Tarist Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Cdrom daki Cd yi Cd-Writer daki cd ye kopyalarken sorun oluyor.Yazma sırasında birdenbire duruyo,hata veriyo. Sorun Cd-rom da mı,programda mı? Cdwriterda sorun olmadıgını dusunuyorum.Bilg.deki dosyaları cd ye yazabiliyorum cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 cd-romdaki cd bozuksa okuyamıyodur?? hata mesajında ne yazıo ki abi, onu da sölesen bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Cd-rom bozuk olabilir.. Altı çok çizik olmayan cdleri okuyo.Çizikler kasıyo. Hatada ne yazdıgını unuttum,uzun bişeydi.. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 16 Mart 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 CD bozuk olabilir. CD-Rom okuyamıyor olabilir. Kullandığın programın image alma özelliği vardır büyük ihtimalle onu kullanarak önce harddiske image al sonra cdye yaz. ben 1 e 1cd kopyalamak için CloneCD yi öneririm image alıp kopyalamak uzun sürer ama en azından minimum sorun yaşıyorsun.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Cd yi olduğu gibi hd e at, hd den çek.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Hep hd ye atıp yapmak zorunda kalıyorum zaten.Çok zaman alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Walla ben yazarken cd cok bozuksa bi hata mesajı veriyor okunamadı vs die ama yazmaya devam edio..yazılamayan dosya önemli bişi deilse kurtarabiliosun da öenmli ise cd gidiyo.. o yüzden bozuk cd lerin önce image ini al garanti olsun..image alırken hata verirse yazma işlemini durdursun cd in gitmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar