karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Arkadaslar uzun suredir tek basıma bı shard uzerınde calısmaktayım.Baska arkadastan yardım almak ıstemedım ısler aksıyor kendı basıma 1 aydır calıstıgım bu server projesı en sonunda bıttı.Server Turkce (save atilirken,resync yapilirken fln turkce soyluyor ) ve kendıne aıt guzel bır hues.mulu (yanı renklerı) ve cok degısık ıtemler bulunan verdata.mul'umuz var.(Tum silah gorunuslerını fln degıstırsdım ayrıca cok degısık seler de var .). Cok guzel oldu gercekten ayrıca bı kac scp zebula scpsı ama hepsı degıl tabıkı.Zebula aman ya ne zebulası sacma sapan seyler cıkarıyorlar Nebula ıste onların scplerını kullandıgımı acık acık soyluyorum kı hepsı degıl cunku bu olayı ben forum yapmaya benzetıyorum.Hazır yapılmıs bı forum uzerınde oynama yaparak onu dahada guzel yapmak varken neden herseyı en bastan yapalım kı?Nese serverımız su anda sponsor aramakta herseyı hazır dedıgım gıbı vendorlar fln da hazır elle koydum hepsını tek tek zaten en fazla zamanımı o aldı cunku britin ortasında farelerın fln dolasması hem lag yapıyor hem gıcık edıyor.Serverın adı Lothlann...Staffa da sadece 5-6 kısı alacagım.Cok ii de webmasterimdir soyleyem hehe sımdı sıteye boguldum onu halledıyorum.Bundan sonra bıze kalan sadece sponsor bulmak.Bu konuda bıze yardım edebılecek bır arkadas arıyorum.Dınlediginiz icin tesekkurler...[hline]Imza yoh,parmak bassah ? [Bu mesaj FRP_Master tarafından 04 January 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 belki de en son yapılması gereken şeyi en başından yapmışsın, sponsor olmadan nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sagol yokcum... Bu arada staffa bi kac arkadas ariyorum script bilmesi gerekmiyor ama ingame konusma ve staff arasi benzesmesi iyi olmali yani nasi derler sosyali iyi olmali.Ha tabi komutlari iyi bilmesi gerekiyor.Tilelari fln bilmeli yani.Ben su siteyi yapana kadar staff isini de halledelim de...En son sponsora basliyacagim.Olmadi kendi cebimden verip acacam bu shardi cok ugrastik bari vatana millete faydali olsun dimi :)[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Frp_Master en dogru olanı yapmışsın her zaman elinde hazır shard olması iyidir.[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Frp_master :tebrikz: ne diyim zor olan şeyi yapmışsın helal olsun bende yavaş yavaş geliştiriyorum benim serveri tek başına olmak cok zor dialog lar falan cile =) eq da oynadığım arkadaşlarım geldi yardıma saolsunlar... su an spawnları hallediyoruz yavaş yavaş hazır oluyor server Başarılar sana frp_master işallah nebula gibi cok player olur az oyun seviyesi düşük insan olur[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Frp_Master ve Erutan Serverlarınızı Sabırsızlıkla Bekliyordur Herkez Bence.. Basarılar Dilerim Yolunuz Acık Olsun {Ahmet San} :D Erutan Mirc e gelirsen Konuscaklarım var biraz. /server irc.doruk.net kanal #rp/frp Bu arada Baggio Ozur Dilerim Belki Reklam Oldu Kusura bakma yın..[hline][b]..::Why?Where?What?When?Who?::..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Tesekkurler...Siteyi bitirince buraya yazarim...Bu arada bi msg geldi zaten simdi stafflik icin eger bizimle calismak isteyen varsa kapimiz herkese aciktir... Saygilarla...[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berfest Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 FRP Master helal sana be. Eruthan sanada helal... gayet güzel gayet başarılı .sizi süzgeçten geçirince gördümki AMANIN GÖR OLDUM GÖREMİOM... (KÖR Ahmet San) ben sponsor olim diicem ama yani para yokki... ... biye[hline]Wulfgar & Berfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Abi Nebula scp leri kullandım demişsin Nebula degil Bronx un scp leri :D[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Haklisin Diemaster :D[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ROFL , resync atilirken turkce soyuylor turkce konusuyor yani TAMAMEN TURK AJOLFAIGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Hee hemde Musluman... Tobe tobe ne dion baba sen auhah ROFL havlama mı oluyor bu arada ?[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ring Of Life dan bahsediyor sanırım iide yaqi hex editor bilen adam için türkçeleştirmek falan çocuk oyuncagı[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Diemaster sanki beni tarif ediyorsun yani insan hex editor bilince bi baska oluyor yaaav :P isin sakasi kablo.net bi duzelse accam serveri free edecem gelin bi bakın gerci verdata.mul u almadan zevk almassınız ama yapariz bisiler ole kendi aramizda hehe[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Harbi yaw bu nete ne oldu böle bugün serverima ftp den baglanamıom bağlantım accayip yavaş[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: yok, 04 January 2004 15:07 tarihinde demiş ki: bence dogru yol izlemis. adam yaptiklarini sunacak sponsora ki sponsor da degerlendirecek, begenirse sponsor olacak. hicbisey yapmadan sponsoru kim olur sana. FRP_MASTER dogru yoldasin. devam et.. bak herkes böyle düşünüyor ama insanlar sponsoru kafalamayı bilmeliler, ben dahil birçoğumuz yaptığımız işleri satmayı bilemiyoruz. birşeyi yapmasak bile yapmış gibi gösterme yeteneği yok bizde. bazılarında o var işte bişi yapmadıkları halde hayvan gibi makineleri var server açıolar.. ben ondan bahsettim. yoksa tabii ki server olmadan sponsor bi işe yaramıycak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: FRP_Master, 04 January 2004 15:26 tarihinde demiş ki: Sagol yokcum... Bu arada staffa bi kac arkadas ariyorum script bilmesi gerekmiyor ama ingame konusma ve staff arasi benzesmesi iyi olmali yani nasi derler sosyali iyi olmali.Ha tabi komutlari iyi bilmesi gerekiyor.Tilelari fln bilmeli yani.Ben su siteyi yapana kadar staff isini de halledelim de...En son sponsora basliyacagim.Olmadi kendi cebimden verip acacam bu shardi cok ugrastik bari vatana millete faydali olsun dimi :)[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Bu tarz düşünülen bir projenin başarılı olduğunu daha önce hiç görmedim. Umarım siz bir ilk olursunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya solemıcektım sacma olur fln dıe soleyeyım ya dun gece uyuycakken gece 3 gıbı fln yattım yatağa dusundum bı 15 dakka ya bız hepımız bu kadar meraklıyız neden hep beraber el bırlıgıyle para toplayıp bı server almıyoruz ? Burada en az 1000 kisi var herkesin cebinden bi 5 milyon ciksa ki vermeyenler olacak en az bi 3 milyar toplarız.Bunuda guvenmeyen insanlar icin resmi bi yoldan yaparız olmassa...Soyle aramizda en seckinler bi toplayıp resmi bi server acalim ne dersiniz OSI'nin Turk versiyonu olsun adeta... Olmayacak sey degil ama dedigim gibi gormezden gelenler cok olur.[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bana Kalırsa En İyisini Yapmışsın Serverını Merakla Bekliyoruz Sponsoruda İnşallah Bulursun Haydi Hayırlısı ::====::[hline]Europa UO Shard(Admin) icq=222055888 [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Canın yanar uzulursun Master. Bu 3000 kişi emin ol işi paraya gelince kaça iner. allah bilir. Size kbaca bir anlık 200 kişi oynayabilcek server maliyeti çıkarayım 3000 kişiye ihtiyacınızyok 5-10 kişi pamuk eller cebe yaptığınızda bu işi çözersiniz. İsim Onayı 2 yıllık 15$ aylık server bedeli 200$ işte bu kadar...[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya ben şimdi karşı görüş bildirmiş gibi oldum yani kimseye karsı kötü bir niyetim yok söyleyim frpmaster sevdigim insanlardan biridir bu forumda. ancak; zaten şu an birçok insanın bu tarz projesi var ve hepsi askıda. nedeni sponsorlarının olmayışı. bu projeler ne oluyor? birkaç gün server evden açılıyor sonra bir olay çıkıyor ve kapanıyor. malesef hepsinin sonu böyle oluyor.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bende seni severim taz...Haklisin aslinda o arkadasin dedigi de dogru.Sponsor da olmamasi diye bisi yok ama adamlar onemsemiyor.Bakin sayayim sizlere kac sponsor online gamingi onemsiyor. 1.Netbul 2.Kolayoyun 3.Vestel onemsiyordu sonra bunlar Superonline la birlesti kapadılar uo shardlarını fln... 4.AnkaraNet 5.AdaNET iste bu kadar 5 tane sponsor var bunların 4 u dolu ! Adanet Arqasla AnkaraNet Kendi shardini(ROLDan ayrildi) Kolayoyun Cloxiniada ki orada Developerdım kapalı su anda Netbul sadece CS serveri vardi oradada admindim simdi oda kapadı cs serverlarını bayada kısı vardı. Eger olursa su Netbul u ayarlamaya calisacagim ama hadi bakalım insallah olurda soyle tum patiler el birligiyle guzel bi shard yaparız...[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 frp walla katılırım sana =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 heh sagol erutan :) senin gibi iyi dostların arkasında olmasını bilmesi bi insanın iyi oluyor...Ben su netbulla bi konusacam[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Icq numaramı alın sponsorluk hakkında görüşelim, başka arkadaşlarda varsa sponsor ihtiyaçı olan bu mesajımı okuyan herkez ile görüşebilirim.Ne serverı olursa olsun.Kapım herkeze açıktır. icq numaram 137976789 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar