Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux ve Daoc


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Eskiden UO' nun Linuxta oynanma yolu vardı. Yok mu öyle bir şeyler DAOC için de?
Neden bizi Wndowsa mecbur ederler ki?
Şu anda windows kullanmak için tek bir sebebim kaldı o da DAOCtur.
Şöyle Linux üzerinde de çalışca hız canavar gibi olsa, ikinci bir paket daha da alıp çatır çatır aynı makinada çalıştırsam ne güzel olurdu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır cevabını alacapımı bilsem bile mail atardım. Ama adamlar hıyar maillere cevap yazmamak gibi bir huyları var.

Zamanında adamlara mail attım. Turkiyede bu oyuna meraklı bir çok oyuncu oldugu fakat Turkiyeden oyunu almanın inanılmaz fiyatlara patladığını (posta masrafları) bunun gibi daha bir çok ülkede bu tarz şeylr olabileceğini bu yüzden AO sistemi gibi bir satışı düşünüp düşünmedikleri, bir download sayfası yapıp oyunu isteyenlere paket isteyenlere kod seklinde satıp
satamayacakları hakkında bir mail yazdım da adamlar tenezzül edip "bizim satış stratejimiz budur" diye bir cevap yazma bile gereği duymadılar. İşleri başlarından aşkın herhalde 2 cümle yazamadılar.

Gidip koku bombası atıcam yerlerine içeri giremesinler bir hafta boğulsunlar kokudan diye aslında. kılım adamlara da neyse.
Bir akıl edip de Linuxa da uyumlu bir şey yapsalar ölürler. İşleri olsa da olmasa da farketmez dünya kadar Linux kullanıcısına oyun satarlar hem de tek (bildigim kadarıyla hiç yok) mmorpg-linux oyunu olurlardı. Ama yok illa Bill Gates' in parasına para katacaklar.

Sinirlendim bak gene Thanatos gördün mü

:hrr:

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 06 January 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Var. Su anda kullanmaktayim. Bir cok Windows uygulamasini calistirdim, biraz taklalar atmak gerekiyor fakat Wine dan daha basarili.. Transgaming `in gelistirdigi bir program bu. Wine `dan farki, DirectX turevi seylerde cok daha basarili.. Fakat elbetteki Windows ta calistigi kadar performansla calismiyor.. Ozellikle oyun calistiracaksaniz, bir hayli performanstan odun vermeniz gerekebilir.

Registery `i iyi takip etmek gerekiyor.

Program ucretli, belirteyim dedim.
mldonkey networkunde bulunup, indirilebiliyor :) Ben soylemedim :p[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yıktın beni be Sharky. Her şeyi demeni beklerdim ama "performanstan feragat etmen gerek" bir sözcüğü beklemiyordum. 2 gündür her tarafta linux da oyun üzerine özellikle Daoc oynamak üzerie bir şeyler arıyorum ve wineX ile karşılaşırken, özellikle konu Linux olduğunda bekleyeceğim en son sözcük düşük performans olabilirdi.
Yıkıldım valla ne diyeyim.
Araştırmalarım sürecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eh Windows icin yazilmis bir oyunu Linux`ta calistirmak, performanstan az da olsa feragat etmek demek..

Ha ayni oyunun Linux binarysi elbetteki Windows tan daha hizli calisabilecektir, ama cicek dalinda guzel :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...