BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Yağmurum ol gel Islak ıslak yağ içime Ilık ılık işle bedenime Bir parçam ol gel Yıkansın vücudum senin özünle her yerim sen olsun buram buram sen kokayım bir nefeste içime çekeyim ciğerlerimi seninle doldurayım hayat damarlarıma karış kalbim damarlarıma seni yollasın hissedeyim seni nabzım attıkça hissedeyim seni koynumda göğsüm inip kalktıkça Yağmurum ol yağ üstüme işle iliklerime kadar ılık ılık hiç gitmeyecekmiş gibi bu gece sar kollarını boynuma bütün gece yasla başını göğsüme ben nefes aliim sen dinle benimle kal bu gece bütün gece yaslan koynumda uyu öylece bundan sonra her gece yağmurum ol yağ üstüme bundan sonra her gece 050104-0015[hline]wuJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bakmadın yada görmedin son halimi, çok değişdim Hergün nasıl geçiyor farkında bile değilim... Herşey senden daha yakın, benden uzak... Sessizliğime aldanma, yağmur öncesindeyim... Kapatmaktan gözlerimi, atmaktan içime herşeyi, Her gece nasıl bitiyor farkında bile değilim... Yaşanan herşeyi geri getirebilsem, istemezmiyim Sessizliğime aldanma, yağmur öncesindeyim Dinle yağmurun sesini dinle... Kaybolan nefesimi dinle... Sessizliği dinle...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 güzel olmuş. zaten takip ediyorum yazdıklarını, hepsi hoşuma gidiyo. bu şebnem ferah'ın sözlerini andırıyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 kelebek ol gel uç yine.. diyesim geldi heh.. derken bir balık önce davranmı$ benden :) birde aralara boşluk koymazsan okurken kopuk olmaz, serbest nazım... güzel şiir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Babacum bak bu şiirnde bana şarkı sözü gibi geldi. Bence sen bu şarkı sözü yazma olayını bir düşün. Garip bir şekilde bana şarkı sözlerini anımsatıyor. Ben mi günümdeyim yoksa şarkı sözlerinde kullanılan şekilde mi yazıyorsun şiirlerini bilemiyorum. Ama sen bir düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bencede şarkı gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 kamuoyu baskısı üzerine daha önce ıslıkla melodileştirdiğim bu şiiri bi de gitara uyarlamaya çalışıyorum eh hayırlı olsun... (çok işim var çoook...)[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hll süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ---BENi GUZEL HATIRLA --- Beni guzel hatirla! Bunlar son satirlar... Farzet ki, bir ruzgardim, esip gectim hayatindan ya da bir yagmur; sel oldum sokaginda, sonra toprak cekti beni... Kaybolup gittim, belki de bir ruya idim senin için. Uyandin ve ben bittim... Beni guzel hatirla! Zaten aksi olamazdi cunku seni üzmedim ben.. Sana sirdas oldum, dost oldum, koynunda agladim. Yuzune vurmadim hicbir eksikligini, beni uzdun,yine de sevdim seni.. Alisiktim vefasizliga, el oldun aldirmadim... Beni güzel hatirla! Sayfalarca mektup biraktim sana. Siirler yazdim her gece, ama okutmadim. Sakladim gunahini, sevabini icimde sessizce gittim... Senden öncekiler gibi sen de anlamadin. Beni guzel hatirla! Sana unutulmaz hatıralar biraktim; en güzel duygular... Gulusumu, gözlerimi, sonra kalbimi biraktim. En guzel sözlerimi söyledim gözlerine baka baka, söylenmemis "Merhaba"lar sakladim her köseye; vedalar biraktim duraklarda. Ne ararsan bir sevdanin icinde fazlasiyla biraktim ardimda. Beni guzel hatirla! Dizlerinde uyudugumu dusun,sacini oksadigimi, usuyen ellerini isittigimi, mutlu oldugun anlari getir gözunun önune. Seni seviyorum deyişimi hatırla... Birazdan kapini calan kisi olabilecegimi dusun sasirtmayi severim biliyorsun.Tıpkı 3 yılın getirisi gibi.. Bu da sana son surprizim olsun. Simdi, seninle yasanan gunleri atese veriyorum, Beni guzel hatirla! Cünkü seni halen eskisi gibi seviyorum...[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar