Daniel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bu proje için uzun zamandır uğraşiyodum. Sonunda bitti kısaca bilgileri vereyim. Server ismi : Limbsomp II Serverimiz sphere tabanlidir,sponsurumuz hazir bir online gaming community firmasi ama ismini $uanlik vermemem söylendi :) Site : http://www.limbscomp.com.tr.tc $uan clientin üstünde calisiyorum daha bitmedi ama bitmek üzere.Sitemizin yeni dizaynini umarim beyenmissinizdir... Staff'da araniyor girmek istiyenler Icq : 105710466 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Selam, Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Selam, Başarılar..[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Hadi bakaLIm ne oLacak[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Teşekkür ederim,şuan okuldayım okuldan cikiyorum eve gelince acacam siteyi suan host pcmiz kapali olduğu için yayında degiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar