yves Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 "hayallerin kışkırttığı talepleri hiçbir gerçek karşılayamaz." bununla ilgili bişiler yazmam gerekiyo yarına kadar..sadece bu olsa kafa yorarım ama sınav falan da var..aklımda bişiler var ama biraz zenginleştirirsek güzel olur dimi??[hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 aklındakileri söyle, zenginleştirmene yardımcı olmaya çalışiyim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Gerçekçi hayaller kurabilen bir insanın karşılayamayacağı talepleri olacağını sanmıyorum. Burda belkide söylenen şey talepler nekadar mantıklı olursa olsun aslında yüklediğimiz anlamlar farkında olmadan herzaman alışılmışın üzerindedir gibi bişeydir. Ama ben yine ilk dediğim şeyi savunuyorum.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 saolun..artık yazdım bişiler..qui dediğin bencede doğru ama bazen uçmak ii oluyo..nede olsa bazı şeyleri sadece hayallerinde elde edebiliyosun..[hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Madem yazdın bizimle de baylaş biz de görelim. Nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bende merak ettim ne çıktığını :)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar