Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş Fırçalama

kermit

Öne çıkan mesajlar

- Yastığının üstüne büyük bir kağıda "dişlerini fırçala" gibi bir uyarı notu koy. Yatak örtünü açtığında aklına gelir.

- Buzdolabının kapağına bir uyarı as. Benim gibi su içmeden yatamayanlardansan işe yarar.

- Diş fırçalaman gereken saate alarm kur. Saat olur, telefon olur, farketmez.

vs[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ağzında bakteri,pire,kurt,böcek vsvs dolaştıgını ve fırcalamadan kurtulamayacagını düşün...

acundaki kızların hepsinin dişlerini aksatmadan fırçalayan erkekleri sevdiklerini düşün...

fırçalamayınca dişinin ağrıyacagını ve nasıl dayanılmaz bir acı oldugunu düşün..

yeterli sanırm[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Gallery=1 // 2
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 29 June 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
lol şu yaşa geldik çocuk gibi boynumuza :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth

olm öyle deme tshirtin altından iple sallandırırsın hatta böyle karizma bi ipe fln bağlarsın soran olursa kolye molye sallarsın işte :P[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır...
Hayatta Beşiktaş!

Sosyal ağlarda paylaş

Yaw yatağın duvarın dibindeyse duvara yatarken gorebileceğin şekilde bi yazı yaz diş Fırçalıcam fırçalamayan...........olsun diye(Orayı kendi kapasitene gore doldur işte ne sana kotu gelirse)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 29 June 2003 19:31 tarihinde demiş ki:
Yaw yatağın duvarın dibindeyse duvara yatarken gorebileceğin şekilde bi yazı yaz diş Fırçalıcam fırçalamayan...........olsun diye(Orayı kendi kapasitene gore doldur işte ne sana kotu gelirse)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar

Dişlerimi Fırçalamzsam Cluber oluyum :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Sosyal ağlarda paylaş

sabah evden dıslerını fırcalamadan cıkacagın 1 noktaya ...
ve gece dıslerını fırcalamadan yatacagın zaman dırekt gozunun ıcıne gırecek toplamdakı 2 pozısyona agzı sapsarı dısler ıgrenc curuk ve dolgu ıcınde ve dıslerın ıgrenc koktugunu anlatan bır resım (agız resmı) koy ...
(rıca edersen dıcılerde vardır yada nette) ...
unutmazsın fırcalamamayı ...[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ...
* merhaba anne ben geldım ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
arkadaşlar boşverin diş fırçalamak falan bunlar yalan size asıl çözüm diyim benim babam diş doktoru gelin bakın ist aksarayda muaynanesi var gelin size bi bakım yapsın sööle mis gibim (paticik indirimiyle :D )[hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all
be aware the storm gets closer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...