Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yauw bu eksa.com.tr, bogazici.com.tr felan ne yapmış anlamıorum. Geforce FX 5600 ultra yok. Radeon 9600 pro yok. Bogazicinde var Geocube diye bi marka. Asus'un XT,SE leri var PRO ları yok. SE 129 dolar XT 233 dolar. Orta karar bişi alcam yok piyasada. Ne doru dürüst FX ultra kartlar var ne de uygun radeon lar. Deli oldum.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 9600 xt alicaksin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ekran Kartı Asus A9600XT Ati 9600 XT 128 Mb -> 217 USD Asus V9280-VS GeForce 4 TI-4200-8X 128MB -> 153 USD Winfast A310 TD Myvivo 128 Mb Gf FX 5600 -> 167 USD Monitör Philips 107T 17''Color Crt FLAT -> 150 USD Samsung 753DF 17'' Color Crt DynaFlatX -> 137 USD Seçenekler bunlar. Hangi ikili ? Bu FX 5600 dediği herhalde ultra deildir ? 50 dolar daha bayılıp radeon mu almak lazm. Monitörde ise 0.20 mm olan Samsung hoşuma gitti. Philips 0.25 mm ve daha pahalı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ordaki 5600'ün ultra olması ihtimali düşüktür dimi. O zaman ben radeon 9600 XT aliim. Yada babama pahalı gelirse ti 4200 aliim. Monitör olarakda herhalde Samsung'un özellikleri Philips'e üstün gelio dimi :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Bi de radeon alcaksak illa HIS mi alcaz yoksa asus'ta iyimi ?[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Bak sana bir fiyat dusurme olayı tavsiye edeyim. Eğer bonus kartın var ise www.hepsiburada.com' dan bonusu 3' e boluyorlar. Vade farksız. Ayrıca Asus 9600xt 235 dolar civarlarında. Ama yok pahalı dersen o zman HIS 9600pro al. Performans gozle gorulmeyecek kadar az ve 203 dolar civarlarında hem de 3 taksitle. Yani ayda 110 milyona gelir. KDV dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Asus Radeon 9600 XT 217 dolar artı kdv. Babamı kandırırsam alcam :D Samsung için kötü diolar yaw. Philips mi alsam[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Toms hardware'in 3. nesil benchmark sonuçlarına bakıodum demin. Radeon 9700 PRO hayvansal bir kart olmuş. 9600 XT felan dinlememiş öldürmüş.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Valla oyle ekran onun guzel bunun cirkin demesiyle, ya da teknik verilere gore alınabilecek bir sey değildir. Ozellikle dot pitch olayı oyle cok cok onemli bir sey değil hatta hiç onemli değildir. Zaten piyasadaki urunlerin hepsi birbirine yakın değerlerde. Onemli olan hertzlerdir ve en onemlisi senin ekranı gormendir. Sahsen benim gozlerim cok hassas ve o teknik verilere guvenip bir kac arkadasıma dusuk model bir phillips ve yuksek bir model hyndai aldırmıştım zamanında yıllar önce ve bin pişman oldum. Adamların bilgisayarlarında problem cıktığında düzeltmek için her yarım saatte bir aglamaktan kendimi alabilmek için 10ar dakika mola veriyordum. O yüzden git ekranları gör karşılaştır hatta şansın varsa önünde biraz zaman geçir. En iyi cevabı gözlerin verecektir. Unutma ekran bilgisayarın en önemli parçasıdır. Ayrıca en az değiştirdiğin parçasıdır. Ben zamanında 9 sene önce piyasadaki en iyi 15inch ekranı aldım ve 650$+kdv vermiştim. Hala da aynı ekranı değiştiriyorum. Ama bilgisayarımdaki her parca en az 4 kere değişmiştir. Bence ekran konusunda biraz paraya kıy. Eğer Sony CRT üretiyor olsa başka hiç bir firmaya bakma git Sony al derdim ama maalesef 21 inch altını üretmiyor artık. Eğer şimdi Phillips ile Samsung düşünüyorsan git bak. Sonucta hiç Samsung kullanmadım ama belki de çok iyidir. Bırak dediğim gibi gözlerin karar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Valla benim gözüm genelde dandik ekranlara alıştığı için herhalde bu yeni gelecek monitör cillop gibi gelecek. En azından bir müddet. Bu arada sakın kredi kartınızın ilk alışverişini netten yapmayın ekstre isteyebiliolar. Parayıda çekiolar şap diye. Şap diye oturuo valla. Aman dikkat.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar