GM_galadniel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 /////////////////////////////////////////////////////////////////////// // UO-Pro.exe ile yapabilecekleriniz // /////////////////////////////////////////////////////////////////////// BMP: yazan yere yaptıgınız 6144 x 4096 boyutlarındaki dosyayı gösteriniz Fix: Yazan yerde bu programı kudugunuz dizinin içindeki fix dosyasını gösteriniz ÖRN: C:WINDOWSDesktopUO-ProAddonFixTableexample.fix MAP0.mul: Burayada map0.mul dosyasını nereye kuracagınızı sorar CONFIG butonuda ayar yapmanız içindir /////////////////////////////////BİTTİ///////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////////////////// // UO-ProSS.exe ile yapabilecekleriniz // /////////////////////////////////////////////////////////////////////// Burda yaptıgınız map in statics itemlerinin staidx0.mul ve statics0.mul dosyalarını yaratırak map inizi tamamlar burada "ALL" seçmeniz desteklerim /////////////////////////////////BİTTİ///////////////////////////////// NOT 1= Map 'inizi çizdikten sonra ilk önce UO-Pro.exe çalıştırın sonra Yukarıdaki anlattıklarıma göre yerlerini belirtin sonrada "Basla" butonuna basın ve 5-10 dakika bekleyin NOT 2= Not 1 deki işlemi bittikten sonra en altta UO-ProSS.exe yazdıktan sonra UO-ProSS.exe çalıştırın sonrada yukarıdaki anlattıklrıma göre dosyaların yerlerini belirtin sonra sol taraftaki "ALL" butonuna basın bekleyin NOT 3: Bütün işlemlerini yaptıkdan sonra Ultima Online dizinini bu dosyaları kurmadıysanız Ultima Online dizinine atın sonrada map 'i görmek için sphere yada Inside UO açıp bakın NOT 4: Sphere açtıktan sonra binaları yapın ama sakın save/sphereworld.scp içi dolu olmasın boş ve sonunda [EOF] yazsın bunu yaptıktan sonra binları hazırlayın tamammen bitirin sonrada /save/sphereworld.scp 'i açın oradaki bütün itemlerin sırf "DISPID" lerini verin ama "i_uo-pro" gibi olmasın "0246" gibi olsun neden derseniz çünkü bu program onları desteklemiyor sonrda "P=" yani kordinatları ile "DISPID" leri kalsın diğer hepsini silin ve bu programın kurulu olduğu dizinin içindeki .../static/ dosyaların içine dagıtın ve UO-ProSS.exe 'yi çaılıştırn ve başlatın ve bekleyin sonrada Ultima Online kurulu olduğu dizinin içine atın ve serverı açın ve serverınız tamam... NOT 5= Bu sphereworld.scp 'yi hazırlarken lütfen NPCs leri koymayın bu yukarıdaki işlemleri bittikten sonra sphereworld.scp'yi silin ve boş yeniden sphereworld.scp yaratın tek en sonuna [EOF] koyun Yeni Map 'iniz hayırlı olsun Bu programı ben yaptı eb kimmiyin biraz aşagıya indirin ve görün Adım: Erdem Soyadım: Mindivanlı Nick: GM_Galadniel görüş ve sorunlarınız için e-mail: [email protected] İYİ GÜNLER[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 çok gerekli bi yazı tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 biz haritayı nasıl çizcez bi onu anlatırmısınız belki çok basittir ama bilmiyoz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Yanlis hatirlamıyorsam dragon un icinde bir renk haritasi olmasi lazım. Orda yukseklige gore daglar gri denizler mavi felan gosteriyordu oraya bakarak herhangi bir grafik programında renkler uzerine kurulu basit bir resim hazirlarsin program o resmi map e ceviriyor. Zaten icinde örnek bir resimde olmasi lazım.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Yanlıs bilgi vermiyeyim Dragon diye bir map programı varda o takıldı aklıma konunun baslıgını okuyunca :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ben buradaki exe dosyalarını benim sitemdeki map editore gore hazırladım dosyarın orjinal ismileri : UO-Pro.exe=Dragon.exe UO-ProSS.exe=DragonSS.exe ve bir tanede var onu zaten açıklamadın onu ellemeyin MAp yapma ise dragon map editorun kurulu olduğu dizinin içinde fix klasörü var onunda içinde colortable-eng.bmp ve colortable-ger.bmp var siz hangi dilden anlıyorsanız onu açın ve oradaki renk kodlarına göre map inizi hazırlayın ve sonra oradaki renkleri isteginiz renkleri kopyalıyıp dragonun kurulu olduğu dizinin içinde fix 'e girin ordanda full map 'e girin onun içindeki dragon.bmp 'yi açın sonra CTRL-SHIFT-N yapın sonra rengi istediğiniz yere yapıştırın sonrada istediginiz gibi çizin KOLAY GELE GARDAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 GM_galadniel dragon ile dunyayı cizdik pek dunyanın icine yapmış olduğum şehirleri nasıl statics edebilirim yani ediyorumda bunun kolay bir oylu yokmu (bi tuhaf oldum sphereworld.scp dosyasından almış olduğu itemleri ayıklamaktan :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 burada açıkladım mıştım istersen oku[hline]Fatal War UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar