Tarist Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Cdrom daki Cd yi Cd-Writer daki cd ye kopyalarken sorun oluyor.Yazma sırasında birdenbire duruyo,hata veriyo. Sorun Cd-rom da mı,programda mı? Cdwriterda sorun olmadıgını dusunuyorum.Bilg.deki dosyaları cd ye yazabiliyorum cunku.
Ceday Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 cd-romdaki cd bozuksa okuyamıyodur?? hata mesajında ne yazıo ki abi, onu da sölesen bari :)
Tarist Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Cd-rom bozuk olabilir.. Altı çok çizik olmayan cdleri okuyo.Çizikler kasıyo. Hatada ne yazdıgını unuttum,uzun bişeydi.. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 16 Mart 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 CD bozuk olabilir. CD-Rom okuyamıyor olabilir. Kullandığın programın image alma özelliği vardır büyük ihtimalle onu kullanarak önce harddiske image al sonra cdye yaz. ben 1 e 1cd kopyalamak için CloneCD yi öneririm image alıp kopyalamak uzun sürer ama en azından minimum sorun yaşıyorsun.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Cd yi olduğu gibi hd e at, hd den çek.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Tarist Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Hep hd ye atıp yapmak zorunda kalıyorum zaten.Çok zaman alıyor.
Ceday Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Walla ben yazarken cd cok bozuksa bi hata mesajı veriyor okunamadı vs die ama yazmaya devam edio..yazılamayan dosya önemli bişi deilse kurtarabiliosun da öenmli ise cd gidiyo.. o yüzden bozuk cd lerin önce image ini al garanti olsun..image alırken hata verirse yazma işlemini durdursun cd in gitmez..
Öne çıkan mesajlar