-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Genelde wireless klavye ve mouse ların oyun oynarken teklediğini duydum sorunsuz oyun oynanabilen mouse-klavye tavsiyeniz varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 o acıdan logıtech mx 700 fena dııl sanırım[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ama ama... MS'ler, ms-dos kullanarak açılan oyunlarda çalışmıyor!!! Abandonware oyun oynayamıyorsun. Onu geçtim, ağaz tadıyla bi jump'n bump bile oynayamıyorsun, en kanlısından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bir çok mouse markası denedim ama Logitech gibisi yok açıkcası. Kesinlikle tavsiye ederim. Ozellikle toplu mouselerinde hiç bir problem yaşamıyacağını garanti ederim. Fakat kesinlikle ve kesinlikle Microsoftun wireless mouse+klavye setlerinden uzak dur aldığıma bin pişmanım açıkca söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya aslında bazı yerlerde logitech cordless desktop mx klavye+mouse oyuncular için de iyi diye okudum ama güvenemiyo insan,yani alıp patlamayalım sonra, bide pahalı biraz 120$ civarı ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Logitech' in bir tane 200 dolarlık mı ne modeli var. Açıkcası ben kullanmadım ama satan bir arkadaşım var. Üstüne set tanımıyorum diyor. Oyunlarda bile muhteşemmiş. Yok çok para ama kablosuz alacam illa diyorsan kesinlikle ve kesinlikle Logitech al. Hatta sana bir tavsiye eğer illa da mecbur değilsen kablosuz olacak diye o zman Logitech kablolu bir klavye al. Yanına da 90 dolarlık bir mosesi var logitech' in kablosuz mx model diye onu al. Canavar gibi oyunda ve her yerde kullanırsın. Kablosuz mouse büyük rahatlıktır ama elinde iyi bir şey varsa. Kablosuz klavye de öyle sanıyordum ama değilmiş maalesef. Klavye zaten öyle fazla kıpırdatılan bir şey de değil tavsiye etmem paraya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Logitech mx700 dışında hiçbir wireless mouse ile FPS oyun oynanmıyor. Klavye olarak hepsi olabilir ama iyi birşey olsun diyorsan onu da Logitech al. Bence Microsoft klavye alma kalitesiz oluyorlar, tuşlar basılı kalıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 cok cok cok guzel oynaniyo wireless desktop ile[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Logitech MX 700 ü tek gecerim bundan daha iyisi yok...Sahsen bugüne kadar kullandigim en muhtesem mouse gerek rahatlik gerek smooth olmasi yönünden[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar