu kafayla daha çok teknik direktör değiştirirsiniz... 2-3 seneye kalmaz zaten hiç bir kariyer sahibi teknik direktör feneri çalıştırmaz duruma gelicek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar