ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Cleric spec ve raceler icin tavsiye verebilecek yetenekli Cleric oyuncuları aranmaktadır. Başvuruların bu threade yapılması rica olunur. Teşşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 melek var abi deneylimli cleric. ondan bilgi alabilirsin. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 benim clericim 40 rejuv/36 enhance bu bufbot speci deil 40 rejuvde full health rez alıyorsun kesinlikle çok yararlı getto rez yaparken ayrıca 35 enhance dede birçok buff geliyor proclar hariç[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Glatheros, 07 January 2004 16:36 tarihinde demiş ki: benim clericim 40 rejuv/36 enhance bu bufbot speci deil 40 rejuvde full health rez alıyorsun kesinlikle çok yararlı getto rez yaparken ayrıca 35 enhance dede birçok buff geliyor proclar hariç[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Sallama la :p[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Önce 40a 50de respec stone alabilirim diosan 50ye kdr rejuv kalanı ench. gidicen grup flm bulucan çata çuta atlıycan Sonra mümkünse 50de res stone alamıyosan 40da smite'a dönücen Smiter clericler 6 kişi flm alıyo walla[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 6 griyi[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Hed bi tane mp setli high rr guzel specli bir clericle duel yapsana sonucunu merak ediyorum o zaman 6 gri mi yoksa 6 sarı mı farkı anlarsın ...[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Bu arada Ged even... :P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 750 range le ne 6 sarısı ya saçmalamayın cleric oynamayan herkes yorum yapmış bikere 750 rangeine yaklaşan herkes aklını alır çünkü purge ü olmayan char yok rvrde ayrıca smite cleric açıcağına wizard aç yada servant spec necro aç daha iyi neden kasıcaksın?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Beyler bu arada kimsenin bilmediği şey, Ghadszar arkadaşımız cleric spec ini bot açma teşebbüslerinden dolayı istiyor. Yani ben böyle biliyorum. Yani smite yada rejuv spec vermeyin. Daha dogrusu rahat lvl alabilecei bir spec verin.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Vlla Umrae olaya girmiş olman iyi oldu ben yukarda denilenlerden hiç bir şey anlamadım ki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 botu 40'a kadar rejuv giderek gruplara girip kasabilirsin. 40dan sonraki bufflar sana baya yeticektir.onlarla AC'de filan hem para kasip hem botu pl edersin.yavas yavas kasarsin. :) bayarsan yine bi grup bulursun.cleric sonucta yani ench specde olsa heal atabilen bi adam eger grup cok kusursuz degilse istenir genelde. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Benim Cleric im 40 enhance 36 Reju specli 40 enhance tüm sarı spec bufları ve resistler(resistleri onemli) sağlıyor 36 reju ise aynı 42 de gelen greater heal hariç tüm sarı healları alıyor ki +reju itemlar ve ToA dan gelen cast speed ve heal effectiveness arttıran itemlar ile gayet etkili bi healer haline geliyor Bence hem PvE hem de RvR için Etkili bir spec Tavsiye edebilirim[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Peh Bot için mi soruyormuş :)) o zaman full enhance git, çünkü seni pl leyenlere buf yapman gerekecek :))[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Şu respec stone olayı kaça oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar