SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ya ne yapabilirim bu tatilde en az 20 kilo almak istiyorum çok zayıfım.1 gün pc başında oturuyorum 1 gün basket oynamaya gidiyorum ( basketten vazgeçemem) Ne yapmalıyım iştahım nasıl açılır nasıl daha çok yerim ? Çok zayıfım ve pota altında dayanmak çok zor oluyor boyuma göre eziliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Fitness'a gidip protein+karbonhidrat ağırlıklı yiyeceklere abanırsan sağlıklı kilo alırsın...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Çok ballısın çooooooooook...:)[hline]İmza yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yatarken ağır şeyler ye.Örneğin artık yazın geç saatlere kadar oturursun akşam yemeğini erken yersin fakat saat 12 den sonra bi daha tıkın ve ardından fındık fıstık falan ye o türden çok kalorili şeylerden.2 günde 1 kilo alırsın (heralde).Ama artık pek kilo alabileceğini sanmıyorum çünkü tatil beldesi taraflarındaysan ya da yakın zamanda gideceksen bunların bir önemi kalmaz çünkü tatilde çok çabuk eritirsin.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 offff mıçtım o zmn temmuzda gidicez tatile zaten zayıfım bide orda erirsem bi lokmacık kalırım offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yatmadan önce makarna ye :) Ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum. Geçen pota altında biri turnikeye çıktı havadan uçarak bana doğru geliyordu. Kaçamadım adam bir bindirdi 5-6 adım geriye uçtum. Resmen uçtum yani. 15 yaşındayım ve 58 kiloyum varmı ötesi:)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Solid yakındığın şeye bak ya ne istiyosun kilo almak, basket için ise boşver yahu.Ne güzel iskeletorsun ya bende 74 kiloyum hiç istiyo muyum kilo almak?![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben veriyim sana yağlarımdan[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bende 1.80 e 70 kiloyum ama almak istemiyorum :)[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 delinin zoruna bak ulan varsa biraz kilo ver bana 52 kiloyum be[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Biz burda kilo vermek için kasalım sen kilo almak için.Dünyanın binbir türlü hali var vay vay vaaaaaaay !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 104 kiloyum uzunum okuzum okuzum OkuZuMMMM Bol yaglı seyler yemeye bak yerken kendini zorla doydum die SAKIN bırakma ....[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Aklına ne geliyorsa ye abi onu, hiç çekinme. Lan ben o kadar zayıf olacam var ya 2 günde şimdiki halime gelirim lan öyle bir yerim ki...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 87 ocak doğumluyum 58 kiloyum bende kilo almak istiyorum ama olmuyor hatta açık büfe bnir hotelde kaldım bir müddet orda bile alamadım. Ayrıca bende basketbol oynarım ama çok az turnike bırakırım ben genelde kilom sebebiyle adamın üzerine doğru koşar sonra geri çekilip atarım.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Biz kilo vermeye uğraşıoz, sen kilo almaya...[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 peh ondada ne varmış yatmadan önce her akşam bir somun ekmekle beraber pilav makarna ye görürüm seni 1 ay sonra yada bizim evedeki günde 5 öyün yemek sisitemine geç bizde annem 5 öyün pişirir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yuh be 5 öyünmü ulan ben günde 2 öğün yeme bile zor yiyom bana yemek vermiyolar :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 :) annem bizi pek doyuramaz kadın cağızın günü yemek pişirmekle geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ulan ben günde 3 öğün yemiyom be daha doğrusu yiyemiyom çünki yemek zamanlarına yetişemiyom :( hep abur cubur[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Spor yapmak insanin istahini acar, heleki bu isi en iyi yapan seyin yuzme oldugunu dusununce tatile gidince su an yediginin 2 katini yiyerek spor yapman gerek, ben her yaz 1 ayda 10 kilo alirim abartisiz ve uzerimde 1gram yag yok. Hepsi spor+dengeli beslenmeye bakar. Bol yagli seyler + karbonhidrat i spor yapmadan alirsan tulum olursun.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Kıskandırmayın biziiiiiiiii. :D[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 tulum olma işi metabolizmaya bakar sen metabolizması hızlı bir adama dünyayı yedirsen yine birderi bir kemik kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: kermit_frog, 22 June 2003 22:53 tarihinde demiş ki: yuh be 5 öyünmü ulan ben günde 2 öğün yeme bile zor yiyom bana yemek vermiyolar :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Yuh :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 16 yas, 188 boy, 85 kilo, vermek lazım[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yaklaşık aynıyız. Abicim sen 12 kilo ver zımba gibi olursun valla. said: Sintisyzer, 22 June 2003 23:39 tarihinde demiş ki: 16 yas, 188 boy, 85 kilo, vermek lazım[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar