Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kar bastırdı. Lapa lapa yağıyor.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 abi delircem ya bakirkoyde bi tane kar dusmuyo suan yere[hline]Natalie-Jm Tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ehue :) geçen sene ist. te bol kar vardı bu senede ank de :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 istanbul bembeyaz şu dakkada tatil olmazsa yarin kabus olur herkez icin baya saglam yagdı beyaz olmiyan biyer gormuyorum bakiinca disari[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 sen bence yatıp uyumalısın uykunu almassan bide tatil olmassa kötü olur :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ay insanin okulunun olmamasi ne güzel bişey tatil olsada uyuorum olmasada aman aman[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ikilemde kaldim kimya sinavi var (hatta suanda ona calisiorum) ama kar da var! simdi tatil olsa bi turlu olmasa baska bi turlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 eh iyi yani uyuda yarın erken kalkta tatil olursa kar topu fln oynarsın diye söylüyorum :-p (tamamen şaka, yanlış anlaşılmasın)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ya yeni kalktım biriniz tatil deyin yoksa yavaş yavaş duşa girmeye başlıym. *!Havlusunu kucağına koyup cevap bekler*[hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 dusa gir soguk olsun... ...tabii bursali degilsen :P [Bu mesaj HellHound tarafından 07 January 2004 06:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Böhühühü Ulan kim şimdi gidip fransızcayla biyoloji sınavına gircek be offff Bu vali heralde kendini erzurum valisi falan sanıyo ya bu havada tatil edilmez mi g*tümüz doncak yolda ve okulda.[hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hmm evet bi tatil olsada otursam mis gibi kahvaltımı edip ardından horul horul uyusam...[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 nasi yani tatil degilmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ya böyle bi şey olabilir mi ben acıbademdeyim yol donmuş bi tane araba geçmiyo nası gitcez ya bu havada tatil olmadıysa artık çıg düsmesi mi lazım yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bu arada atv altyazı gecti valilik istanbulda egitime ara verilmeyecektir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Böhühhühühü :([hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yaaaaaaaaa ******************** ****************************** ******************************* ************** ********************** [Bu mesaj WindShade tarafından 07 January 2004 07:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yani windshade o yazdigini hemen sil bence yiycen bani.[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 sabah ahaberlerei basladi son bi umut bekliyorum...[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Vali beyi tanıyan varsa selamımı iletsin o anlar...[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 oha hissedilen sıcaklık: En Düşük = -22 En Yüksek= -16 Şimdi 2 kere Böhühhöühühühhüöhühü[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ya gelde kufur etme bu wailiye yaa beyler herkez okulaaa tatil yok geneee maltepede bile yollar kardan tutmus yakacikta gene 34o53243 metre kar var gidiyoruz yaa ***************** ************************** ******************** *********** vali[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ne Maltepemi Hsktr Okula Nası Gitcez Ya?!?! :( :( :([hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 off yok yok yok :( Başlayalım Bari Gömleği Giymeye :([hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Yok yok ben anladım vali ecelinin öğrenciler tarafından belirlenmesini istiyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar