BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Sus densiz mendebur adam, Menediyorum seni konuşmaktan, İş üstünde yakalandın, Utanmıyormusun yaptıklarından, Hakim benim, savcı ben, Tutuklu benim, gardiyan ben, Günaha giren ve cezayı veren, Mahkum eden ve edilen, Affetmenin bahsini bile geçirmeyen, Şartlı salıverilmesi ise... Bir başka hayata anca. Uslanmayacaksın biliyorum, Gideceksin yine, görüyorum, Durman gerek olduğun yerde, Alıp başını gitmesen, Bir de beni peşinde sürüklemesen, Bir güzelin ardından, yollara... düşmesen... gitmesen... Uyumasan, Gündüz düşlerine kapılmasan. Hayalperest adam, Bütün suçun hayal kurman, Ve işte sana vereceğim cezan; Düşlerini çöpe atman. Hakim benim, savcı ben, Tutuklu benim, gardiyan ben, Günaha giren ve cezayı veren, Mahkum eden ve edilen. Ben, Ölümüm seni düşünmekten, Bir bilsen... [i]050104-2303[i][hline]wuJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 "Hakim benim, savcı ben, Tutuklu benim, gardiyan ben, " cok sevdiğim bi kavram.. insanın herşeyi kendinde bulması eline sağlık babacum.[hline]Im tasteless, there's beauty in strange places ...... who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Bundan güzel şarkı olur bece. Varsa bu tarz şeylerle uğraşan bir arkadaşın bir deneyin bence. Eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar