Resh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Yeni başlıyorum vede char açıcam, Hibernia - Nightshade açmayı düşünüyorum sizce nasıl bi seçim ?? Birde sormak istediyim belli classların yani mesela Nightshade in özellikle daha iyi kullandıgı bi skill gibi bişey varmı yani classlara özel yetenekler mevcutmu acaba ??? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yeni basliyosan nightshade bayabilir. stealther levellamasi zordur daha group friendly bi charla baslaman iyi olur senin icin.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bence warden aç en iyi rvr ve pve charıdır her grp ister hem heal eder,hem savaşır(style vurur),hemde pbtsi self hasti filan var[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya walla ne acmak istersen ac ama stealther harici basla. Genelde 2. char olarak oneririm stealther hem oyunu orenirsin zorlanmazsin hemde paran olur...[hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 40 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 shade açma kesinlikle ilk charın olarak artı hib de oynayacaksan eu excalibur serverına gel[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kesinlikle katılıyorum.ns olarak başlarsan bir süre sonra solo takılmak çok sıkıyor.exp gruplarından, savaş alanlarına kadar nightshade genelde yanlız oynanan bir karakter. Başlangıç olarak Druid/Bard classlarını tercih edip, zamanlamalara alıştığın takdirde çoğu grupta yer bulup rahatlıkla level atlayabilirsin. O classlar beni sıkar diyorsanda Mentalist tavsiye ederim.Ment olarak, levelları senden çok daha yüksek olan gruplarda yer bulabilirsin.[hline]"And Shepherds we shall be For thee, my Lord, for thee. Power hath descended forth from Thy hand Our feet may swiftly carry out Thy commands. So we shall flow a river forth to Thee And teeming with souls shall it ever be. In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 zegna oha... eger sen rr5 olupda hala shade lerin yuksek ra larda en guclu assasin class oldugunu bilmiyorsan.... shade ler wild arcane da spec olabiliyor Ra olarak... sen yebakalim o str/con decrease poison i critli bi nolyo :) viper RA si direk dot u x2 ile katliyor... viper olmasa bile wa ile dotlarida crit vurabiliyor.. ustelik bunun ustune ap de ekleniyor.. ben ne diyim artik.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 3x Celt Druid (HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ne var yani bende 2handed sb ile 2 inf in arasina daliyodum stealth den çikip beleş rp die ehe[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Infiltrator >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nightshade > Shadowblade diyebilirz sanirim oyunun su anki haliyle... Gelelim tavsiyelere, bence hibernia'da oynayacaksan warden iyi bir secim olabilir. Herhangi bir stalker sinifi (Nightshade ve Ranger) kesinlikle onermem. Fighterlar eglenceli olabilir. (Hero, Blademaster, Champion.... Bu sirayla tavsiye ediyorum) Buyuculer mmorpg tecrubene bagli, eger hic bir fikrin yoksa tavsiye etmem, biraz fikrin varsa kesinlikle ve kesinlikle buyucu derim. (Enchanter, Eldritch, Animist, Mentalist... yine bu sirayla) Support siniflari bence yeni baslayanlar icin uygun degil, cunku gruplarda istenmelerine ragmen oynanmalari zor. (Druid, Bard... tavsiye etmiyorum) Valewalker sinifi icin de iyi diyorlar, ben kendim oynamadim, bir fikrim yok... En onemli tavsiye, karakterlerin guidelarini ve neler yapabileceklerini bir oku, ve gercekten ne tur bir karaktere bakarak saatler, ve saatler gecirebilecegini iyi bir dusun. Gecirecegin saatler konusunda bir fikir vermek gerekirse en son levela ulasmak icin; (lvl 50) x = sana bagli bir sayi, kesinlikle 1'den buyuk Nightshade 500x Ranger 450x Champion 400x Hero/BM 350x Mentalist/Animist 300x Eldritch 250x Enchanter 200x Valewalker ?x Dogal bu saat miktarlari kisiler arasinda inanilmaz farkliliklar gosterecektir. Bazilari solo sever, bazilari hep grup bulur, power level edilir vs vs. Ama aralarindaki oranin cok degisecegini zannetmiyorum. Benim ilk karakterim Troll Berserker'di, cok eglendim bir tank olarak. Saygilar.[hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 infiltrator ın NS e üstünlük sağlamasının tek nedeni thrust spec. Slash spec le çıkmayı deneyin karşılarına. Aynı şekilde SB nin karşısına slash le çıkın. Hm, birde karakter seçerken onemli nokta söylendiği gibi solo takılmaktan hoşlanıp hoşlanmıyacaın. Gruplara rahat alınacak class lar bu aralar daha avantajlı gözüküyor, buffbot un yoksa. [Bu mesaj Dariel tarafından 06 January 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 muhaha zegna ben infilimle yani elajt la oynarkene rr8 bi sb 2handed ile 1500 küsür koymuştu bana ikimizde stealth dik lol o bufflu ben buffsuz olmama rağmen oyundan soğumuştum direk sattim zaten accountu sonra lol :P harbi benim zamanimda inflerin işi çok zordu 5 - 10 tane sb kesin amg de takiliyodu yerse gitsin 46 inf le amg e haha[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ama su da var beni hicbi ziteltır alamio o da ayrı konu hehe :P infil rulz ..ama Merc daha rulz .)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 1.si orf o söylediğin saatler yanlış minstrelimi 5 gün oyun zamanı ile yaptım buna rr3 rvr de dahil ve tonla sidi raid infilimi 1-28 gruplarla kastım 28-30 pl ile şu anda lvl44.6 5 gün oyun süresi oynandı infilde bu sürenin yüksek olması tamamen 1-28deki grp bulma zorluluğudur ayrıca ilk charım çooook uzun sürmüştü mmorpg alışık deilsen kolay bir char seç zorlanma grp yok ortalıkta artık herkes pl yapıyor ayrıca artık bir sb infili hayatta alamaz aynı lvldalarsa gerçi tabikii arada rr uçurumları varsa üstünlük sb dedir fakat artifactlerle infil neredeyse ölümsüz oluyor[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Ceti, 06 January 2004 20:02 tarihinde demiş ki: zegna oha... eger sen rr5 olupda hala shade lerin yuksek ra larda en guclu assasin class oldugunu bilmiyorsan.... shade ler wild arcane da spec olabiliyor Ra olarak... sen yebakalim o str/con decrease poison i critli bi nolyo :) viper RA si direk dot u x2 ile katliyor... viper olmasa bile wa ile dotlarida crit vurabiliyor.. ustelik bunun ustune ap de ekleniyor.. ben ne diyim artik.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 3x Celt Druid (HAPPY NOW!) yavaşş. hibe geçeli 3 gün oldu daha, albiyondayken nslerele dalga geçiyordun free rp diye, hemen hibe geçtim nsler yüksek rrlerle yarar geçer edebiyatı yapma be :P 47 halime brehonun birini ben sololuyordum neredeyse :D[hline]Obscurd BEAST - Minstrel - Proud officer of ASq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yaw konunun başlığına bakın konuştuğunuz şeye bakın hiçbişey anlamadım topic i acan arkadaşda anlamamıştır yok rr1 rqe 49 falan türkish please[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Glath, bende de biliyorum o saatlerin tatamen şahsa bağlı olduğunu. Zaten öyle de yazdım, vermek istediğim yaklaşık oranlardı. Bir stealther'da (infitrator, nightshade, shadowblade) eğer süper pl yapan devamlı bir guild grubunuz yoksa diğer tüm karakterlerin %25 ila %200 fazlası zaman harcamayı bekleyin, demek istedim. Bir minstrel, bir cleric vs. gibi gruplara zıp diye girecek sınıflar doğal olarak süper daha süratli level alma şansına sahiptir. Şanssız support oyuncuları kötü gruplarla çok çok daha uzun süre sürünebilirler doğrusu. Saygılar.[hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar