kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Arkadaşlar sigara fln kullanmıyorum ama yediğim şeylerden dolayı dişlerim malum sarılaşmaya başlıyo :) ben hergün düzenli bi şekilde fırçalamak istiyorum ama akşam eve gidince yorgun bi şekilde unutuyorum unutmamam için bi öneriniz varmı ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 - Yastığının üstüne büyük bir kağıda "dişlerini fırçala" gibi bir uyarı notu koy. Yatak örtünü açtığında aklına gelir. - Buzdolabının kapağına bir uyarı as. Benim gibi su içmeden yatamayanlardansan işe yarar. - Diş fırçalaman gereken saate alarm kur. Saat olur, telefon olur, farketmez. vs[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yatağımın üstüne ne koyarsanız koyun yatağı görünce kimse beni durduramaz :) atlarım direk ve "amaan boş ver sabah fırçalarım " :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ağzında bakteri,pire,kurt,böcek vsvs dolaştıgını ve fırcalamadan kurtulamayacagını düşün... acundaki kızların hepsinin dişlerini aksatmadan fırçalayan erkekleri sevdiklerini düşün... fırçalamayınca dişinin ağrıyacagını ve nasıl dayanılmaz bir acı oldugunu düşün.. yeterli sanırm[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: DynamicK, 29 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: ağzında bakteri,pire,kurt,böcek vsvs dolaştıgını ve fırcalamadan kurtulamayacagını düşün... Bak bu güzel hakkaten. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 harbiden güzel of bi tuhaf oldum da pire felan kurt ahha süper oke unutmam bunu :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 *!dişlerini fırçalamaya gider* ;) ıyk oldum bende şimdi lafı sölerken iiydide harbici düşününce .. dayt tutmayın beni banyoya gidiyom :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 diş fırçasını boynuna bağla ben küçükken evin anahtarını bağlıyodum hiçde unutmadım iyi taktik denemeni tavsiye ederim ;)[hline]Alayına İsyan Ölümüne Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 lol şu yaşa geldik çocuk gibi boynumuza :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: kermit_frog, 29 June 2003 18:13 tarihinde demiş ki: lol şu yaşa geldik çocuk gibi boynumuza :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth olm öyle deme tshirtin altından iple sallandırırsın hatta böyle karizma bi ipe fln bağlarsın soran olursa kolye molye sallarsın işte :P[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ahah oke Zincire bağlarım :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 lol, biri merak eder, göstersene kolyeni diye çeker.. sonra kalırsın öyle.. "eee şey, bu uğurlu fırçam "falan diye.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 her akşam düzenli olarak fırçalarım kafama esince diğer saatlerdede fırçalarım :)[hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Yaw yatağın duvarın dibindeyse duvara yatarken gorebileceğin şekilde bi yazı yaz diş Fırçalıcam fırçalamayan...........olsun diye(Orayı kendi kapasitene gore doldur işte ne sana kotu gelirse)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 he dişerimi fırçalarken paticiğe bakayım dedim eheh ne görim eheh şu anda fırçalıyorum =P[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: Khirsah, 29 June 2003 19:31 tarihinde demiş ki: Yaw yatağın duvarın dibindeyse duvara yatarken gorebileceğin şekilde bi yazı yaz diş Fırçalıcam fırçalamayan...........olsun diye(Orayı kendi kapasitene gore doldur işte ne sana kotu gelirse)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Dişlerimi Fırçalamzsam Cluber oluyum :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bence en etkilisi dynamick in dediği acundaki kızlar[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 sabah evden dıslerını fırcalamadan cıkacagın 1 noktaya ... ve gece dıslerını fırcalamadan yatacagın zaman dırekt gozunun ıcıne gırecek toplamdakı 2 pozısyona agzı sapsarı dısler ıgrenc curuk ve dolgu ıcınde ve dıslerın ıgrenc koktugunu anlatan bır resım (agız resmı) koy ... (rıca edersen dıcılerde vardır yada nette) ... unutmazsın fırcalamamayı ...[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ben sadece sarardiklarini gorunce fircaliyorum :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 arkadaşlar boşverin diş fırçalamak falan bunlar yalan size asıl çözüm diyim benim babam diş doktoru gelin bakın ist aksarayda muaynanesi var gelin size bi bakım yapsın sööle mis gibim (paticik indirimiyle :D )[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar