Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 1- büyük bir organizasyonsa, bu büyük hatayı yapmamaları gerekirdi. 2- bu devirde kimliksiz dışarı çıkılır. Ya biri cüzdanını çalarsa? Uğraş dur sonra, Dİ Mİ? 3- Kimliği evde bıraktım. Bilete bilmem kaç milyon ödemişim, ve en sevdiğim gruplar var. Sırf evde kimlik bıraktım diye bu kadar ağır ceza gerekmiyor bana di mi? Çok büyük bir kayıptır bu ana kadar yaptıklarım.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Albatros yanlış değerlendiriyorsun durumu. Konserin kritiğini yeterli ölçüde yaptılar zaten, iyiydi, şahane değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Organizyon ii değildi ama konserler güzeldi. Opeth az kaldı sahnede ama yinede güzeldi. Yalnız başta bugün başka hiçbi konserde çalmadığımız "to bid you farewell" i çalıcaz dedi ama çalmadan gittiler uyuz oldum.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yanlis anlamissiniz To Bid You Farewell'i bu konserde calicaklarini soylemediler... Damnation turu yapacaklarin ve o turda daha once konserlerde calmadiklari sarkilari (mesela To Bid You Farewell) calacaklarini soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 [naapmıyoruz? forum ortamında agresif ifadeler kullanmıyoruz. di mi? /ema][hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] [Bu mesaj Emaleth tarafından 30 June 2003 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hadi haberde röportaj gören yok mu ?! ben henüz göremedim bi kanalda ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ema ablam özür dilerim ama deliriyorum gittikçe..bi de adam düzgün okumadan boş boş post atmış oraya..iyice delirdim..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yoğrttan çıkmış ak fizban haklıdır bu konuda[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ya kardeşim bak kimlik neden taşınır? bu soruyu sor kendine hele bi sırf konsere girmek için taşınmaz kimlik ordan kaçta çıkıcan bilmiomusun sen? kimliksiz dolaşmak bana göre mallktr abi kimlik o zaman nie war madem işine yaramicak hayret ya içerde herşey süperdi venue de herzaman olan bişey 18 yaş sınırı ayrıca kafa çalştr içerde içki war ve yaş sınırı olmicak ee pess[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 +1 fizban[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 YA KARDEŞİM KASTİ OLARAK ANLAMAMAYA MI ÇALIŞIYORSUNUZ SİZ??? BİZ DİORUZKİ ADAMLAR 18 YAŞ SINIRI YOK DEDİ,İNANMADIK MAİL ÇEKTİK,SORDUK,YİNE YOK DEDİLER,ALDIK BİLETLERİ GİTTİK VE GİREMEDİK..ŞİMDİ NÜFUS CÜZDANINI NİYYE TARTIŞIYORSUNUZ..ZATEN NÜFUS CÜZDANI OLMASA BİLE YANINDA ÜNİVERSİTE KİMLİĞİ FLN BİŞİ VARDIR GİRERSİN..AMA SORUN O DEĞİİL..SORUN ÖNCEDEN SÖYLEMEDEN YAŞ SINIRI KOYMALAR..I[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 siz de haklısınız da zaten venue denen yerde kendiliğinden yaş sınırı varmış .. e o zmn ister tarkan gelsin ister opeth bu her zaman geçerlidir sen de o yüzden yanında kimlikini taşıyacan gayet basit[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 tv ye cıkmısım! show tvde arkadasda NTv de roportaj etmis uzun sacli sarisin hatun hande dsfdsfhgdshjdsgfds dsfdsfjdsf salak death metal demis ahahahaha[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 +18 olup da yanında kimlik taşımamak yanlış kimliğini almayı aklına getiremeyenlere de "oha hayvansın sen nasıl olurda kimliğini yanına almazsın" muamelesi yapmak daha da yanlış adamlar zaten canlarını sıkmışlar içeri giremeyip bilet paraları yandı diye ama nedir bundan sponra kimliklerini yanlarında taşırlar başkaları da gelip "saalak, aaptal, kimliğini-yanına-al-ma-mış-kiii!! böööö!" diye ilkokul zeka seviyelerinde aşşağılamalara girişmez bi daa ilokul celallenmesi yapmayın arkadaşlarınız germeyin emi? hadi bakalım[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 +1 her +18 de yanında kimlik olmali... bir barda arama oldu yakalandin kimlik yok napacan ?[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bakınız 18 ime girdiğim sene yanıma kimliği almadan bara gitmeye kalkmıştım almamıışlardı kapıdan sonra fasıla gitmek zorunda kalmıştım :) neyse fasılda da bayaa bi eğlenmiştim[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: BlacKDagger, 01 July 2003 02:26 tarihinde demiş ki: tv ye cıkmısım! show tvde arkadasda NTv de roportaj etmis uzun sacli sarisin hatun hande dsfdsfhgdshjdsgfds dsfdsfjdsf salak death metal demis ahahahaha[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen gördüm tv de dio ya death metal dedi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 dovmek lazim dovvmek :) yada aheueauh[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hıhahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 yazık walla çok yazık feci şekilde yazık ii ki üşendik gitmeye. PS: Ewt doru bildiğim kadarıyla kimlik taşımak mantık kullanmaktan öte kanun[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ona bakarsanz show tv de creator die yazdı grubun adını...[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 memlekette bi organizasyonda dügzün yapılsın ya[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 dio ve opeth süperdi, bi daha bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 sraxis taze yaramız var..bize opethten bahsetm:)[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ben resimleri koyucam buraya baya bi ss alim :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar