ranges Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: regulus, 08 January 2004 19:46 tarihinde demiş ki: said: ranges, 08 January 2004 19:44 tarihinde demiş ki: 1,95 lik öküz gibi seyler [hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer alınma genel olarak dedim :) ehehe adam biz öküz gibi dedi ya :D :D :lol:[hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok [hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 benim ya$ 19 boy 1.98 ama memnun diilim yani :-P arada sırada kızları etkilediimz oluyo ama genelde cok rahatsız bi$i[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 kardeşim boyun uzun olcak da noolucak. kalpten beyne kan gidene kadar bisürü iş. aptal olursun boşver.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: horacegoesskiing, 08 January 2004 19:52 tarihinde demiş ki: kardeşim boyun uzun olcak da noolucak. kalpten beyne kan gidene kadar bisürü iş. aptal olursun boşver.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. heeeeeeeeeeeeey !!!![hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: horacegoesskiing, 08 January 2004 19:52 tarihinde demiş ki: kardeşim boyun uzun olcak da noolucak. kalpten beyne kan gidene kadar bisürü iş. aptal olursun boşver.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. cüceyiz galiba :D[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 uzaman durana kadar 5-6 santim uzama ihtimali çok fazla zaten kendine kendine hiç bişi yapmadan, o yüzden dert etme.[hline]I look inside myself and see my heart is black
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ama benim yaşım 15 ve boyum 1.73 !!! *!çabucak depresyona girer*[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği!
ranges Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: horacegoesskiing, 08 January 2004 19:52 tarihinde demiş ki: kardeşim boyun uzun olcak da noolucak. kalpten beyne kan gidene kadar bisürü iş. aptal olursun boşver.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. ehe kızların etkisi var her şeyin etkisi var yni istiyoz işte uzun olmak zaten olcamız kadar olmuşuz zeki.neden i değil de nasıl ı tartışalım diyorum?[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 niahhaha kısasınız nihahahah kısasınız siiiz !! *Insanların $evklerini kırar*[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 horaşe senin kan o göbeği dolaşana kadar benim kanım bende 3 tur atıo bilion mu :-P[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 looll![hline]I look inside myself and see my heart is black
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: Jaan, 08 January 2004 19:59 tarihinde demiş ki: horaşe senin kan o göbeği dolaşana kadar benim kanım bende 3 tur atıo bilion mu :-P[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> ehehe :D[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 göbüş demek kan demek can demek. ayrıca jaan kardeş bu cümleyi kurmak için ne kadar gayret sarfettin kimbililir. yazık.. :-P[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ortam kızışıyor durum 1-1 :D[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği!
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 "gözler jaan'a döndü. acaba ne tür bir saldırıdıa bulunacak. yanar döner tekme mi uçarcasına aparkat mı" *Jaan sağ koluna arkaya doğru gerer ve pozisyonunu alır*...[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 olum adamın kafası doğru çalışmıyo zaten bi de gaz vermeyin siz :) sonra "stop lenny!" dicek biri de yok :lol:[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ovvvv horace scores agaiin :P şaka maka napıcan boyu arkadaşım yaa, diyorum ya uzar sen dert etme[hline]I look inside myself and see my heart is black
narin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Yazan varmı okumadım ama boy %85 genetiktir ; kısacası sizin sülalenin (daha çok yakın çevre olabilir veya olmayabilir , hormanlarını kimden çok aldın bilmiyorum) boy ortalamasının 5 cm üstünde veya altında olabilirsin .. O yüzden fazla kafana takma... Örnek vermek gerekirse bütün sülalesi 100 kilo ortalamaya sahip herifin description(fit) vücuda sahip olması zordur..[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 kilo konusu kesinlikle yanlis. super zayif arkadaslarim var bir suru, akrabalari.. eohm, duba gibi olan.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 benim de kardeş jilet gibi ama ben varilim.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Erkekseniz; (Anne_Boy+13 + Baba_Boy) / 2 Bayansanız; (Anne_Boy + Baba_Boy-13) / 2 Bu boyunuzun ne olacağının ortalama bir göstergesiymiş. Ama bildiğiniz gibi bütün genellemeler yanlıştır hehe. Gereksiz bir bilgi ama adamlar uğraşmış araştırmış bulmuş işte bunları. Saygımızdan söyleyelim :) (Boylar cm cinsinden)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ailede en uzun boylu benim ve boyum 1.73.. HAYIIRRRR!![hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği!
narin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 İşte yukarda anlattığım olay da bu ... Fiziksel çoğu şey kalıtımsaldır ki çoğu lise 2 öğrencisi bunu psikoloji dersinde " zeka kaltımsaldır" diye görmüştür... İlla babaya anneye dedeye abiye benzicek diye bişi yokki belki genel hormonları başkasından almıştır yani misal dayının hormonlar anne ve akibinde çocukda ağır basmıştır..[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ve bu hesaplamayla 1,75 olacakmışım.. 1.80 olmadan ölürsem gözüm açık giderim ben :D[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği!
narin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ya bu kadar takma zaten önemli olan boyu değil işlevi...[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
Öne çıkan mesajlar