sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 racing santander maçında ilk 11 başladı ve barcelona 3-0 yenildi ilk 2 golde bariz hatası var, 3. golde de yarım yamalak hatası var. offf off bariz içim cız etti[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 az biraz oynasa eski haline gelir ;)[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yapma yaa ?? üzüldüm abak simdi ya... ya bunnar f.........den acimasiz hemen sutlarlar adami haa..[hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 şutlasınlar . barçadan daha büyük bi kulube gider oda mesela Fenerbahçe :D rüştüye takımmı yok?[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 barcelona defansı çok kötüydü dün akşam. rüştü naapsın 3. golde yok yere çıktı elemanda kabak gibi aşırttı sol köşeye doğru. şu reijkaard istifa etsin artık nedir bu barça ya böyle. gelen vurdu geçen vurdu oldu racing bile 3 ledi.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sansız bır durum umarım en kısa zamanda kendını toparlar[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 valla barça bizim Malatyadaki Ziya Doğani alsa bu Reeijkard dan daha iyi yönetirdi .[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ulan zaten en başta rüştüyü yedek tutan adamı tokatlamak gerekir...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bence de rüştüye pek komaz defansın hatasıysa hem antremansız da zaten adam valdes nie oynamıyo? gözünden mi düşmüş rijkaard ın?[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Defansın hatası olabilir ama Rüştü yenilmiycek golleri yedi. Adama yazık olucak diye ben de üzülmüyo değilim ama , sırf defansı suçlamanın alemi yok. Rijkaard'ı tokatlamak lazım aslında.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 iki haftadır hatalı goller yiyo ama riijkard kıllık yapıp kesmezse eski haline döner en kısa zamanda rüştü bu rüştüüü[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 abi barca nın en ii oyuncusu (bence ) saviola nın yerine oynuyo rüştü...ee takımı o adam kurtarıyo zati.....düşünsenize baskıyı;takımı kurtaran adamı kesip oyundasın bi de hatalı goller...olmadı geçeken...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 January 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 herkes hıncal ve haşmeti izlemiş sanırım lol[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Hadi yuruyun barcelona'ya para biriktirelim binelim ucaga gidelim dovelim Reijkaaaaad'ı ...[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti [Bu mesaj ZeuZ tarafından 06 January 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hele bi dovsunler yuzerek bile giderim burdan huleaaaaaa orda rustume kimse dokanamaz[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 wallaha dünyanın listelerde 2.(bence 1.) kalecisi bir takıma gidip böle hatalar yapıosa da kaleciye deil onu yönetene bakmak lazım. rijkard gibi adam varken daha barcadan bişey olmaz[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: quamor, 05 January 2004 13:57 tarihinde demiş ki: valla barça bizim Malatyadaki Ziya Doğani alsa bu Reeijkard dan daha iyi yönetirdi .[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. (aklıma gelmişken söliyim fb maçından sonra ziya doğan ayrıldı malatyadan başka bi 1. lig takımında tam ahtırlayamıorum hangisi oldugunu)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar