Sorj Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Inanamadım runuo ile kuruldu 1000 kişilik server server'ın adı in por ylem gibi dandirik bişey ama full server 1090 kişi var su anda ip:209.50.232.22 port:2593 1000 kişiyle oynamak ne demek ayrıca serverda 0 lag yurt dışı cıkışlar poké olmasına rağmen süper sadece arada bir takılıyorsunuz okadar[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 uo dedinmi artık ordayım ben =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bence herşey player değildir birde abartma olmasın yani oyunda çok kişi varmı...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 1200 kişiş var ya şuan ahauh erutan görüşelim oyunda nick Larausa Storm[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 oski ama ben cıktım yarıon girecem[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 abi o server bok gibi oyundan çıkınca charın oyunda kalıyo yyani offline olamıyosun 1020 kişi koşup action yapmıyo merak etme farkındaysan herkes bi yerde hareket etmedne duruyo[hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 evet herkez donmuş durumda duruyor ole ehehehe[hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 www.venus.sm bu var bide 1000 olmasada 400 kişi oynuyo ..[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Player olabilir ama kalite yerlerde dolanıyor lafım 1000 kişilik olana :D[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 07 January 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Abidir onedir 1000 kisiyi bir runuo serverina nasıl girer ama yinede arkadaslarimin fikrine katiliyorum hersey player degildir... Hem Ne malum staff lar kendi aralarinda anlasip acc acip oyunda birakmadiklari nasılsa serverda dusmuyosun degilmi eee yani[hline]İmMaLoN İf [Bu mesaj cezad tarafından 07 January 2004 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Player Sayısı Kac Olursa Olsun Onemli OLAN Serverın Verdigi Hizmet (lag,Page e bakma,VS Vs...) TAbi player sayısıda onemli ama 1000 tane Oynamayı bilmeyenler olcak onları kesmekten zevk alırmısın onlarla oynamayı veya? Sen adama Tum Buyu Attın o adam daha Kitabdan Buyu Resimlerini İndirip atıcak ho$ olurmu sizce veya Zevk alırmısınız? Sayısı kadar PLayerların oynayışıda onemli bence...[hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: RaVena, 07 January 2004 09:49 tarihinde demiş ki: Player Sayısı Kac Olursa Olsun Onemli OLAN Serverın Verdigi Hizmet (lag,Page e bakma,VS Vs...) TAbi player sayısıda onemli ama 1000 tane Oynamayı bilmeyenler olcak onları kesmekten zevk alırmısın onlarla oynamayı veya? Sen adama Tum Buyu Attın o adam daha Kitabdan Buyu Resimlerini İndirip atıcak ho$ olurmu sizce veya Zevk alırmısınız? Sayısı kadar PLayerların oynayışıda onemli bence...[hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! abi insanlar cok cana yakın gmler bile cok iyi nerelisin dedim jail e atmadı nebulada desen ban yersin belki :D insanlarla konuştum biraz cok iyiler 0 lag var en azından türkiyedeki serverlardan daha iyi[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 cüşşşşşş 2000 kişi[hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Asgard Azimle Sıçıyor Asgard Uo Shard Adsl 512kb İle Teste Açılmı$tır Hep 512kb Olarak Kalacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 gm lere slm naber dostum nasıl gidio la dedim falan adam saol tskler cok iyi gidio diyor valla baska shardda olsa BAN![hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Asgard Azimle Sıçıyor Asgard Uo Shard Adsl 512kb İle Teste Açılmı$tır Hep 512kb Olarak Kalacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 nerde cokluk orda bokluk.. (bkz . NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 kalite +1000 :D[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 T2A desteklemio galiba. Hiçbi client'la giremedim[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Erutan yaw biz başka servera mı girdik yoksa[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Selam, Nasıl lag 0 anlamadım runuo bozuk olduu için bende deniemedim cok zor bi olay 1200 kişi yada 2000 kişi varken lagın 0 olması ne bu? 10 tane superonline birleşipmi açmış? veya yabancıdan örnk vermek gerekirse boşverin gerekmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 abi *!sitesini araştırır* *!hah* http://www.wtfman.com/shard/ girin bakın yapın :D ayrıca GMlerle Geyik bile yapabiliyorsunuz e PES doğrusu =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 amuha abi bu ne biçim server koptum ya 1000 kişi var herhalde 70 tane felan staff var :)[hline]icq: 147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Serverda ata binilmiyor ehehe pk mk avı falan cok zevkli :D[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar