Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000 Kişilik Server!!!

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Inanamadım runuo ile kuruldu 1000 kişilik server server'ın adı in por ylem gibi dandirik bişey ama full server 1090 kişi var su anda

ip:209.50.232.22
port:2593

1000 kişiyle oynamak ne demek ayrıca serverda 0 lag yurt dışı cıkışlar poké olmasına rağmen süper sadece arada bir takılıyorsunuz okadar[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

Abidir onedir 1000 kisiyi bir runuo serverina nasıl girer ama yinede arkadaslarimin fikrine katiliyorum hersey player degildir...
Hem Ne malum staff lar kendi aralarinda anlasip acc acip oyunda birakmadiklari nasılsa serverda dusmuyosun degilmi eee yani[hline]İmMaLoN İf

[Bu mesaj cezad tarafından 07 January 2004 09:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Player Sayısı Kac Olursa Olsun Onemli OLAN Serverın Verdigi Hizmet (lag,Page e bakma,VS Vs...) TAbi player sayısıda onemli ama 1000 tane Oynamayı bilmeyenler olcak onları kesmekten zevk alırmısın onlarla oynamayı veya?
Sen adama Tum Buyu Attın o adam daha Kitabdan Buyu Resimlerini İndirip atıcak ho$ olurmu sizce veya Zevk alırmısınız?
Sayısı kadar PLayerların oynayışıda onemli bence...[hline] I did it all for the nookie, c'mon T
he nookie, c'mon
So you can take that cookie
And stick it up your yeah!
Stick it up your yeah!
Stick it up your yeah!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 07 January 2004 09:49 tarihinde demiş ki:
Player Sayısı Kac Olursa Olsun Onemli OLAN Serverın Verdigi Hizmet (lag,Page e bakma,VS Vs...) TAbi player sayısıda onemli ama 1000 tane Oynamayı bilmeyenler olcak onları kesmekten zevk alırmısın onlarla oynamayı veya?
Sen adama Tum Buyu Attın o adam daha Kitabdan Buyu Resimlerini İndirip atıcak ho$ olurmu sizce veya Zevk alırmısınız?
Sayısı kadar PLayerların oynayışıda onemli bence...[hline] I did it all for the nookie, c'mon T
he nookie, c'mon
So you can take that cookie
And stick it up your yeah!
Stick it up your yeah!
Stick it up your yeah!

abi insanlar cok cana yakın gmler bile cok iyi nerelisin dedim jail e atmadı nebulada desen ban yersin belki :D

insanlarla konuştum biraz cok iyiler 0 lag var en azından türkiyedeki serverlardan daha iyi[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Nasıl lag 0 anlamadım runuo bozuk olduu için bende deniemedim cok zor bi olay 1200 kişi yada 2000 kişi varken lagın 0 olması ne bu? 10 tane superonline birleşipmi açmış? veya yabancıdan örnk vermek gerekirse boşverin gerekmesin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...